Autodesk Software | Expert in Autodesk | Advies op maat | ICN Solutions

2D- en 3D-CAD software voor de bouw en werktuigbouw

Autodesk Software

Werkt u in de engineering-, constructie-, architectuur-, of productiebranche? Dan is de Autodesk software ideaal voor u! Met de software van Autodesk kunt u producten en gebouwen ontwerpen, modelleren, en visualiseren. U kunt hiermee complexe projecten beheren, efficiënt samenwerken en oplossingen op maat leveren. Van concept tot constructie of productie: u realiseert het met Autodesk.

Autodesk heeft speciale branchespecifieke collecties beschikbaar waar verscheidene softwarepakketten in zitten die u helpen met uw werk. U kunt deze softwarepakketten ook los aanschaffen. Hieronder vindt u een opsomming van alle Autodesk software die beschikbaar is via ICN Solutions:

Autodesk Support

Autodesk Branche Collecties

Architecture, Engineering & Construction Collection (AEC Collection)

Autodesk AEC collection
Autodesk AEC Collection

Toegang tot een serie geïntegreerde tools waarmee u elke projectuitdaging aankunt, zowel nu als in de toekomst. Gebruik krachtige BIM- en CAD-workflows, mogelijk gemaakt door een uitgebreide set van software en diensten om uw beste werk te leveren.

Architecture, Engineering & Construction Collection (AEC Collection)

Autodesk PDM collection
Autodesk PDM Collection

Professionele CAD-, CAM- en CAE-technologie, inclusief tools voor indelingen van fabrieksruimtes, gegevensbeheer en andere ontwerp- en productiesoftware. Verkrijg alle software die rechtstreeks in/met Inventor werkt.

Architecture, Engineering & Construction Collection (AEC Collection)

In de grootste CAD webshop van de Benelux koopt u onder meer:

  • Autodesk software en trainingen.
  • Software voor VR en visualisatie.
  • 3DConnexion muizen en toetsenborden.
  • HP workstations, laptops en monitoren.
  • Nvidia videokaarten.
CADexpress CAD shop

Autodesk softwarepakketten

Autodesk Revit

Autodesk Revit

Revit is het programma voor de bouw om BIM-modellen te creëren. Door gebruik te maken van BIM zal uw project efficiënter verlopen, uw team beter kunnen samenwerken en de faalkosten van uw project worden geminimaliseerd.

Autodesk Inventor

Autodesk Inventor

Inventor, dé CAD-software om producten te ontwerpen voor de werktuigbouw. Inventor biedt engineers en tekenaars de mogelijkheid om strakke documentatie te maken, 3D tekeningen te maken en product simulaties uit te voeren op uw ontwerpen.

Autodesk AutoCAD

Autodesk AutoCAD

AutoCAD is software om 2D- en 3D tekeningen te maken voor in de bouw en werktuigbouw. Bespaar veel tijd door taken te automatiseren of tekeningen met elkaar te vergelijken en direct aanpassingen door te voeren.

Autodesk Vault Pro

Autodesk Vault

Vault valt onder PDM-software (Product data management software). Met gebruik van PDM-software zorgt u ervoor dat processen vanuit een softwarepakket kunnen worden beheerd en tijdrovende taken verminderd of geautomatiseerd kunnen worden.

training Autodesk Fusion 360

Autodesk Fusion (voorheen Fusion 360)

Fusion zorgt ervoor dat u nauwkeurige 3D-productontwerpen kan maken en staat bekend als nummer 1 software bij ontwerpers en ingenieurs in de werktuigbouw. Hiernaast biedt Fusion de mogelijkheid om simulaties uit te voeren op uw productontwerpen zodat u verzekerd bent dat uw ontwerpen produceerbaar zijn.

Autodesk BIM 360

Autodesk BIM 360

BIM 360 zorgt ervoor dat uw volledige project toegankelijk is via de Cloud en u volledig volgens het BIM-principe te werk kan gaan. BIM 360 verbeterd uw samenwerking op het gebied van ontwerp, kwaliteitscontroles, documentatie en pre-constructie.

Autodesk Revit LR

Autodesk Revit LT

Revit LT is de lightversie van Revit. Deze versie is een stuk betaalbaarder maar komt wel met minder functies. Ondanks de gelimiteerde functies kunt u met de LT-versie professionele 3D-ontwerpen maken voor uw project. Bent u bezig met het opzetten van een project en werkt u met een strak budget? Kies dan voor Revit LT.

Autodesk AutoCAD LT

Autodesk AutoCAD LT

AutoCAD LT is de lightversie van AutoCAD. Deze versie is een stuk betaalbaarder, maar komt niet met de mogelijkheid om 3D-ontwerpen mee te maken. Wilt u dus een professioneel tekenprogramma om alleen 2D tekeningen mee te maken? Kies dan voor AutoCAD LT.

Autodesk BIM 360

Autodesk Construction Cloud

Wilt u de teams binnen een bouwproject verbinden en de communicatie verbeteren? Dat kan met dit gemeenschappelijk gegevensplatform speciaal gemaakt om de samenwerking in de bouw te verbeteren. Iedereen binnen het team kan hiermee de ontwikkeling van het project in de gaten houden.