Uitgelicht 

ICN Solutions deelt kennis online

webinar-Modellen-controleren-op-de-BIM-Basis-ILS.jpg

Hoe kunt u snel en eenduidig controleren of een model voldoet aan de ILS? Tegenwoordig wordt de vraag naar meer informatie (data) in een model alleen maar groter. Door die stortvloed aan informatie is het onmogelijk om nog met de hand alles netjes bij te houden. Met andere woorden, het controleren van de data met de hand is niet meer te doen.

webinar-Model-States-in-Inventor.jpg

In Inventor samenstellingen is de functie ‘Model States’ nog steeds erg nieuw. Deze functie is pas in Inventor 2022 geïntroduceerd en daardoor is de toegevoegde waarde hiervan nog niet bij iedereen bekend. Wat kunnen we precies met deze functie? En wat doen deze Model States naast de oude ‘Level of Details’? Dit wordt allemaal toegelicht in deze webinar.

webinar-Sneller-Model-Groups-in-Revit-wijzigen-met-Dynamo.jpg

Wanneer in grote complexe Revit projecten veel gebruik is gemaakt van groups, kan het een zeer tijdrovend proces zijn om wijzigingen door te voeren. Hoe gaat u om met meerdere verschijningen van dezelfde model group? Wat is het verschil tussen een project parameter en een family parameter om elementen binnen een group te wijzigen?

Webinar-Verborgen-tips-en-tricks.jpg

Ontdek de verborgen functies van Autodesk Inventor! Er zijn in Inventor diverse functies die net wat dieper verstopt zitten waardoor u ze misschien nooit bent tegengekomen. Toch kunnen deze functies handig zijn en extra waarde bieden. Tijdens deze webinar laten we u een aantal van deze functies zien.

Webinar-Whats-new-AutoCAD-2023.jpg

AutoCAD 2023 introduceerde verschillende nieuwe functies en verbeteringen. Na het volgen van deze webinar bent u weer helemaal op de hoogte en kunt u de nieuwe functies moeiteloos implementeren.

© 2022 ICN Solutions. All rights reserved.