Vacature:
Telefoniste/Administratief medewerker


Als telefoniste/Administratief medewerker binnen ICN Solutions ben je het eerste aanspreekpunt. Daarnaast ondersteun je de sales en het administratief proces binnen de ICN Group. Naast het aanmaken van de o.a. offertes, bevestigingen, certificaten ben je ook verantwoordelijk voor de randzaken van de trainingen, zoals het verzorgen van de lunch, het ontvangen van relaties.

Competenties die je voor jouw werkzaamheden nodig hebt; Communicatieve vaardigheden, Goed kunnen werken in teamverband evenals individueel. In deze functie leer je veel op het gebied van samenwerken met interne en externe partijen, organiseren en het terugkoppelen hiervan. Daarnaast krijg je van ons de benodigde kennis mee om je werk efficiënter en georganiseerder te kunnen doen.

De ideale kandidaat voor ons is iemand met gevoel voor humor, die klantgericht te werk gaat en het leuk vindt om zijn / haar kennis te delen met collega’s, partners en leveranciers.

Passende werkervaring in een administratieve omgeving is een pre.

Kun jij je in bovenstaande vinden en heb je ervaring in het voeren van een juiste administratie voor logistiek en projecten dan zijn wij op zoek naar jou.

Wie zijn wij?

ICN Solutions is opgericht in 1997 en al bijna 25 jaar 1 van de grootste Autodesk Partners in de Benelux. Als Autodesk Partner zijn we voor onze klanten altijd op zoek naar organisatorische verbeteringen in de vorm van effectiviteit, efficiëntie, samenwerking en communicatie intern en extern. Kort gezegd, onze klanten helpen om te innoveren en kritisch te kijken naar verbetering in hun eigen bedrijfsprocessen. De oplossingen van Autodesk bieden daar een oplossing voor en wij kijken daarbij welke oplossing het beste bij de organisatie en de uitdaging past. Of dit nu gaat om de oplossingen op het gebied van Autodesk producten, kennis, processen en / of technologische ontwikkelingen, wij adviseren de klant op al deze vlakken. Wij zijn echt een Bosch bedrijf met korte lijnen en een informeel karakter waar op zijn tijd een geintje gemaakt wordt, maar ook hard wordt gewerkt.

Geïnteresseerd?

Ben jij de ideale kandidaat, geïnteresseerd in deze mooie functie en wil je deel uitmaken van een goed lopende organisatie? Stuur je CV voor 08 december 2023 naar p.kluin@icn-solutions.nl of reageer via telefoonnummer 073-7506750.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


© 2023 ICN Solutions. All rights reserved.