CAD Hardware | Advies op maat | ICN Solutions

Specialist in bouwkundige, werktuigbouwkundige en civiel-technische bedrijfsomgevingen

Oplossingen voor een veilige en betrouwbare ICT‑omgeving

ICN Systems ontzorgt klanten als betrouwbare partner voor advies, inrichting en beheer van ICT-infrastructuur. Wij leveren maatwerk gebaseerd op fysieke, cloud- of hybride oplossingen, en beschermen tegen beschadiging en uitval van bedrijfsnetwerken. De continuïteit van uw ICT-voorzieningen staat bij ons voorop.

ICN Systems BV

Producten van ICN Systems leveren de beste prijs/kwaliteit-verhouding

Aanbevolen CAD hardware, cloud services en VoIP-oplosssingen

ICN Systems is reseller van vooraanstaande merken voor IT-hardware, Voice over IP- en cloud-diensten. Bij het samenstellen van IT infrastructuur en systemen op maat, kiezen we voor producten die nauw op uw wensen en eisen aansluiten. We laten ons daarbij leiden door de beste kwaliteit/prijs-verhouding. Hier vindt u een selectie van aanbevolen hardware en cloud-diensten.
CAD Workstation Laptop Tower

HP CAD Workstations

Werkt u in de bouw (modellering), werktuigbouw (engineering), aan renderingen of als grafisch ontwerper? Voor elke werkomgeving leveren wij de passende CAD-workstations.

CAD Workstation Laptop Tower

Cloud Services

ICN Systems faciliteert diverse Cloud-oplossingen waarmee uw team verbonden blijft en beter samen kan werken. Zo kan uw team altijd en overal productief blijven werken.

HP servers Proliant

Servers

Bent u op zoek naar een server die bepaalde ICT-voorzieningen On-Premise (op locatie) moet draaien? ICN Systems kan u hiermee helpen. Ontdek de mogelijkheden.

Netwerk infrastructuur Zyxel

Netwerkinfrastructuur

ICN Systems adviseert ten aanzien van de inrichting van netwerken op maat. Voor het opbouwen van uw netwerk­infrastructuur gebruiken we onder meer state-of-art routers, access points en switches van Zyxel en Cisco.

Veeam backup-tools

Veeam backup-tools

Veeam helpt uitgebreide gegevens­beveiliging te realiseren voor alle workloads. Via één console zijn back-up, herstel en replicatie van applicaties en gegevens snel, flexibel en betrouw­baar uit te voeren.

VoIP telefonie zakelijk

Voice over IP

Zakelijk bellen over het internet? Voice over IP (VoIP) is de oplossing die veel functionaliteit tegen lage kosten biedt. Onze VoIP-systemen werken bijvoorbeeld samen met MS Outlook, CRM-toepassingen en mobiele apps.

Nieuws en achtergronden

Welkom in de wereld van ICN Systems

Hier vindt u de high-lights van het nieuws en achtergronden. Klik voor het complete overzicht
IT Termenlijst

IT Termenlijst

Een lijst met alle belangrijke IT-termen. Wij leggen uit wat de betekenis is van AI, Active Directory, SQL, DNS, Hypervisor, GPU en meer!

Dienstverlening van ICN Systems

Optimalisatie en proactief beheer van CAD-workstations

ICN Systems levert op maat geconfigureerde systemen. Deze zijn optimaal afgestemd op de software en werkwijze van uw ontwerp- en/of engineering-afdeling. Wij adviseren altijd de juiste desktops en mobiele workstation voor de gewenste performance, stabiliteit en flexibiliteit.
hardware advies en consultancy

Advies en consultancy

ICN Systems adviseert ten aanzien hardware en de inrichting van bedrijfs­netwerken, zodat architecten, engineers en designers met bijvoor­beeld 3D CAD-software snel optimale resultaten kunnen behalen. Hiervoor laten we specificaties van hardware en netwerk­systemen aansluiten op de requirements van de software en wensen van onze klanten. ICN Systems stelt onder meer HP workstation- en server-­configuraties op maat samen.

Netwerkbeheer Systeembeheer

Netwerk- en systeembeheer

Veilige, betrouwbare en daarmee continu beschikbare ICT-infra­structuur vraagt om professioneel beheer door ICN Systems. Behalve algemeen beheer verzorgen onze experts onder meer:

  • Trouble shooting
  • Configuratie­management
  • Patch-management
  • Anti-virus-beveiliging
  • Back-up en recovery
Servicedesk

Servicedesk

ICN Systems helpt bij beschadiging en uitval van bedrijfs­netwerken. Voor support bij storingen in hardware, software of netwerk kunt u onze service­desk inschakelen. Ook bij acute vragen over bijvoorbeeld de werking van een specifieke functie van een applicatie kunt u een beroep doen op de expertise van de ICN Systems service­desk.

ICN Systems is reseller van onder meer deze topmerken

HP Hewlett Packard
Microsoft
Zyxel
3Dconnexion
Veeam
Cisco