Specialist in bouwkundige, werktuigbouwkundige en civiel-technische bedrijfsomgevingen

Oplossingen voor een veilige en betrouwbare ICT‑omgevingICN Systems ontzorgt klanten als betrouwbare partner voor advies, inrichting en beheer van ICT-infrastructuur. Wij leveren maatwerk gebaseerd op fysieke, cloud- of hybride oplossingen, en beschermen tegen beschadiging en uitval van bedrijfsnetwerken. De continuïteit van uw ICT-voorzieningen staat bij ons voorop.

ICN Systems BV


Dienstverlening van ICN Systems

Optimalisatie en proactief beheer van CAD-workstations


ICN Systems levert op maat geconfigureerde systemen. Deze zijn optimaal afgestemd op de software en werkwijze van uw ontwerp- en/of engineering-afdeling. Wij adviseren altijd de juiste desktops en mobiele workstation voor de gewenste performance, stabiliteit en flexibiliteit.


Contact opnemen

hardware advies en consultancy

Advies en consultancy

ICN Systems adviseert ten aanzien hardware en de inrichting van bedrijfs­netwerken, zodat architecten, engineers en designers met bijvoor­beeld 3D CAD-software snel optimale resultaten kunnen behalen. Hiervoor laten we specificaties van hardware en netwerk­systemen aansluiten op de requirements van de software en wensen van onze klanten. ICN Systems stelt onder meer HP workstation- en server-­configuraties op maat samen.


Netwerkbeheer Systeembeheer

Netwerk- en systeembeheer

Veilige, betrouwbare en daarmee continu beschikbare ICT-infra­structuur vraagt om professioneel beheer door ICN Systems. Behalve algemeen beheer verzorgen onze experts onder meer:

  • Trouble shooting
  • Configuratie­management
  • Patch-management
  • Anti-virus-beveiliging
  • Back-up en recovery

Servicedesk

Servicedesk

ICN Systems helpt bij beschadiging en uitval van bedrijfs­netwerken. Voor support bij storingen in hardware, software of netwerk kunt u onze service­desk inschakelen. Ook bij acute vragen over bijvoorbeeld de werking van een specifieke functie van een applicatie kunt u een beroep doen op de expertise van de ICN Systems service­desk.


Servicedesk


Nieuws en achtergronden

Welkom in de wereld van ICN Systems


Hier vindt u de high-lights van het nieuws en achtergronden. Klik voor het complete overzicht.


Alle berichten

ICN Systems deelt graag een checklist waarmee uw apparatuur het beste door de warme zomermaanden heen komt.

Bij de aanschaf van het perfecte CAD workstation zijn veel factoren cruciaal. Hoe vindt u nu het beste workstation? Een Inventor Benchmark test.

Wees als organisatie voorbereid op een uitval van de telecom. Volg ons stappenplan om de kwetsbaarheid van uw telecom in kaart te brengen.

Producten van ICN Systems leveren de beste prijs/kwaliteit-verhouding

Aanbevolen hardware, cloud services en VoIP-oplosssingen


ICN Systems is reseller van vooraanstaande merken voor IT-hardware, Voice over IP- en cloud-diensten. Bij het samenstellen van IT infrastructuur en systemen op maat, kiezen we voor producten die nauw op uw wensen en eisen aansluiten. We laten ons daarbij leiden door de beste kwaliteit/prijs-verhouding. Hier vindt u een selectie van aanbevolen hardware en cloud-diensten.


HP ZBook 15 G6 Mobiel Workstation

HP ZBook 15 G6 mobiel workstation

Deze krachtige HP ZBook is bij uitstek geschikt voor zware werkbelasting, van weergave en ontwerp tot simulatie. Met ruimte om uit te breiden, kunt u met dit mobiele workstation een hele tijd vooruit.

HPE MSA 2052 SAN Storage

HPE MSA 2052 SAN Storage

De HPE MSA 2052 SAN geeft u de eenvoud, flexibiliteit en geavanceerde functies die u niet verwacht in een budgetreeks. Dit geheugensysteem is geschikt voor kleine en middelgrote kantooromgevingen.

HPE ProLiant MicroServer Gen10

HP HPE ProLiant MicroServer Gen10

De HPE ProLiant MicroServer Gen10 is een betaalbare server specifiek ontworpen voor kleine bureaus en zakelijke omgevingen. Deze compacte en gebruiksvriendelijke server kunt u bijna overal plaatsten.

Netwerkinfrastructuur

Netwerkinfrastructuur

ICN Systems adviseert ten aanzien van de inrichting van netwerken op maat. Voor het opbouwen van uw netwerk­infrastructuur gebruiken we onder meer state-of-art routers, access points en switches van Zyxel en Cisco.

Veeam backup-tools

Veeam backup-tools

Veeam helpt uitgebreide gegevens­beveiliging te realiseren voor alle workloads. Via één console zijn back-up, herstel en replicatie van applicaties en gegevens snel, flexibel en betrouw­baar uit te voeren.

Voice over IP

Voice over IP

Zakelijk bellen over het internet? Voice over IP (VoIP) is de oplossing die veel functionaliteit tegen lage kosten biedt. Onze VoIP-systemen werken bijvoorbeeld samen met MS Outlook, CRM-toepassingen en mobiele telefoon-apps.

ICN Systems is reseller van onder meer deze topmerken
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image

Contact

Europalaan 14 – 18
5232 BC ‘s-Hertogenbosch
Postbus 3302
5203 DH ‘s-Hertogenbosch

info@icn-solutions.nl
+31 73 750 6 750

KvK: 16089072
BTW: NL809917178B01

Partners

Autodesk Gold Partner
HP Gold Partner
CADexpress
BIM Basis

© 2021 ICN Solutions. All rights reserved.