ICT Werkplekken | ICT Services | ICN Solutions

ICT Services > Werkplekken

Moderne werkplekken gebaseerd op Microsoft technologie inclusief uitgebreide security maatregelen, extra productiviteits-apps en een actief security trainings- programma voor medewerkers. De oplossing voor iedere medewerker die tijd-, plaats- en device- onafhankelijk zijn werk moet kunnen doen.

Zonder verassingen achteraf…

Moderne werkplekken Autodesk Microsoft

ict softwareDe juiste tools

Onze werkplekken zijn voorzien van alle tools die je nodig hebt om je werk te kunnen doen. De gebruikelijke Microsoft applicaties zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook combineren we met tools die je productiviteit nog een extra boost geven.
Lees hier meer…

ict beveiligingDe beste beveiliging

Je denkt er niet altijd over na maar ook jouw organisatie kan te maken krijgen met cybercriminaliteit of een gegevenslek. Met het ICN Security pack breng je de beveiliging van je werkplekken naar het volgende niveau en leer je je medewerkers verdachte situaties te herkennen. Ontdek hier meer…

Autodesk(Autodesk) Support

Of je nu vragen hebt over je ICT omgeving, een gebruikersvraag of bijvoorbeeld een vraag over Autodesk software onze support afdeling helpt je graag verder. Niet alleen op basis van incidenten en aanvragen maar ook proactief.
Maak kennis met onze support…

Maak direct een afspraak met ICN Systems: de ICT expert

We komen graag met je in contact

Plan een afspraak

Maak direct een afspraak in de agenda van onze expert.

Nick Croonen
ICT Consultant
Contact met Nick? Plan dan eenvoudig een meeting in zijn agenda via onderstaande button.