Vacature:
Marketing manager


Als Marketing manager binnen ICN Solutions ben je verantwoordelijk voor alle branding/ bedrijven binnen de ICN Group. Dat betekent alle offline marketing en activiteiten die bedacht en uitgevoerd worden. Van commerciële acties, samenwerkingen met externen tot de CRM-strategie, jij bent de lead voor de opzet, uitvoering en evaluatie hiervan. Dit doe je samen met de collega’s marketeers en grafisch ontwerp op de afdeling marketing waar jij leiding aan geeft. Je spart veel met de directie, business unitmanagers en technisch manager en helpt zo om de organisatie verder te laten groeien naar een strategische service gerichte organisatie. Om dit meer handen en voeten te geven maken we als organisatie gebruik van Hubspot en Afas.

Wat ga je doen?

Als Marketing manager binnen ICN Solutions ben je verantwoordelijk voor alle branding/bedrijven binnen de ICN Group. Dat betekent alle offline marketing en activiteiten die bedacht en uitgevoerd worden. Van commerciële acties, samenwerkingen met externen tot de CRM-strategie, jij bent de lead voor de opzet, uitvoering en evaluatie hiervan.

Je doet dit samen met de collega marketeers en grafisch ontwerper op de afdeling marketing waar jij leiding aan geeft. Je spart veel met de directie, business unitmanagers en technisch manager en helpt zo om de organisatie verder te laten groeien naar een strategische service gerichte organisatie. Om dit meer handen en voeten te geven maken we als organisatie gebruik van Hubspot en Afas.

Wat wij vragen van jou:

Wij zijn op zoek naar iemand met minimaal 3 jaar (strategische) marketingervaring, het liefst vanuit een technische achtergrond. Je bent een verbinder naar collega’s die ook verschillende afdelingen samenbrengt tot een team. We zoeken iemand met die doelgericht werkt en met ervaring met leidinggeven. Bovendien ben je daadkrachtig en werk je gestructureerd, en ben je een goede planner en organisator. Competenties die je in deze functie inzet en aanscherpt zijn: communicatie, samenwerking, besluitvaardigheid, strategisch denken, analytisch denken, commercialiteit, resultaatgerichtheid, teamspeler en zelfstandigheid.

Ben jij geboren met een technisch hart en is marketing je tweede natuur? Ben je ondernemend en beschik je over natuurlijk leiderschap? Heb je daarnaast ook een commerciële drive en wil jij jezelf inzetten om alle bedrijven en branding binnen de ICN Group naar een hoger platform te tillen? Dan ben jij de marketingmanager die wij zoeken!

Wat jij kunt verwachten van ons:

Naast een marktconform salaris bieden wij jou een laptop, telefoon en veel leuke gezellige collega’s.

Wie zijn wij?

ICN Solutions (onderdeel van ICN Group BV) is opgericht in 1997 en al bijna 25 jaar 1 van de grootste Autodesk Partners in de Benelux. Als Autodesk Partner zijn we voor onze klanten altijd op zoek naar organisatorische verbeteringen in de vorm van effectiviteit, efficiëntie, samenwerking en communicatie intern en extern. Kort gezegd, onze klanten helpen om te innoveren en kritisch te kijken naar verbetering in hun eigen bedrijfsprocessen.

De oplossingen van Autodesk bieden daar een uitkomst voor en wij kijken daarbij welke oplossing het beste bij de behoefte van de organisatie en de uitdaging past. Of dit nu gaat om de oplossingen op het gebied van Autodesk producten, kennis, processen en/ of technologische ontwikkelingen, wij adviseren de klant op al deze vlakken.

Wij zijn echt een Bosch bedrijf met korte lijnen en een informeel karakter waar op zijn tijd een geintje gemaakt wordt, maar ook hard wordt gewerkt. Voor meer informatie over de ICN Group: www.ICN-Group.com.

Geïnteresseerd?

Zie jij jezelf wel aan de slag gaan als marketing manager bij ICN Solutions? Stuur je CV en motivatie vóór 31 maart 2023 naar p.kluin@icn-solutions.nl of reageer via telefoonnummer 073-7506750.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


© 2023 ICN Solutions. All rights reserved.