Webinar on demand – Ontdek de mogelijkheden van Autodesk Docs

Webinar on demand – Ontdek de mogelijkheden van Autodesk Docs

Title:

Description:

Spreker: Sebastiaan van de Ven
Duur: 30 minuten

Bent u bekend met de vele aanvullende mogelijkheden die Autodesk Docs te bieden heeft? In deze webinar demonstreert Sebastiaan van de Ven enkele workflows voor dagelijks werk binnen Autodesk Docs. Onder andere komen de beoordelingenmodule en het gebruiken van meldingen (issue management) uitgebreid aan bod. Bent u benieuwd of deze functies in uw projectomgeving ingezet kunnen worden? Volg dan deze webinar voor het grotere verhaal.

Vooral projectmedewerkers en -beheerders zullen baat hebben bij deze aanvullende mogelijkheden die zorgen voor structuur en correcte registratie van projectcommunicatie.

Na afloop zullen de meeste kijkers in staat zijn om in de eigen Autodesk Docs omgeving dergelijke instellingen te maken.

trainer webinar Niek Smits

Sebastiaan van de Ven   Autodesk AEC expert

Sebastiaan is Technical Manager bij ICN Solutions. Daarnaast vervult hij met regelmaat de rol van trainer en consultant. Sebastiaan is bouwkundig opgeleid en heeft bestuurskunde gestudeerd. Zijn expertise ligt bij AEC en Infra dankzij zijn ruime werkervaring bij meerdere ingenieursbureaus, zowel civiel als bouw georiënteerd. Qua productkennis is hij thuis in o.a. Autodesk AutoCAD, Revit, Navisworks, BIM 360, Construction Cloud, Civil 3D, Infraworks en ReCAP.

Vul onderstaand formulier in om de webinar meteen te bekijken:© 2023 ICN Solutions. All rights reserved.