CAD Workstation | Advies op maat | ICN Solutions

CAD Workstation

HP Workstation monitor
Zorg ervoor dat u goed door kan werken zonder onderbrekingen, op een systeem dat geoptimaliseerd is voor de programma’s waar u mee werkt. Werkt u in de bouw (modellering), werktuigbouw (engineering), aan renderingen of als grafisch ontwerper? Voor elk van deze werkomgevingen hebben wij passende CAD-workstations samengesteld voor u.

Het hangt echter per situatie af welk workstation het beste bij u zal passen. Heeft u specifieke eisen of meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op. Wij stellen graag een plan samen voor een CAD Workstation op maat.

Welk CAD-workstation past het beste bij uw werk?

CAD workstation modelleren

Bouw (modelleren)

Wat is een goed CAD-workstation voor in de bouw? Wij geven u advies voor het ideale workstation voor een 3D tekenaar of BIM-modelleur.

Meer informatie

CAD-workstation werktuigbouw

Werktuigbouw (modelleren)

Wat is een goed CAD-workstation voor in de werktuigbouw? Wij geven u advies en voorbeelden van (mobiele) workstations voor in de werktuigbouw.

Meer informatie

workstation grafisch designer

Grafisch ontwerp

Op zoek naar een workstation als grafisch designer? Wij laten zien op welke onderdelen u moet letten en geven de beste opties zodat u de juiste keuze maakt.

Meer informatie

CAD-workstation renderen

Renderen

Zoekt u een render-workstation? Renderen kan veel werkgeheugen van een workstation vereisen. Wij hebben de beste opties voor u op een rijtje gezet.

Meer informatie

Workstation op maat

Workstation op maat

Op zoek naar een workstation op maat? Neem snel contact op met onze experts en laat u vrijblijvend adviseren.

Meer informatie