Agenda evenementen

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Webinar: Documenten beheren met Autodesk Docs (BIM 360)

Online

Bent u op zoek naar een document management systeem (DMS)? Willen u en uw projectleden Revit, IFC en vele andere bestandstypes bekijken, hierop commentaar leveren en dit delen? Autodesk Docs biedt deze mogelijkheden en nog veel meer! In deze webinar bieden we een overzicht van de functionaliteiten in Autodesk Docs.

Webinar: Introductie van Inventor Model States

Online

Model States is een nieuwe functie sinds Autodesk Inventor 2022. Bent u er nog niet helemaal achter wat de mogelijkheden zijn van deze functie? In deze webinar demonstreren wij de mogelijkheden van Model States zoals het maken van onderdeel varianten, productiestadia en een werkvolgorde op tekening.

Webinar: Verbeter de implementatie BIM Basis ILS

Online

Hoe zorgt u ervoor dat de uitgangspunten van de BIM Basis ILS gewaarborgd zijn in een proces? Bij veel projecten wordt aan de voorkant afgesproken dat het project voldoet aan de BIM Basis ILS. Maar aan de achterkant ontbreekt vaak de controle waardoor de output niet gegarandeerd is. Deze webinar gaat dieper in op het proces rondom de BIM Basis ILS en welke manieren er zijn om dit proces in te richten.

Webinar AutoCAD 2024: What’s New?

Online

AutoCAD 2024 is uitgebracht door Autodesk! Enkele nieuwe functies die deze software biedt zijn: Smart Blocks: Placement, Smart Blocks: Replacement en Activity Insights. Natuurlijk zijn er ook veel verbeteringen doorgevoerd in de bestaande functies van AutoCAD. In deze webinar bekijken we de veranderingen en lichten we de nieuwe functies toe. Hierna bent u weer helemaal op de hoogte van alle mogelijkheden in AutoCAD 2024.

Webinar Inventor 2024: What’s New?

Online

Autodesk heeft Inventor 2024 uitgebracht! Enkele nieuwe functies die deze software biedt zijn Edge Symbol en de Finish feature. Hiernaast zijn er vele verbeteringen doorgevoerd in bestaande functies. In deze webinar bekijken we alle nieuwe functies en veranderingen en leggen we uit hoe u deze kunt gebruiken.

Webinar: Een geordende Vault: zo spoort u dubbele bestanden op

Online

Schoon uw Vault op door duplicaten op te sporen en te verwijderen. Met de functie ‘Duplicate Search’ kan dit! Deze functie zoekt niet enkel op dubbele bestandsnamen, maar bekijkt de inhoud van de daadwerkelijke geometrie van uw modellen in de Vault. Hierdoor kunnen duplicaten worden opgespoord en kan de Vault beter beheerd worden. De duplicaten kunnen vervolgens via een rapport bekeken en (eventueel) vervangen worden.

Webinar Revit 2024: What’s New?

Online

Autodesk Revit 2024 is uit! In deze software vindt u weer vele nieuwe functies. In deze webinar bekijken we de veranderingen en lichten we de nieuwe functionaliteiten toe. Hierna bent u weer helemaal op de hoogte van alle mogelijkheden in Revit 2024.

Webinar: Ontdek de nieuwe Inventor Finish functie

Online

In deze webinar gaan we de nieuwe Inventor Finish functie verkennen. Wat kunnen we er precies mee? Wanneer gebruiken we deze functie binnen een workflow? En wat is de toegevoegde waarde?

Webinar: Optimaliseer uw workflow in Revit: gebruik scopeboxes

Online

Een van de zaken die veel tijd kost is het opzetten van views en sheets. Gelukkig heeft Revit de mogelijkheid om te werken met scopeboxes. Hierdoor is het eenvoudiger om te werken met meerdere views tegelijkertijd op verschillende sheets. Daarnaast is het ook mogelijk om de scopeboxes te gebruiken bij het opzetten van tekeningen wat veel tijd kan besparen, dit is overigens alleen mogelijk door gebruik van 3B Tools!

Webinar Revit 2024: Tips en Tricks

Online

We demonstreren de meest interessante functies van Revit 2024 en laten zien hoe u deze effectief kunt gebruiken. Van handige modelleringstricks tot tips voor het stroomlijnen van uw workflow. U leert alles wat u moet weten om uw productiviteit te verhogen en projecten sneller af te ronden.

© 2023 ICN Solutions. All rights reserved.