AUTODESK CURSUSSEN | BIM TRAININGEN | TRAINING OP MAAT

ICN Training Center: Geef de wereld van morgen vorm


Trainingen cursus bouw werktuigbouw

Wilt u uw vaardigheden in Autodesk software vergroten? Volg dan een cursus in één van onze trainingscentra. We hebben verschillende trainingen beschikbaar: voor zowel beginners als gevorderden, als voor professionals die zich willen specialiseren in een bepaald onderwerp. Wij leiden u op tot Autodesk gecertificeerde professional. Kijk in onze trainingsagenda om te zien welke trainingen er nu ingepland staan.

ICN Training Center verzorgt ook maatwerk trainingen op locatie, neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Quickview TrainingenAlle TrainingenTrainingsagenda

Autodesk software

Branche-specifieke cursussen voor 3D CAD, engineering en constructie

Trainingen voor elke branche


Bij ICN Training Center vergroot u uw vaardigheden met en kennis van 3D CAD, engineering en constructie. Wij verzorgen trainingen en cursussen voor groepen van maximaal acht cursisten. U kunt daarvoor op één van onze drie trainingslocaties terecht. Eventueel verzorgen we – als maatwerk – trainingen op locatie bij klanten.


Autodesk AEC collection

Architecture, Engineering & Construction

Trainingen op het gebied van 3D modelleren en BIM-processen voor architecten, bouwkundige modelleurs en constructeurs.


Bekijk trainingen

Autodesk PDM collection

Product Design & Manufacturing

Trainingen op het gebied van 3D design, engineering en productie voor ontwerpers, werktuigbouwkundigen en engineers.


Bekijk trainingen

Media Entertainment Collection

Simulatie en 3D renderings

Trainingen op het gebied van simulatie toegespitst op bouwkundige modellen en presentaties van werktuigbouwkundige ontwerpen.


Bekijk trainingen

Trainingen bouwkunde van hoge kwaliteit met betrokken begeleiding

Blink uit in de wereld van architectuur en constructie


Met de trainingen van ICN Training Center vergroot u uw vaardigheden met en kennis van onder meer 3D modelleren en BIM-processen. Wij begeleiden ambitieuze architecten, bouwkundige modelleurs en constructeurs naar succes. Allen beginners of specialisten in hun vak, die willen investeren om hun mogelijkheden te vergroten.


Would you like to learn how to work with Autodesk Revit architecturally and architecturally? During this course you will learn what Revit has to offer: both the basics and the breadth of possibilities in Revit.

Wilt u architectonische schetsontwerpen en massa studies maken welke later binnen het BIM proces en Revit ook bruikbaar zijn? Tijdens deze cursus leert u wat Autodesk Formit allemaal te bieden heeft.

Uitgebreide introductie van Autodesk BIM 360 Docs, een documentmanagementsysteem voor bouwprojecten in de cloud.

Trainingen werktuigbouw van hoge kwaliteit met betrokken begeleiding

Maak het verschil in design en engineering


Met de trainingen van ICN Training Center vergroot u uw vaardigheden met en kennis van onder meer 3D ontwerpen en engineering van productieprocessen. Wij begeleiden ambitieuze ontwerpers, werktuigbouwkundigen en engineers naar succes. Allen beginners of specialisten in hun vak, die willen investeren om hun mogelijkheden te vergroten.


Deze training is bedoeld voor de beginnende tekenaar/constructeur. Na de training kunt u snel en doeltreffend 3D ontwerpen met Autodesk Inventor maken.

Tijdens deze training maakt u kennis met de mogelijkheden en achtergronden van datamanagement-tool Autodesk Vault.

Deze training behandelt de geavanceerde mogelijkheden van Autodesk Inventor. Na deze training kunt u efficiënter modelleren.

In de buurt, goed bereikbaar en compleet ingericht

Locaties ICN Training Center


U vindt de vestigingen van ICN Training Center verspreid over het land – dus altijd in de buurt. Onze locaties zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Iedere trainingsruimte beschikt over complete CAD-werkstations voor onze cursisten. Deze zijn uitgerust met de Autodesk software die voor de training nodig is.


training center 's-Hertogenbosch

ICN Training Center s-Hertogenbosch


ICN Solutions
Europalaan 14 – 18
5232 BC ‘s-Hertogenbosch

Telefoon +31 (0) 73 750 6 750

+ Google Maps


training center Rotterdam

ICN Training Center Rotterdam


Van Nelle Gebouw
Van Nelleweg 2425
3044 BC Rotterdam

Telefoon +31 (0) 10 751 9 630

+ Google Maps


training center Apeldoorn

ICN Training Center Apeldoorn


Fizzion Parc, OAK Building B1.23
Oude Apeldoornseweg 41
7333 NR Apeldoorn

Telefoon +31 (0) 55 539 5 818

+ Google Maps


De snelste weg naar een Autodesk Certificering

Last-minute trainingen en examendagen


Het komt voor dat we bij een training onverwacht een plaats overhebben. U kunt dan van een last-minute aanbieding profiteren. Beschikt u als modelleur of bouwkundig tekenaar over de juiste competenties? Laat het zien! Met een Autodesk certificering voor Revit of AutoCAD worden kennis en vaardigheden op een objectief niveau vastgesteld. Meld u aan voor een examen.


Ingeplande last-minute trainingen

Geen geplande trainingen gevonden in de agenda.

Beschikt u als technisch ontwerper of tekenaar over de juiste competenties? Laat het zien! Met een Autodesk certificering voor bijvoorbeeld Inventor, Revit of AutoCAD worden kennis en vaardigheden op een objectief niveau vastgesteld.


Contact met ICN Solutions

Uw eerste stap naar meer mogelijkheden


Voor meer informatie over ICN Training Center, CAD- en BIM-managementtrainingen neemt u met ons contact op. Ook voor trainingen op maat zijn veel mogelijkheden te bespreken, zoals trainingen op uw locatie of gecombineerde trainingen voor alle werknemers.


ICN Solutions b.v.

Europalaan 14 – 18
5232 BC ‘s-Hertogenbosch

info@icn-solutions.nl
+31 (0)73 750 6 750

© 2023 ICN Solutions. All rights reserved.