Webinar on demand – BIM Collaborate Pro

Webinar on demand – BIM Collaborate Pro

Title:

Description:

webinar on demand BIM collaborate pro

Bent u een gebruiker van de AEC Collectie, dan heeft u toegang tot Autodesk Docs. Deze cloudservice kunt u inzetten als ‘single source of truth’ en zo houdt u uw versiebeheer onder controle. In de webinar BIM collaborate pro neemt onze product specialist Sebastiaan van de Ven u mee. Ontdek de nieuwe functies in de Construction Cloud van Autodesk BIM collaborate (pro).


Wat kunt u met BIM Collaborate Pro

Wie in de cloud in één model wilt samenwerken in Revit, Civil 3D of Plant 3D kan terecht bij Autodesk BIM Collaborate Pro. Eén centrale plek met data en één waarheid op het nieuwe BIM Collaborate Pro platform. Het grote voordeel van Autodesk BIM Collaborate Pro is dat u nu ook automatisch toegang heeft tot Autodesk BIM Collaborate en BIM 360 Coordinate.  Trainer Sebastiaan van de Ven neemt u mee door de belangrijkste nieuwe functies van BIM colaborate Pro.

Samenwerken met BIM collaborate pro

BIM collaborate pro is de nieuwe stap om nog beter samen te werken tussen teams en tussen de diverse programma’s van Autodesk. Intern, maar ook extern samenwerken is geen probleem. Het programma houdt door middel van een webweergave de voortgang bij en mogelijke problemen worden snel zichtbaar. Het programma biedt de mogelijkheid om veel verschillende bestandstypen te gebruiken, zoals Microsoft Office bestanden en alle Autodesk bestanden. Regel makkelijk toegang voor iedereen die betrokken is bij het project door het instellen van bevoegdheden en werk efficiënt samen als nooit tevoren.

Dit kunt u o.a met Autodesk BIM Collaborate Pro:

  • Toegang tot uniforme Autodesk Construction Cloud– en BIM 360-platforms
  • Modelcoördinatie voor automatische collisiedetectie- en collisieanalyseworkflows
  • Glue (samen met Navisworks-rechten)
  • Insight voor geavanceerde projectanalyses

BIM collaborate pro licentie

ICN Solutions is Partner van Autodesk en kan elke Autodesk licentie leveren. Daarnaast kunnen wij volledig ondersteunen met de implementatie van de software, zoals het installeren, of het geven van trainingen. Bekijk de BIM collaborate licentie in onze webshop.

Vragen over de webinar BIM Collaborate Pro?

Heeft u een vraag over deze webinar, wilt u een webinar op maat, of wilt u meer weten over BIM Collaborate Pro? Neem dan contact met ons op.


© 2023 ICN Solutions. All rights reserved.