Voor uw product data management en samenwerking

Autodesk Vault

Vault is software voor Product Data Management (PDM). Hiermee kunnen processen beheert worden en tijdrovende administratieve taken verminderd worden.

Gebruik Autodesk Vault om gebruikers, data en processen beter te beheren. Organiseer en beheer al uw data vanuit één veilige, centrale locatie. Krijg controle over toenemende hoeveelheid en complexiteit van de engineersdata. Met Autodesk Vault kunt u technische documenten managen en samenwerking optimaliseren.

De software integreert perfect met andere Autodesk producten, waaronder Inventor, AutoCAD en Revit. Ook biedt het de mogelijkheid om te integreren in Microsoft Office en om te koppelen aan business systemen, zoals ERP.De voordelen van Autodesk Vault:


veilig databeheer Vault

Veilig databeheer

Autodesk Vault zorgt ervoor dat het intellectueel eigendom van ontwerpen en producten veilig in het systeem is opgeslagen. Ideeën en kennis van gebruikers worden vastgelegd en kunnen opnieuw worden gebruikt.


Verbeterde samenwerking met Vault

Verbeterde samenwerken in projecten

Gebruikers hebben inzicht in waaraan anderen werken. Met behulp van een VPN-verbinding kunnen andere gebruikers vanuit verschillende locaties werken. Afhankelijk van de versie is het tevens mogelijk om medewerkers van buiten het ontwerpteam toegang tot ontwerpdata te geven.


Tijdbesparing met Vault

Tijdbesparend

Gebruikers kunnen tijd besparen door onderdelen en ontwerpen opnieuw te gebruiken voor nieuwe projecten. Daarnaast houdt Vault automatisch wijzigingen, revisies en versiebeheer bij, tijdens de werkzaamheden.

Altijd afgestemd op uw situatie

Vault is verkrijgbaar in 3 verschillende versies. Hierdoor is er voor iedere situatie een geschikte Vault-oplossing beschikbaar.


Vault Basic

Datamanagement-software die helpt structuur te houden in digitale ontwerpdata. Deze versie zit standaard inbegrepen bij de Autodesk PD&M Collection.

Vault professional

Het grootste verschil met Vault Workgroup is het artikelbeheer (of items). Dit zijn mappen waar je van alles toe kunt voegen. Denk aan Excelbestanden of PDF-bestanden. Alle informatie van een artikel kan dan in 1 item staan. Zo’n item kan vervolgens gekoppeld worden aan een ERP-systeem. Dit werkt niet alleen tijdbesparend, maar scheelt ook foutgevoelig werk (zoals handmatig overtypen).


Vault Workgroup

Datamanagement voor teams. Vault Workgroup voegt het lifecycle- en revisiecontroleproces direct toe aan documenten. Dit geeft meer mogelijkheden om documenten betere te managen. In de vorm van revisiebeheer, rechtenbeheer en de toepassing van lifecycles op documenten.

Vault Office

Daarnaast is ook nog Vault Office beschikbaar. Dit is een extensie voor Vault Professional of Workgroup waarmee niet CAD-gebruikers snel toegang tot ontwerpdata krijgen én niet CAD-bestanden aan Vault kunnen toevoegen.. Door de integratie met Microsoft Office werkt dit makkelijk en gebruiksvriendelijk.

Vault webinar on-demand terugkijken:

Tips bij organiseren van Vault CAD-data.

webinar Tips bij het organiseren van Vault CAD-data

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van Autodesk Vault? Bekijk dan onze webinar on-demand over hoe Vault overzicht, organisatie en een gestructureerde manier van werken met zich meebrengt!


Bekijk de webinar

Haal alles uit uw Vault software!

Training Autodesk Vault

Wilt u alles uit uw Vault software halen? Volg dan de training Autodesk Vault via ICN Training Center. Tijdens deze ééndaagse training leert u alles over de mogelijkheden en achtergronden van productdatamanagment met Vault.


Training Autodesk Vault

Meer informatie?

ICN Solutions helpt u op weg!

We adviseren u graag over de mogelijkheden van het gebruik van Autodesk Vault binnen uw organisatie.

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u liever bellen, dat kan ook 073 – 750 6 750.


Contact

Europalaan 14 – 18
5232 BC ‘s-Hertogenbosch
Postbus 3302
5203 DH ‘s-Hertogenbosch

info@icn-solutions.nl
+31 73 750 6 750

KvK: 16089072
BTW: NL809917178B01

Partners

Autodesk Gold Partner
HP Gold Partner
CADexpress
BIM Basis

© 2022 ICN Solutions. All rights reserved.