Voor uw product data management en samenwerking

Autodesk Vault

Vault is software voor Product Data Management (PDM). Hiermee kunnen processen beheert worden en tijdrovende administratieve taken verminderd worden.

Gebruik Autodesk Vault om gebruikers, data en processen beter te beheren. Organiseer en beheer al uw data vanuit één veilige, centrale locatie. Krijg controle over toenemende hoeveelheid en complexiteit van de engineersdata. Met Autodesk Vault kunt u technische documenten managen en samenwerking optimaliseren.

De software integreert perfect met andere Autodesk producten, waaronder Inventor, AutoCAD en Revit. Ook biedt het de mogelijkheid om te integreren in Microsoft Office en om te koppelen aan business systemen, zoals ERP.De voordelen van Autodesk Vault:


veilig databeheer

Veilig databeheer

Autodesk Vault zorgt ervoor dat het intellectueel eigendom van ontwerpen en producten veilig in het systeem is opgeslagen. Ideeën en kennis van gebruikers worden vastgelegd en kunnen opnieuw worden gebruikt.


Verbeterde samenwerking met Vault

Verbeterde samenwerken in projecten

Gebruikers hebben inzicht in waaraan anderen werken. Met behulp van een VPN-verbinding kunnen andere gebruikers vanuit verschillende locaties werken. Afhankelijk van de versie is het tevens mogelijk om medewerkers van buiten het ontwerpteam toegang tot ontwerpdata te geven.


Tijdbesparing

Tijdbesparend

Gebruikers kunnen tijd besparen door onderdelen en ontwerpen opnieuw te gebruiken voor nieuwe projecten. Daarnaast houdt Vault automatisch wijzigingen, revisies en versiebeheer bij, tijdens de werkzaamheden.

Altijd afgestemd op uw situatie

Er zijn verschillende Vault producten beschikbaar, hieronder geven we een korte uitleg over de verschillen.


Autodesk Vault Basic

Dit is de basisversie van Autodesk Vault die standaard inbegrepen zit bij de Autodesk PD&M Collection. Met deze datamanagement-software kunt u data beheren en structuur houden in uw digitale ontwerpdata.


Autodesk Vault Professinal

Met Vault Professional kunt u alles wat u met de Basic versie kunt en nog veel meer. Deze versie geeft meer mogelijkheden om documenten te managen. In de vorm van revisiebeheer, rechtenbeheer en de toepassing van lifecycles op documenten. Zo kan Vault Professional o.a. integreren met Revit en ERP. Ook kunt u hiermee revisies controleren, taken automatiseren, en stuklijsten (BOM) beheren.


Autodesk Vault Office

Vault Office is een extensie voor Vault Professional. Hiermee krijgen niet-CAD-gebruikers snel toegang tot ontwerpdata én kunnen ze niet-CAD-bestanden aan Vault toevoegen. Door de integratie met Microsoft Office Word, Excel, PowerPoint, en Outlook werkt dit makkelijk en gebruiksvriendelijk.


Vraag een offerte aan

Vault inzetten voor uw bedrijf


Wilt u gebruik maken van Autodesk Vault? Vraag dan nu een offerte aan. ICN Solutions ondersteunt u met het licentiebeheer en helpt u op weg met de software. Samen met u bekijken we wat u nodig heeft binnen uw organisatie en bespreken we de mogelijkheden.

Waarom ICN Solutions?

  • 20+ jaar Autodesk expertise
  • Consultancy & maatwerk
  • In-house training center
  • Levering hardware & systeembeheer

CADexpress CAD shop


Webinar on-demand

Tips bij organiseren van Vault CAD-data


webinar Tips bij het organiseren van Vault CAD-data

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van Autodesk Vault? Bekijk dan onze webinar on-demand over hoe Vault overzicht, organisatie en een gestructureerde manier van werken met zich meebrengt!


Bekijk de webinar

Haal alles uit uw Vault software!

Training Autodesk Vault


Wilt u alles uit uw Vault software halen? Volg dan de training Autodesk Vault Data Beheer via ICN Training Center.

Tijdens deze ééndaagse training leert u alles over de mogelijkheden en achtergronden van het productdatamanagement-tool Autodesk Vault.


Bekijk de Vault Training

Nieuwe functies en verbeteringen

Vault 2023: what’s new?Autodesk Vault 2023 is beschikbaar! We hebben voor u alle nieuwe functies en verbeteringen op een rij gezet.

Wilt u migreren naar deze nieuwe Vault? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met de migratie en zorgen ervoor dat u er geen omkijken meer naar heeft.


Lees het blog

© 2023 ICN Solutions. All rights reserved.