Webinar on demand – Spacemaker: maak snel en eenvoudig ontwerpbeslissingen

Webinar on demand – Spacemaker: maak snel en eenvoudig ontwerpbeslissingen

Title:

Description:

Spreker: Christiaan Harmse
Duur: 48 minuten

De haalbaarheid van een project hangt van veel verschillende factoren af. Zaken zoals opbrengst per m², duurzaamheid, kosten voor onderhoud en parkeren hebben allemaal invloed op een project. Deze webinar laat zien hoe, door middel van een nieuwe ontwikkeling binnen Autodesk, er snel en eenvoudig ontwerpbeslissingen genomen kunnen worden die overzichtelijk weergeven hoe de verschillende zaken elkaar beïnvloeden.

Normaal is het testen van vele variaties een arbeidsintensief proces waardoor hier vaak al te snel overheen gestapt wordt. Zonde, want hierdoor worden betere varianten niet onderzocht. Het is ook begrijpelijk want het is haast ondoenlijk om met de hand al deze varianten uit te zetten. Daarom heeft Autodesk nu een nieuwe ontwikkeling gelanceerd: Spacemaker.

Spacemaker is toegankelijk voor mensen zonder BIM ervaring waardoor het perfect inzetbaar is aan het begin van het project, daar waar de belangrijke randvoorwaarden vastgelegd worden. Het is intuïtief en toegankelijk. Daarnaast maakt het ook gebruik van de kracht van Generative Design waardoor er snel verschillende varianten onderzocht kunnen worden. Hierdoor wordt elke variant onderzocht zodat u zeker weet dat het project een sterke start heeft.

trainer webinar Christiaan Harmse

Christiaan Harmse   Autodesk AEC expert

Christiaan is een BIM Consultant bij ICN Solutions met jarenlange ervaring binnen de architectuur. Toen hij in aanraking kwam met BIM heeft hij bewust de overstap gemaakt naar een adviserende rol. Het technische aspect is daarin belangrijk, maar het is vooral het menselijke aspect binnen BIM wat hem aantrekt. Daarnaast heeft Christiaan interesse in automatisering (Dynamo/Python), Clashen en vooral mensen helpen met de juiste oplossing.

Vul onderstaand formulier in om de webinar meteen te bekijken:© 2023 ICN Solutions. All rights reserved.