Cloud services

VMware cloud service

Wilt u dat uw werknemers altijd en overal productief kunnen blijven werken? Daar kunnen wij mee helpen! ICN Systems faciliteert diverse Cloud-oplossingen waarmee uw team verbonden blijft en beter samen kan werken.

Zo zorgen wij ervoor dat alle werknemers binnen uw bedrijf toegang hebben tot Office-applicaties zoals Teams, Outlook, Excel, Word en Powerpoint, en dat ze toegang hebben tot al deze bestanden via Sharepoint en OneDrive. Daarnaast voorzien wij modelleurs en engineers van continue toegang tot CAD-data door ze te verbinden met een VMware Cloud Server.

VMware Cloud Server

Als u op zoek bent naar de mogelijkheden om data en applicaties in de Cloud te zetten dan is de VMware Cloud een uitstekende oplossing om dat te realiseren. U kunt zelf bepalen hoeveel resources u maandelijks wilt huren om dat voor elkaar te krijgen.

Denk bijvoorbeeld aan een Autodesk Vault Database Server waar alle ontwerpen en documentaties op een veilige en centrale plek staan. De engineers maken dan via de Vault Client verbinding om met de data te werken die zij nodig hebben. Heeft u voor uw onderneming een soortgelijke oplossing nodig? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken.

Multi-gecertificeerde datacenters

Het VMware Cloud platform is ondergebracht in meerdere multi-gecertificeerde datacenters in Nederland en België. ICN Systems kan met behulp van virtuele servers, storage en netwerk resources een Cloud oplossing opzetten. Door de integratie van VMware NSX met datacenters is een uitgebreide netwerkintegratie en security gewaarborgd.

Single Site
Uw resources worden gereserveerd in 1 datacenter.

  • Voorbeeld Single Site
Voorbeeld Single Site
Onderdeel Omschrijving
Besturingssysteem Windows Server 2016 – 2019 -2022 (naar keuze)
vCPU 4x 2Ghz
vRAM 16 GB vRAM
Opslag 200 GB High Performance Storage
IP-adres 1 IP-4 adres
Maandelijkse Investering € 219,00

Site Redundant
Uw resources worden gereserveerd in een tweede datacenter en de storage wordt synchroon gerepliceerd.

  • Voorbeeld Site Redundant
Voorbeeld Site Redundant
Onderdeel Omschrijving
Besturingssysteem Windows Server 2016 – 2019 -2022 (naar keuze)
vCPU 4x 2Ghz
vRAM 16 GB vRAM
Opslag 200 GB High Performance Storage
IP-adres 1 IP-4 adres
Maandelijkse Investering € 283,00
Microsoft 365 cloud service

Microsoft 365

Microsoft 365 is de nieuwe versie van Office 365. Dit is een bundel van de meest gebruikte softwarepakketten van Microsoft. Onder Microsoft 365 valt onder andere Outlook, Excel, PowerPoint, Teams en Word. Deze software kunt u lokaal of online openen op uw computer of op uw telefoon. Op deze manier heeft u altijd toegang tot uw bestanden en kunt u deze overal bewerken.

OneDrive en Sharepoint

Het pakket van Microsoft werkt ook in de Cloud met het programma OneDrive en Sharepoint. Hiermee zorgt u ervoor dat al uw bestanden in de Cloud kunnen worden opgeslagen. Zo heeft u minder opslaggeheugen nodig op uw computer en zal u nooit te weinig plek hebben voor uw bestanden.

Daarnaast wordt OneDrive vaak gebruikt om gemakkelijk in teamverband samen te werken. Zo kunt u bijvoorbeeld een werkmap creëren die u alleen deelt met uw team. Op deze manier hebben al uw teamleden te allen tijde toegang tot de laatste versie van de documenten. In OneDrive heeft u bij dit pakket maar liefst 1 TB aan cloudopslag per gebruiker.

Exchange online

Het Microsoft 365 pakket biedt ook exchange online aan, dit is een uitgebreide emailserver. Met gebruik van deze uitgebreide emailserver zorgt u ervoor dat al uw e-mails, contacten en taken over al uw apparaten gesynchroniseerd worden. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld uw agenda delen met collega’s of onderweg uw laatste mails bekijken via uw telefoon.

Daarbij dient Exchange online als een back-up omgeving, alle bestanden worden in een back-up opgeslagen door Microsoft. Is uw computer kapot? Geen probleem, door middel van de back-up kunt u direct weer beginnen waar u gebleven was.

Er zijn meerdere Microsoft 365 abonnementsvormen voor bedrijven, neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste abonnement? Of wilt u graag een demonstratie van de mogelijkheden? Neem dan snel contact op met onze experts, we helpen u graag verder.


© 2023 ICN Solutions. All rights reserved.