Agenda evenementen

Laden Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

mei 2022

17 mei | 16:00 - 17:00 uur
Online

Webinar: What’s new in Autodesk Inventor Professional 2023

Autodesk Inventor 2023 is beschikbaar! Ook in release versie 2023 zitten weer nieuwe functionaliteiten. In deze webinar zullen we de grootste veranderingen uitlichten. Aan de hand van een live demonstratie van deze nieuwe functionaliteiten zal het nog duidelijker overgebracht worden. Na deze webinar bent u weer helemaal op de hoogte van de nieuwe functies en mogelijkheden van Autodesk Inventor 2023.

Meer informatie en aanmelden
18 mei | 16:00 - 17:00 uur
Online

Webinar: What’s new Revit 2023

Autodesk Revit 2023 is beschikbaar! In deze versie zijn weer vele nieuwe functies toegevoegd en verbeteringen doorgevoerd. Tijdens deze webinar bekijken we de grootste veranderingen en de nieuwe mogelijkheden. Na deze webinar bent u weer helemaal op de hoogte van de nieuwe features in Autodesk Revit 2023.

Meer informatie en aanmelden
24 mei | 16:00 - 17:00 uur
Online

Webinar: Materialen in Dynamo

Heeft u een groot aantal materialen die u in Revit wilt toewijzen? In deze webinar gaan we middels een voorbeeldscript laten zien hoe u snel en efficiënt kleurverdelingen met dynamo kunt oplossen. Dit kan zijn, het verloop van kleuren/ materialen over een aantal elementen heen of juist de kleuren via een patroon of willekeurig deze verdelen.

Meer informatie en aanmelden
25 mei | 16:00 - 17:00 uur
Online

Webinar: Ins & outs over Autodesk installatie en activatie

Bent u nog niet helemaal bekend met Autodesk installatie en activatie? In deze webinar wordt toegelicht hoe de Autodesk software geïnstalleerd en geactiveerd kan worden. U leert o.a. hoe u gebruikers kunt beheren en licenties kunt toekennen aan deze gebruikers.

Meer informatie en aanmelden
31 mei | 16:00 - 17:00 uur
Online

Webinar: Communiceren van issues binnen het BIM-proces

Tegenwoordig zijn er steeds meer partijen betrokken bij het BIM-proces en een goede communicatie tussen die partijen is de sleutel tot een efficiënt proces met een lage foutmarge. Autodesk heeft daarom een nieuwe (gratis) add-in ontwikkeld waardoor de communicatie tussen de verschillende partijen vereenvoudigd wordt. Vanaf nu kan iedereen die gebruik maakt van Autodesk software snel, secuur en eenvoudig issues communiceren.

Meer informatie en aanmelden

juni 2022

8 juni | 16:00 - 17:00 uur
Online

Webinar: Werken met Autodesk Docs: een overzicht van alle functies

Zoekt u een betrouwbaar document managementsysteem? Wilt u met uw projectleden Revit, IFC en vele andere bestandstypes bekijken, hierop commentaar leveren én dit delen? Autodesk Docs biedt deze mogelijkheden en nog veel meer. Deze webinar biedt een overzicht van Autodesk Docs functionaliteiten in de Autodesk Construction Cloud aan de hand van een voorbeeldproject.

Meer informatie en aanmelden
9 juni | 16:00 - 17:00 uur
Online

Webinar: Inventor Sheet Metal – handige functies

Wanneer u een plaatwerk onderdeel tekent in Inventor, kunt u gebruik maken van de Sheet Metal omgeving. In deze webinar gaan we kijken naar functies die speciaal zijn ontwikkeld voor het tekenen van plaatwerk onderdelen.

Meer informatie en aanmelden
15 juni | 16:00 - 17:00 uur
Online

Webinar: 3B Tools: Parameter en Datatools

Beheren en uitlezen van data in een projectmodel is veelal een tijdrovende klus. In deze webinar wil ik u de mogelijkheden tonen van een aantal 3B tools waarmee de gebruiker o.a. verschillende data van Project en Family Parameters (zowel Type als Instance), in het model kan beheren, automatisch kan (laten) toevoegen, kan uitbreiden, kan kopiëren, kan exporteren en kan importeren binnen zijn/haar eigen werkomgeving.

Meer informatie en aanmelden
22 juni | 16:00 - 17:00 uur
Online

Webinar: What’s new AutoCAD 2023

Autodesk AutoCAD 2023 is alweer een tijdje uit. Deze nieuwe versie introduceerde verschillende nieuwe functies en verbeteringen. Maar wat kunt u precies met al deze nieuwe features? Na het volgen van deze webinar bent u weer helemaal op de hoogte en kunt u de nieuwe functies van AutoCAD 2023 moeiteloos implementeren.

Meer informatie en aanmelden
29 juni | 16:00 - 17:00 uur
Online

Webinar: Verbeter de samenwerking tussen bouw- en werktuigbouwkundigen

Wilt u ook de samenwerking tussen de bouw- en werktuigbouwkundigen binnen uw project optimaliseren? Wanneer verschillende afdelingen binnen uw project met verschillende software werken, is het belangrijk dat de uitwisseling tussen deze programma's soepel verloopt.
In deze webinar leert u hoe u binnen het Autodesk ecosysteem deze samenwerking kunt organiseren en daar uw voordeel uit kunt halen.

Meer informatie en aanmelden

© 2022 ICN Solutions. All rights reserved.