Vacature:
Account manager, Design & Manufacturing WTB


Als Accountmanager van de afdeling Design & Manufacturing (Werktuigbouw) binnen ICN Solutions ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen jouw werkgebied en klantenkring, zoals het resultaat bij jouw klanten, opvolgen van uitgebrachte offertes, het onderhouden van de klantrelatie, het vergroten van onze klantenkring, groei en ontwikkeling van onze sales en technische collega’s op de afdeling Design & Manufacturing en het op de hoogte blijven van de laatste technologische ontwikkelingen. De Business Unit Design & Manufacturing heeft ongeveer 750 klanten die geholpen worden met ons advies. Je helpt de business unit manager met het opstellen van het jaarplan door het geven van een eigen target en doelstellingen.

Zelf leer je veel op het gebied van adviseurschap met klanten en prospecten, samenwerken met interne en externe partijen, onderhandelingstechnieken, spreken in het openbaar zoals op webinars, seminars en beurzen en het signaleren van knelpunten en het terugkoppelen hiervan. Op technologisch vlak leer je veel op ontwikkelingen zoals Cloud Services, Generative Design, Data Management en IOT. Competenties die je hierbij inzet en aanscherpt zijn zoal: Communicatief, Samenwerking, Besluitvaardigheid, Strategisch denken, Analytisch denken, Commercialiteit, Resultaatgerichtheid en Zelfstandigheid.

De ideale kandidaat voor ons is iemand met gevoel voor humor, klantgericht, het leuk vindt zijn / haar kennis te delen met collega’s en klanten, goede communicatie skills en makkelijk verbinding maakt met collega’s en klanten / prospecten. Daarbij is een HBO technische opleiding met voorkeur in de manufacturing een pre.

Kun jij je in bovenstaande vinden en heb je ervaring als sales in een manufacturing omgeving dan zijn wij op zoek naar jou.

Naast een marktconform salaris bieden wij jou een auto van de zaak, laptop en telefoon.

Wij zijn wij?

ICN Solutions is opgericht in 1997 en al bijna 25 jaar één van de grootste Autodesk Partners in de Benelux. Als Autodesk Partner zijn we voor onze klanten altijd op zoek naar organisatorische verbeteringen in de vorm van effectiviteit, efficiëntie, samenwerking en communicatie intern en extern. Kort gezegd, onze klanten helpen om te innoveren en kritisch te kijken naar verbetering in hun eigen bedrijfsprocessen. De oplossingen van Autodesk bieden daar een oplossing voor en wij kijken daarbij welke oplossing het beste bij de organisatie en de uitdaging past. Of dit nu gaat om de oplossingen op het gebied van Autodesk producten, kennis, processen en / of technologische ontwikkelingen, wij adviseren de klant op al deze vlakken. Wij zijn echt een Bosch bedrijf met korte lijnen en een informeel karakter waar op zijn tijd een geintje gemaakt wordt, maar ook hard wordt gewerkt.

Geïnteresseerd

Ben jij de ideale kandidaat, geïnteresseerd in deze mooie functie en wil je deel uitmaken van een goed lopende organisatie? Stuur je CV voor 16 december 2022 naar p.born@icn-solutions.nl of reageer via telefoonnummer 073-7506750.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


© 2022 ICN Solutions. All rights reserved.