Webinar on demand – BIM Collaborate Pro

Webinar on demand – BIM Collaborate Pro

Title:

Description:

webinar on demand BIM collaborate pro

Ben je een gebruiker van de AEC Collectie, dan heb je toegang tot Autodesk Docs. Deze cloudservice kun je inzetten als ‘single source of truth’ en zo houdt je je versiebeheer onder controle. In de webinar BIM collaborate pro neemt onze product specialist Sebastiaan van de Ven je mee. Ontdek de nieuwe functies in de Construction Cloud van Autodesk BIM collaborate (pro).


Wat kun je met BIM Collaborate Pro

Wie in de cloud in één model wil samenwerken in Revit, Civil 3D of Plant 3D kan terecht bij Autodesk BIM Collaborate Pro. Eén centrale plek met data en één waarheid op het nieuwe BIM Collaborate Pro platform. Het grote voordeel van Autodesk BIM Collaborate Pro is dat je nu ook automatisch toegang heeft tot Autodesk BIM Collaborate en BIM 360 Coordinate.  Trainer Sebastiaan van de Ven neem je mee door de belangrijkste nieuwe functies van BIM colaborate Pro.

Samenwerken met BIM collaborate pro

BIM collaborate pro is de nieuwe stap om nog beter samen te werken tussen teams en tussen de diverse programma’s van Autodesk. Intern, maar ook extern samenwerken is geen probleem. Het programma houdt door middel van een webweergave de voortgang bij en mogelijke problemen worden snel zichtbaar. Het programma biedt de mogelijkheid om veel verschillende bestandstypen te gebruiken, zoals Microsoft Office bestanden en alle Autodesk bestanden. Regel makkelijk toegang voor iedereen die betrokken is bij het project door het instellen van bevoegdheden en werk efficiënt samen als nooit tevoren.

Dit kun je o.a met Autodesk BIM Collaborate Pro:

  • Toegang tot uniforme Autodesk Construction Cloud– en BIM 360-platforms
  • Modelcoördinatie voor automatische collisiedetectie- en collisieanalyseworkflows
  • Glue (samen met Navisworks-rechten)
  • Insight voor geavanceerde projectanalyses

BIM collaborate pro licentie

ICN Sollutions is Partner van Autodesk en kan elke Autodesk licentie leveren. Daarnaast kunnen wij volledig ondersteunen met de implementatie van de software, zoals het installeren, of het geven van trainingen. Bekijk de BIM collaborare licentie in onze webshop.

Vragen over de webibar BIM collaborate pro?

Heb je een vraag over deze webinar, wil je een webinar op maat, of wil je meer weten over BIM collaborate pro? Neem contact met ons op.


© 2022 ICN Solutions. All rights reserved.