Vacature: Technisch Trainer (bouw)


Door de komst van BIM is de bouw de laatste jaren aan het veranderen. Waar grote bedrijven zelf de mogelijkheden hebben te investeren in deze transitie vinden wij dat BIM voor elk bedrijf toegankelijk moet zijn, hoe groot of klein het bedrijf ook is. Daarom is het de missie van ICN Solutions om aannemers en architecten te ondersteunen in deze transitie en zoeken wij nieuwe collega’s die hieraan willen bijdragen.

Wat ga je doen?

Voor onze afdeling Architecture, Engineering & Construction zijn we op zoek naar een Technisch Trainer. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het trainen van verschillende professionals op het gebied van Autodesk software op een van onze drie locaties. Dit kunnen bijvoorbeeld trainingen zijn over AutoCAD, Revit, Navisworks, of Construction Cloud.

Wij trainen je op het gebied van presenteren, het begeleiden van verschillende soorten mensen, en natuurlijk in de verschillende soorten software. Hiernaast zijn er ook nog andere voldoende doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf. De werkervaring die je bij ons kan opdoen is waardevol voor de rest van je carrière.

Waar ga je werken?

Je komt terecht in een bedrijf waar jouw inbreng belangrijk is en waar je veel vrijheid krijgt met de bijbehorende verantwoordelijkheid. Bovendien krijg je de kans om je persoonlijk te ontwikkelen op het gebied van BIM. Zo word je door ons in-house getraind, kun je bij verschillende bedrijven en projecten meekijken, en staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal.

Als jij nu het gevoel hebt dat je stil staat in je ontwikkeling of op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, dan kunnen wij jou een omgeving aanbieden waarin jij jezelf gaat ontwikkelen. Zowel op persoonlijk vlak als op het gebied van BIM. Daarbij geniet je van leuke extraatjes zoals het meegaan naar beurzen, het bijwonen van congressen, en het hosten van webinars.

We hebben drie locaties in Nederland (hoofdkantoor in ‘s-Hertogenbosch en kantoren in Rotterdam en Apeldoorn) waardoor we flexibel zijn qua locatie voor zowel onze klanten als onze werknemers.

Wat wij vragen van jou:

 • Je bent klantgericht.
 • Je hebt enthousiasme voor jouw vakgebied en je vindt het leuk om deze kennis te delen met collega’s en klanten.
 • Je blijft graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw specialisme.
 • MBO technische opleiding (werk/denk niveau).
 • Ervaring met Autodesk software (zoals AutoCAD, Revit of Navisworks) is een pré. Maar als je ervaring binnen de bouw hebt met andere softwarepakketten, dan leren we je de Autodesk software gewoon aan.
 • Gevoel voor humor.

Wat jij kunt verwachten van ons:

 • Veel vrijheid voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling (bijv. door in-house trainingen).
 • Hulp voor persoonlijk ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.
 • Een marktconform salaris.
 • Een auto van de zaak.
 • Een laptop en telefoon van de zaak.
 • Bourgondisch bedrijf waar altijd tijd is voor gezelligheid.
 • Gezellige collega’s en vrijdagmiddagborrels.

Wie zijn wij?

ICN Solutions (onderdeel van ICN Group BV) is opgericht in 1997 en al bijna 25 jaar 1 van de grootste Autodesk Partners in de Benelux. Als Autodesk Partner zijn we voor onze klanten altijd op zoek naar organisatorische verbeteringen in de vorm van effectiviteit, efficiëntie, samenwerking en communicatie intern en extern. Kort gezegd, we helpen onze klanten om te innoveren en kritisch te kijken naar verbetering in hun eigen bedrijfsprocessen. Daarnaast zijn wij een écht Bosch bedrijf met korte lijnen en een informeel karakter.

Geïnteresseerd?

Kun jij je in bovenstaande vinden en wil je groeien in technologische innovaties en organisaties adviseren/trainen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stuur je CV en motivatie dan vóór 29 september 2023  naar p.born@icn-solutions.nl t.a.v. Paul Born of reageer via telefoonnummer 073-7506750.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


© 2023 ICN Solutions. All rights reserved.