Webinar: Spacemaker: maak snel en eenvoudig ontwerpbeslissingen

Laden Evenementen

Datum: 20 oktober | 16:00 - 17:00 uur
Locatie: Online

De haalbaarheid van een project hangt van veel verschillende factoren af. Zaken als opbrengst per m², duurzaamheid, kosten voor onderhoud, parkeren, etc. hebben allemaal invloed op een project. Deze webinar laat zien hoe, door middel van een nieuwe ontwikkeling binnen Autodesk, er snel en eenvoudig ontwerpbeslissingen genomen kunnen worden die overzichtelijk weergeven hoe de verschillende zaken elkaar beïnvloeden.

Normaal is het testen van vele variaties een arbeidsintensief proces waardoor het vaak al te snel overheen gestapt wordt. Dat is zonde omdat daardoor een betere variant niet onderzocht wordt. Het is ook begrijpelijk want het is haast ondoenlijk om met de hand al deze varianten uit te zetten. Daarom heeft Autodesk nu een nieuwe ontwikkeling gelanceerd, namelijk Spacemaker.

Spacemaker is toegankelijk voor mensen zonder BIM ervaring waardoor het perfect inzetbaar is aan het begin van het project, daar waar de belangrijke randvoorwaarden vastgelegd worden. Het is intuïtief en toegankelijk. Daarnaast maakt het ook gebruik van de kracht van Generative Design waardoor er snel verschillende varianten onderzocht kunnen worden.

Hierdoor wordt elke variant onderzocht zodat u zeker weet dat het project een sterke start heeft.

Aanmelden


© 2022 ICN Solutions. All rights reserved.