Webinar on demand – Tips voor het modelleren van terreinen

Webinar on demand – Tips voor het modelleren van terreinen

Title:

Description:

Spreker: Christiaan Harmse
Duur: 43 minuten

Welke mogelijkheden zijn er om het terrein te modelleren? Vroeger had u als modelleur één optie, namelijk gebruikmaken van de toposurface binnen Revit. Tegenwoordig zijn er echter meerdere opties bijgekomen waar u waarschijnlijk nog niet bekend mee bent.

In deze webinar laten wij zien welke alternatieven er zijn om terreinen te modelleren binnen de AEC Collection. Hierbij geven we ook toelichting over wanneer u elke manier het beste kunt toepassen. Dus als u beperkingen herkent van toposurfaces of als u graag meer wilt leren over terrein, dan is deze webinar uitstekend voor u.

trainer webinar Christiaan Harmse

Christiaan Harmse   Autodesk AEC expert

Christiaan is een BIM Consultant bij ICN Solutions met jarenlange ervaring binnen de architectuur. Toen hij in aanraking kwam met BIM heeft hij bewust de overstap gemaakt naar een adviserende rol. Het technische aspect is daarin belangrijk, maar het is vooral het menselijke aspect binnen BIM wat hem aantrekt. Daarnaast heeft Christiaan interesse in automatisering (Dynamo/Python), Clashen en vooral mensen helpen met de juiste oplossing.

Vul onderstaand formulier in om de webinar meteen te bekijken:© 2023 ICN Solutions. All rights reserved.