3D CAD/CAM Tool in de cloud

Autodesk Fusion 360

Fusion 360 is een cloud gebaseerd softwareplatform voor ontwerpers en ingenieurs. Hiermee maakt u nauwkeurige 3D-productontwerpen. Fusion 360 beschikt over tools voor simulatie en generatief ontwerp waardoor u er zeker van bent dat de ontwerpen produceerbaar zijn en dat u de impact van ontwerp-, engineering- en PCB-wijzigingen vermindert. Ook zit er een CAD-/CAM-softwaretool in waarmee u bestaande functies of onderdelen van modellen rechtstreeks kunt bewerken.

Met Fusion 360 werkt u makkelijk samen in de cloud. Dankzij realtime communicatie en gecentraliseerde activiteiten werken u en uw team slimmer in plaats van harder.De voordelen van Fusion 360


ontdek alle ontwerp mogelijkheden

Uitgebreide set aan tools

Fusion 360 geeft u toegang tot een uitgebreide set aan 3D-modelleringstools. Deze geven de mogelijkheid voor parametrische, vrije, directe, en oppervlaktemodellering. Bovendien bevat dit softwareplatform tools voor simulatie en generative design. Door deze tools bent u ervan verzekerd dat het resultaat eruit komt te zien zoals u dat wilt.


Verbeterde samenwerking met Vault

Beter samenwerken

Fusion 360 biedt een geavanceerd documentbeheersysteem. Door dit systeem krijgt u middels een projectdashboard makkelijk inzicht in welke teamleden bewerkingen hebben gedaan en welke notities er zijn toegevoegd. Deze nieuwe vorm van samenwerken zorgt voor een vergrootte productiviteit binnen uw team.


wereldwijd

Overal werken in de cloud

Met Fusion 360 beschikt u over de mogelijkheid om volledig in de cloud te werken. Door deze functionaliteit zorgt u ervoor dat uw teamleden altijd in de laatst bijgewerkte versie van het project werken. Hiernaast kunnen teamleden live notities maken of commentaar geven op aangepaste delen binnen uw project.


PD&M collection

Breid uw workflow uit met de PD&M Collection

Fusion 360 behoort tot de PD&M-collectie van Autodesk. De PD&M collectie beschikt over een grote set tools voor de werktuigbouwkunde sector. Door gebruik te maken van deze collectie zorgt u ervoor dat er een efficiënte samenwerking ontstaat binnen uw team en dat uw productontwerpen verbeteren.

De Product Design & Manufacturing Collectie biedt de mogelijkheid om volledige workflows te creëren. Zo beheert u uw productontwerp met gebruik van 3D-ontwerpen, simulaties, visualisaties en gegevenssoftware. Benieuwd naar hoe u uw workflows kunt optimaliseren? Wij geven u graag advies op maat en zorgen ervoor dat uw project tijdefficiënt en kosteneffectief zal verlopen.


Bekijk de PD&M Collectie
Vraag een offerte aan

Fusion 360 inzetten voor uw bedrijf


Wilt u gebruik maken van Autodesk Fusion 360? Vraag dan nu een offerte aan. ICN Solutions ondersteunt u met het licentiebeheer en helpt u op weg met de software. Samen met u bekijken we wat u nodig heeft binnen uw organisatie en bespreken we de mogelijkheden.

Waarom ICN Solutions?

  • 20+ jaar Autodesk expertise
  • Consultancy & maatwerk
  • In-house training center
  • Levering hardware & systeembeheer

CADexpress CAD shop


Webinar on-demand

Fusion 360 voor productontwikkeling


webinar Fusion 360 productontwikkeling

In deze webinar laat Antal Hasselaar zien hoe je Autodesk Fusion 360 inzet voor productontwikkeling in de cloud.


Bekijk de webinar

Haal alles uit uw Autodesk software!

ICN Training Center


Onze experts helpen u graag uw vaardigheden in Autodesk Fusion 360 te vergroten. In een training wordt u meegenomen in de wereld van Revit en door middel van praktijkvoorbeelden leert u de meest gecompliceerde problemen op te lossen.

Iedereen kan terecht bij ons trainingscenter. Het maakt niet uit of u een beginner of een gevorderde bent. Benieuwd naar de trainingen die we aanbieden? Neem dan snel een kijkje op de website van ICN Training Center.


Bekijk onze Fusion 360 trainingen

© 2023 ICN Solutions. All rights reserved.