Product Design & Manufacturing 

ICN Solutions deelt kennis online

webinar-Toolbox-met-iLogic-Forms.jpg

Een handige tool voor het invullen van iProperties en het delen van geautomatiseerde iLogic Rules, is een invulformulier. In dit webinar gaan we kijken hoe we een iLogic Form kunnen creëren om hierop tools te plaatsen die, door alle gebruikers binnen een bedrijf, als toolbox gebruikt kan worden.

webinar-Introductie-van-Inventor-Nastran-add-in.jpg

Vele gebruikers hebben Inventor Nastran ter beschikking in de PD&M Collection. Maar wat kan Inventor Nastran eigenlijk, en hoe ziet dit eruit in Autodesk Inventor? In deze sessie zullen een paar FEA-berekeningen gedemonstreerd worden om zo een beeld te geven van Inventor Nastran.

webinar-Toepassen-van-Fusion-Team-Data-Management.jpg

U heeft misschien wel eens gebruik gemaakt van een Cloud omgeving voor het opslaan van uw bestanden. Speciaal voor het opslaan en gebruik van 3D modellen is er Fusion Team. In deze webinar kijken we naar de functionaliteiten- en het gebruik van Fusion Team.

webinar-logos-maken-in-Inventor.jpg

Hoe maken we eenvoudig een logo in Inventor van een afbeelding zonder deze helemaal na te tekenen? In deze webinar worden handige handvatten gegeven hoe u snel een logo van een afbeelding om kan zetten naar een bruikbaar bestand in Inventor.

webinar-Inventor-Model-posities-en-bewegingen-aanmaken.jpg

Toch nog moeite met het goed opbouwen van een beweegbare samenstelling in Inventor? Dan is deze webinar wat voor jou! We laten hierin zien hoe je een model goed opbouwt om bewegingen te realiseren in Inventor. De juiste Constraints en/of Joints, Positions en Flexible komen hier aan bod.

© 2022 ICN Solutions. All rights reserved.