Autodesk Vault - ICN Solutions

Voor uw product data management en samenwerking

Autodesk Vault

Vault is software voor Product Data Management (PDM). Hiermee kunnen processen beheert worden en tijdrovende administratieve taken verminderd worden.

Gebruik Autodesk Vault om gebruikers, data en processen beter te beheren. Organiseer en beheer al uw data vanuit één veilige, centrale locatie. Krijg controle over toenemende hoeveelheid en complexiteit van de engineersdata. Met Autodesk Vault kunt u technische documenten managen en samenwerking optimaliseren.

De software integreert perfect met andere Autodesk producten, waaronder Inventor, AutoCAD en Revit. Ook biedt het de mogelijkheid om te integreren in Microsoft Office en om te koppelen aan business systemen, zoals ERP.

De voordelen van Autodesk Vault

veilig databeheer

Veilig databeheer

Autodesk Vault zorgt ervoor dat het intellectueel eigendom van ontwerpen en producten veilig in het systeem is opgeslagen. Ideeën en kennis van gebruikers worden vastgelegd en kunnen opnieuw worden gebruikt.

Verbeterde samenwerking met Vault

Verbeterde samenwerken in projecten

Gebruikers hebben inzicht in waaraan anderen werken. Met behulp van een VPN-verbinding kunnen andere gebruikers vanuit verschillende locaties werken. Afhankelijk van de versie is het tevens mogelijk om medewerkers van buiten het ontwerpteam toegang tot ontwerpdata te geven.

Tijdbesparing

Tijdbesparend

Gebruikers kunnen tijd besparen door onderdelen en ontwerpen opnieuw te gebruiken voor nieuwe projecten. Daarnaast houdt Vault automatisch wijzigingen, revisies en versiebeheer bij, tijdens de werkzaamheden.

Altijd afgestemd op uw situatie

Er zijn verschillende Vault producten beschikbaar, hieronder geven we een korte uitleg over de verschillen.

Autodesk Vault Basic

Dit is de basisversie van Autodesk Vault die standaard inbegrepen zit bij de Autodesk PD&M Collection. Met deze datamanagement-software kunt u data beheren en structuur houden in uw digitale ontwerpdata.

Autodesk Vault Professinal
Met Vault Professional kunt u alles wat u met de Basic versie kunt en nog veel meer. Deze versie geeft meer mogelijkheden om documenten te managen. In de vorm van revisiebeheer, rechtenbeheer en de toepassing van lifecycles op documenten. Zo kan Vault Professional o.a. integreren met Revit en ERP. Ook kunt u hiermee revisies controleren, taken automatiseren, en stuklijsten (BOM) beheren.
Autodesk Vault Office
Vault Office is een extensie voor Vault Professional. Hiermee krijgen niet-CAD-gebruikers snel toegang tot ontwerpdata én kunnen ze niet-CAD-bestanden aan Vault toevoegen. Door de integratie met Microsoft Office Word, Excel, PowerPoint, en Outlook werkt dit makkelijk en gebruiksvriendelijk.

Vraag een offerte aan

Vault inzetten voor uw bedrijf

Wilt u gebruik maken van Autodesk Vault? Vraag dan nu een offerte aan. ICN Solutions ondersteunt u met het licentiebeheer en helpt u op weg met de software. Samen met u bekijken we wat u nodig heeft binnen uw organisatie en bespreken we de mogelijkheden.

Heeft u nog vragen? Bel dan +31 73 750 6 750

Waarom ICN Solutions?

  • 20+ jaar Autodesk expertise
  • Consultancy & maatwerk
  • In-house training center
  • Levering hardware & systeembeheer
CADexpress CAD shop

What’s new?

Vault 2024: Ontdek de nieuwe functies en verbeteringen

webinar Inventor 2024-Whats new
Autodesk Vault 2024 is beschikbaar! Ook in deze release versie zitten weer vele nieuwe functionaliteiten. In ons blog hebben we alle nieuwe features en verbeteringen voor u op een rij gezet. Zo bent u weer op de hoogte van alle mogelijkheden in Vault 2024.

Word een Vault expert

Maak kennis met Autodesk Vault databeheer in onze training

training Autodesk Vault
Wilt u alles uit uw Vault software halen? Volg dan de training Autodesk Vault Data Beheer via ons trainingscenter. Tijdens deze ééndaagse training leert u alles over de mogelijkheden en achtergronden van het product data managementtool Autodesk Vault.

Thermo Electric Instrumentation

Vind makkelijker tekeningen met geprogrammeerde tool in Vault

webinar Revit 2024-Whats new
Een zoeksysteem koppelen met Autodesk Vault? Dankzij de geavanceerde geprogrammeerde tool van ICN Solutions in Autodesk Vault kan Thermo Electric nu moeiteloos tekeningen automatisch exporteren als PDF-bestanden: “voor onze engineers werkt het wel heel prettig.”
Voor wie is Autodesk Vault?
Engineers, ontwerpers en uitgebreide teams gebruiken Autodesk Vault om hun workflows te optimaliseren en de snelheid van productontwikkeling te verhogen. Ze opereren vanuit een gecentraliseerde gegevensbron, wat samenwerking tussen teamleden mogelijk maakt, fouten minimaliseert en tijd bespaart.
Is Autodesk Vault beschikbaar voor MAC OS en Windows?

Autodesk Vault is alleen compatibel met Microsoft Windows. Bekijk de systeemvereisten van Vault voor meer informatie.

Wat zijn de minimale systeemvereisten om Autodesk Vault te kunnen draaien?

De minimale systeemvereisten voor Autodesk Vault kunnen variëren afhankelijk van de versie. Bekijk de nieuwste systeemvereisten voor Vault voor meer informatie.

Hoe kan ik Autodesk Vault bestellen?

U kunt Autodesk Vault via ons bestellen door het formulier in te vullen, wij sturen u dan een bijpassende offerte. U kunt Vault Professional licenties ook direct kopen in de webshop van CADexpress.

Welke versie van Autodesk Vault krijg ik als ik het nu aanschaf?
U krijgt altijd de nieuwste versie van Vault.
Wat is het verschil tussen Autodesk Vault Basic, Vault Professional en Vault Office?
Autodesk Vault Basic biedt basisgegevensbeheerfunctionaliteit, terwijl Autodesk Vault Professional geavanceerdere functies biedt, zoals samenwerkingsmogelijkheden, procesautomatisering en ERP-integratie. Autodesk Vault Office is alleen voor document management voor niet-CAD-gebruikers.
Kan ik de toegangsrechten tot mijn ontwerpen beheren in Autodesk Vault?
Ja, u kunt toegangsrechten beheren door gebruikersrollen en -machtigingen in te stellen voor verschillende gebruikersgroepen.
Kan ik gegevens delen met teamleden buiten mijn organisatie met Autodesk Vault?
Ja, u kunt gegevens delen met externe partners en leveranciers door hen beperkte toegang te verlenen tot specifieke bestanden.