Vacature:
Administratief medewerker


Als Administratief medewerker binnen ICN Solutions ondersteun je de sales en het administratief proces binnen de ICN Group. Naast het aanmaken van de offertes zoals aangegeven door jouw sales collega’s help je ook bij de orderverwerking en administratie ten behoeve van de diverse leveranciers van ICN Group.

ICN Group heeft diverse dochterondernemingen met ieder hun eigen specialiteit. De werkzaamheden zijn dan ook divers. Of het nu gaat om de verwerking van de administratie voor ICN Solutions, inkopen van hard- en software van onder andere HP en Microsoft voor ICN Systems, de urenregistratie van onze gedetacheerden bij Job Engineers, of de projectadministratie voor Archidome; ons eigen ingenieursbureau. Alles dient secuur verwerkt te worden in Afas. Kennis van Afas en projectadministratie is daarom een grote pré.

Onze samenwerkende partners Autodesk, HP en Microsoft zijn onder andere gevestigd in Barcelona, hiervoor is een beheersing van de Engelse taal een vereiste. Het komt namelijk voor dat je met onze partners over uiteenlopende zaken dient te communiceren.

Competenties die je voor jouw werkzaamheden nodig hebt; Communicatieve vaardigheden, Goed kunnen werken in teamverband, Besluitvaardigheid, Leergierigheid, Accuratesse en Organiserend vermogen. Zelf leer je veel op het gebied van samenwerken met interne en externe partijen, organiseren, signaleren van knelpunten en het terugkoppelen hiervan, resultaatgericht werken en analytisch denken. Daarnaast krijg je van ons de benodigde kennis mee op technologisch vlak van diverse ontwikkelingen zoals Cloud Services, Generative Design, Data Management en Internet Of Things.

De ideale kandidaat voor ons is iemand met gevoel voor humor, die klantgericht te werk gaat en het leuk vindt om zijn / haar kennis te delen met collega’s, partners en leveranciers. Passende werkervaring in een administratieve of logistieke omgeving is een pre.

Kun jij je in bovenstaande vinden en heb je ervaring in het voeren van een juiste administratie voor logistiek en projecten dan zijn wij op zoek naar jou.

Wie zijn wij?

ICN Solutions is opgericht in 1997 en al bijna 25 jaar 1 van de grootste Autodesk Partners in de Benelux. Als Autodesk Partner zijn we voor onze klanten altijd op zoek naar organisatorische verbeteringen in de vorm van effectiviteit, efficiëntie, samenwerking en communicatie intern en extern. Kort gezegd, onze klanten helpen om te innoveren en kritisch te kijken naar verbetering in hun eigen bedrijfsprocessen. De oplossingen van Autodesk bieden daar een oplossing voor en wij kijken daarbij welke oplossing het beste bij de organisatie en de uitdaging past. Of dit nu gaat om de oplossingen op het gebied van Autodesk producten, kennis, processen en / of technologische ontwikkelingen, wij adviseren de klant op al deze vlakken. Wij zijn echt een Bosch bedrijf met korte lijnen en een informeel karakter waar op zijn tijd een geintje gemaakt wordt, maar ook hard wordt gewerkt.

Geïnteresseerd?

Ben jij de ideale kandidaat, geïnteresseerd in deze mooie functie en wil je deel uitmaken van een goed lopende organisatie? Stuur je CV voor 04 februari 2022 naar p.kluin@icn-solutions.nl of reageer via telefoonnummer 073-7506750.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Contact

Europalaan 14 – 18
5232 BC ‘s-Hertogenbosch
Postbus 3302
5203 DH ‘s-Hertogenbosch

info@icn-solutions.nl
+31 73 750 6 750

KvK: 16089072
BTW: NL809917178B01

Partners

Autodesk Gold Partner
HP Gold Partner
CADexpress
BIM Basis

© 2022 ICN Solutions. All rights reserved.