Vacature:
SEO/SEA Specialist met doorgroeimogelijkheid
naar de functie van Growth Hacker


Wil jij werken bij de absolute specialist als het gaat om software voor organisaties in werktuigbouwkunde, bouw en architectuur? Krijg jij energie van succesvolle campagnes en ben je daarnaast nog eens dol op data? Zoek dan niet verder, want ICN Solutions is op zoek naar een getalenteerde SEO/SEA Specialist om ons team te komen versterken! Bij ons kom je terecht in een omgeving vol enthousiasme, creativiteit en een “wat kan ik eraan doen om het beter te maken” mentaliteit. We zijn vastbesloten om Nederland & België maar ook Duitsland te veroveren met onze producten, diensten en trainingen, en we hebben jouw expertise nodig om dat te bereiken!

Dit ga je doen;

Als SEO/ SEA specialist lever je een actieve bijdrage aan het stimuleren van creativiteit en innovatie binnen ICN Solutions. Jouw ideeën worden door je werkomgeving gewaardeerd en je krijgt de vrijheid om experimenteel vast te stellen wat wel en niet werkt. We geven je de ruimte om deze ervaring op te doen maar dat kan eigenlijk ook niet anders want we gaan er vanuit dat je beschikt over;

  • Afgeronde opleiding in de studierichting Marketing
  • Affiniteit met-, of ervaring in digital marketing en eCommerce
  • Zelfstandigheid en analytisch denkvermogen
  • Kennis van Online Marketing, Google Analytics, Google Tag Manager, Search Console en Google Ads of vergelijkbare producten en je wil jezelf hier verder in ontwikkelen

En dan werk je bij ICN Solutions…

Eenmaal bij ons aan het werk focus jij jezelf samen met je marketing collega’s op “digital first” campagnes om onze bedrijfsresultaten net die extra boost te geven. Je doet onderzoek naar de juiste zoektermen en bent een kei in het omgaan met positief kritische feedback vanuit de organisatie. Omdat je op de hoogte bent van de huidige trends en technieken in jouw vakgebied is iedereen nieuwsgierig naar je mening. Je krijgt energie van continue verbetering van onze processen en als “hands on” medewerker lever je een actieve bijdrage aan deze stappen.

Als onze SEO/SEA Specialist ben jij de superheld die onze digitale aanwezigheid naar ongekende hoogten zal tillen. Je krijgt de kans om je stempel te drukken op onze strategieën, resultaten te behalen die de concurrentie doen duizelen en te werken in een omgeving die jouw talent en passie waardeert.

Klaar om je eerste of tweede zakelijke  sprong te wagen? Stuur vandaag nog je cv en een motivatiebrief naar Rob Stolzenbach r.stolzenbach@icn-solutions.nl of bel even voor vragen naar 073-7506750!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature zullen we behandelen als sollicitatie 😉

Let op: Werken binnen ICN Solutions kan leiden tot lachbuien, buitengewone prestaties én een boost van je carrière…


© 2023 ICN Solutions. All rights reserved.