Agenda evenementen

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Webinar: What’s new AutoCAD 2023

Online

Autodesk AutoCAD 2023 is alweer een tijdje uit. Deze nieuwe versie introduceerde verschillende nieuwe functies en verbeteringen. Maar wat kunt u precies met al deze nieuwe features? Na het volgen van deze webinar bent u weer helemaal op de hoogte en kunt u de nieuwe functies van AutoCAD 2023 moeiteloos implementeren.

Webinar: Verbeter de samenwerking tussen bouw- en werktuigbouwkundigen

Online

Wilt u ook de samenwerking tussen de bouw- en werktuigbouwkundigen binnen uw project optimaliseren? Wanneer verschillende afdelingen binnen uw project met verschillende software werken, is het belangrijk dat de uitwisseling tussen deze programma's soepel verloopt.
In deze webinar leert u hoe u binnen het Autodesk ecosysteem deze samenwerking kunt organiseren en daar uw voordeel uit kunt halen.

Webinar: Wat zijn Vault lifecycles en hoe werkt dit?

Online

Wat zijn lifecycles precies? Hoe wordt revisiebeheer hierin verwerkt? Hoe gaat dit in zijn werk met rechten en gebruikers? Al deze vragen worden beantwoord in deze webinar over Autodesk Vault Lifecycles, onderdeel van Autodesk Vault Workgroup. Denkt u ook aan revisiebeheer en rechten in de Vault? Dan is deze webinar wat voor u!

Webinar: Revit Worksharing in the Cloud voor beginners

Online

Heeft u geen of weinig ervaring met Revit Worksharing in the Cloud? Dan is deze webinar ideaal voor u! Een van onze cloud specialisten geeft een demonstratie van het gehele worksharing proces vanuit Autodesk Revit. Van initiële upload tot en met het bijhouden van wijzigingen in een model met het ingebouwde projectcommunicatiesysteem, alle facetten komen aan bod.

Webinar: Inventor Professional verborgen tips & tricks

Online

Ontdek de verborgen functies van Autodesk Inventor! Er zijn in Inventor diverse functies die net wat dieper verstopt zitten waardoor u ze misschien nooit bent tegengekomen. Toch kunnen deze functies handig zijn en extra waarde bieden. Tijdens deze webinar laten we u een aantal van deze functies zien.

Webinar: Sneller Model Groups in Revit wijzigen met Dynamo

Online

In deze webinar leert u om wijzigingen door te voeren in Model Groups binnen Autodesk Revit door middel van Dynamo.

Wanneer in grote complexe Revit projecten veel gebruik is gemaakt van groups, kan het een zeer tijdrovend proces zijn om wijzigingen door te voeren. Hoe gaat u om met meerdere verschijningen van dezelfde model group? Wat is het verschil tussen een project parameter en een family parameter om elementen binnen een group te wijzigen?

Webinar: Modellen controleren op de BIM Basis ILS: zo simpel kan het zijn

Online

Hoe kunt u snel en eenduidig controleren of een model voldoet aan de ILS? Tegenwoordig wordt de vraag naar meer informatie (data) in een model alleen maar groter. Door die stortvloed aan informatie is het onmogelijk om nog met de hand alles netjes bij te houden. Met andere woorden, het controleren van de data met de hand is niet meer te doen.

Webinar: Model States in Inventor: wat kunt u ermee?

Online

In Inventor samenstellingen is de functie ‘Model States’ nog steeds erg nieuw. Deze functie is pas in Inventor 2022 geïntroduceerd en daardoor is de toegevoegde waarde hiervan nog niet bij iedereen bekend. Wat kunnen we precies met deze functie? En wat doen deze Model States naast de oude ‘Level of Details’? Dit wordt allemaal toegelicht in deze webinar.

Webinar: AutoCAD Tips & Tricks

Online

In deze webinar gaan we u een aantal van onze favoriete tips en tricks in AutoCAD laten zien. Een absolute must voor de beginnende AutoCAD gebruikers! En wie weet kunnen zelfs ervaren gebruikers hier en daar nog wat ideetjes oppikken. Na het volgen van deze webinar kunt u slimmer en efficiënter werken in AutoCAD.

Webinar: Van Inventor naar een BIM-model (met Simplify)

Online

In de bouw wordt steeds meer en meer gewerkt met BIM-modellen. En ook in de werktuigbouw krijgen wij er zo mee te maken. Wanneer we samenwerken met de bouwsector kan er namelijk gevraagd worden naar een BIM-model.

© 2022 ICN Solutions. All rights reserved.