Autodesk AEC Collection | Expert in CAD | ICN Solutions

Totaaloplossing voor Architecture, Engineering & Construction

Autodesk AEC Collection

De Autodesk Architecture, Engineering & Construction (AEC) Collection biedt een uitgebreid pakket van BIM en CAD tools aan. Met gebruik van deze tools kunnen projecten van de ontwerpfase tot de uiteindelijke bouw uitgewerkt worden met uiterste precisie.

Door gebruik te maken van de AEC collection zullen uw bouwprojecten zo efficiënt mogelijk verlopen en de faalkosten van het project minimaal zijn. Bovendien zorgt het ervoor dat alle deelnemers binnen uw bouwproject op een overzichtelijke en efficiënte manier met elkaar kunnen samenwerken.

De voordelen van de AEC Collection

maak betere producten

Geavanceerde tools

De AEC Collection van Autodesk biedt modelleurs en constructeurs alle benodigde tools om een project te realiseren, van ontwerp tot uiteindelijke bouw. De software binnen de AEC Collection werkt naadloos met elkaar waardoor alle verschillende deelnemers aan uw project op een efficiënte manier met elkaar kunnen samenwerken.

ontdek alle ontwerp mogelijkheden

Flexibel werken

De AEC Collection biedt de mogelijkheid om niet alleen via de PC, maar via al uw apparaten te werken. U kunt alle wijzigingen binnen uw project direct inzien via uw telefoon of tablet, waar u zich ook bevindt. Zo heeft u altijd het laatste model bij de hand en mist u nooit meer een update van uw teamleden.

verbind alles met iedereen

Interoperabiliteit

De AEC Collection biedt de mogelijkheid om een export te maken van uw project en deze in elk ander programma binnen de AEC Collection te openen. Door deze interoperabiliteit kunt u bijvoorbeeld een Revit tekening in 3ds Max openen. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat alle deelnemers binnen uw project altijd met de nieuwste modellen verbonden zijn.

Inbegrepen software

Autodesk AEC Collection

De collectie bevat ook software voor analyse, rendering, vastleggen van de werkelijkheid en andere software

Autodesk Insight
Autodesk Info 360 Insight
Software voor prestatieanalyse van gebouwen.
Meer informatie
Autodesk Structural Bridge
Autodesk Structural Bridge Design
Bouwtechnische analysesoftware voor bruggen.
Autodesk Revit Live
Autodesk Docs
Projectinformatie beheren in een cloudgebaseerde, gemeenschappelijke gegevensomgeving.
Autodesk Forma
Autodesk FormIT Pro

Cloudgebaseerde software gemaakt voor conceptueel ontwerp, realtime analyses en automatiseringen. Ontdek nu.

Autodesk Rendering
Autodesk Rendering
Snelle rendering met een hoge resolutie in de cloud.
Autodesk Drive
Autodesk Drive
Cloudopslag die werkt in combinatie met CAD-bestanden voor individuen en kleine teams.

Vraag een offerte aan

AEC Collectie inzetten voor uw bedrijf

Wilt u gebruik maken van de Autodesk AEC-collectie? Vraag dan nu een offerte aan. ICN Solutions ondersteunt u met het licentiebeheer en helpt u op weg met de software. Samen met u bekijken we wat u nodig heeft binnen uw organisatie en bespreken we de mogelijkheden.

Waarom ICN Solutions?

  • 20+ jaar Autodesk expertise
  • Consultancy & maatwerk
  • In-house training center
  • Levering hardware & systeembeheer
CADexpress CAD shop

Webiniar on-demand

Communiceren van issues binnen het BIM-proces (Gesloten BIM)

webinar communiceren van issues binnen het BIM proces
Een goede communicatie tussen verschillende partijen is essentieel voor een efficiënt BIM-proces. Autodesk heeft hiervoor een handige add-in ontwikkeld. Deze maakt het mogelijk voor alle Autodesk-softwaregebruikers om snel, nauwkeurig en eenvoudig issues te communiceren.

Word een AEC expert

AEC software trainingen voor beginners en gevorderden

Autodesk AEC collection
Wilt u uw vaardigheden verbeteren in een van de softwarepakketten die u vind in de AEC Collection? Schrijf u dan in voor een van onze trainingen! Of u nu een beginner bent of een gevorderde gebruiker, wij hebben de ideale training voor u. Investeer vandaag nog in uw professionele groei.

Webiniar on-demand

Communiceren van issues binnen het BIM-proces (Gesloten BIM)

BIM stelt fabrikanten in staat om beter deel te nemen aan bouw- en infrastructuurprojecten en meer impactvolle bijdragen te leveren. Hierdoor verwachten steeds meer architecten-, engineering- en constructiebedrijven dat hun leveranciers zich bij het BIM-ecosysteem aansluiten.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de systeemvereisten voor de Autodesk AEC Collection?

De systeemvereisten kunnen variëren afhankelijk van de specifieke softwaretoepassingen binnen de AEC Collection. Bekijk op deze pagina per inbegrepen software de systeemvereisten.

Voor wie is de Autodesk AEC Collection geschikt?
De AEC Collection is geschikt voor architecten, ingenieurs, bouwkundigen, aannemers, constructiemanagers, stedenbouwkundigen en andere professionals in de architectuur, engineering en bouwsector.
Kan ik de AEC Collection gebruiken voor zowel kleine als grote projecten?
Ja, de AEC Collection is schaalbaar en geschikt voor zowel kleine als grote projecten. U kunt de softwaretoepassingen aanpassen aan de omvang van uw project en extra licenties toevoegen indien nodig.
Zijn er specifieke tools binnen de AEC Collection voor een BIM werkmethodiek?
Ja, de AEC Collection bevat krachtige BIM-software zoals Revit en Civil 3D, die u kunt gebruiken om gebouwen en infrastructurele projecten te ontwerpen en beheren met behulp van BIM-methodologieën.
Kan ik de AEC Collection gebruiken voor het maken van 3D-visualisaties en animaties?
Ja, met software zoals 3ds Max, dat is opgenomen in de AEC Collection, kunt u 3D-visualisaties en animaties maken om uw ontwerpen tot leven te brengen.
Ondersteunt de AEC Collection het importeren en exporteren van bestanden in verschillende formaten?
Ja, u kunt bestanden importeren en exporteren in verschillende bestandsformaten, waaronder DWG, DXF, IFC en meer, om samen te werken met andere professionals en softwaretoepassingen.
Hoe kan ik de AEC Collection bestellen?

U kunt de AEC Collection via ons bestellen door het formulier in te vullen, wij sturen u dan een bijpassende offerte. U kunt licenties ook direct kopen in de webshop van CADexpress.

Hoe stap ik over op de AEC Collection?

Indien u momenteel al beschikt over een abonnement of onderhoudsplan voor individuele softwarepakketten, heeft u de mogelijkheid om over te stappen naar de AEC Collection. Neem hiervoor contact met ons op.