DE BIM 3D MODELLERING SOFTWARE VAN NU

Autodesk Revit

Revit is een BIM (Building Information Modeling) programma voor het efficiënt en nauwkeurig opzetten van BIM-modellen. Revit zorgt ervoor dat u uw project op de meest efficiënte manier uitvoert, van ontwerp tot de uiteindelijke bouw.

De modellen die in Revit kunnen worden gemaakt zijn niet alleen nauwkeurig maar worden ook automatisch bijgewerkt. Plattegronden, doorsneden en verhogingen worden bijgewerkt terwijl u aan uw model werkt.

Hiernaast is het ook mogelijk om herhalende taken in Revit te automatiseren, door onder andere onze 3B tools plug-in of met Dynamo. Hierdoor zorgt u ervoor dat het systeem de routinematige taken op zich neemt en u zich kan focussen op werk met meerwaarde.De voordelen van Revit


Rendabel werken

Rendabel

Ieder project zal efficiënter verlopen door alle disciplines in 1 programma te laten werken. Hierdoor zorgt u ervoor dat er minder fouten worden gemaakt en het project vroegtijdig en rendabel kan worden afgerond.


Verbeterde samenwerking met Vault

Samenwerken

Met Revit BIM-software zorgt u ervoor dat alle disciplines binnen uw team, ongeacht welke locatie of tijdzone, tegelijkertijd aan een project kunnen werken. Deze innovatieve manier van samenwerken zorgt voor een naadloos verloop van uw project.


Tijdbesparing

Hogere productiviteit

Met gebruik van Revit zorgt u ervoor dat iedere discipline real-time toegang heeft tot het project. Door deze nieuwe innovatie loopt uw project gestroomlijnd en zal de productiviteit verhogen.


AEC Collection

Breid uw workflow uit

De AEC-collectie biedt een ruim aanbod aan tools voor alle disciplines, van ontwerpers tot aannemers. Alle tools binnen de AEC-collectie bieden de mogelijkheid om met elkaar samen te werken, hierdoor kunt u uw BIM-workflow uitbreiden. Neemt u nieuwe disciplines aan binnen uw project? Kijk dan snel hoe u uw proces efficiënter kan indelen door een nieuw CAD-programma uit de AEC-collectie te koppelen.


Bekijk de AEC Collection

3B Tools

Automatiseer taken met 3B Tools

3B Tools is een door ICN Solutions ontwikkelde, Nederlandse applicatie voor Revit. Deze applicatie ondersteunt onder meer BIM en het Nederlandse Bouwbesluit. Hierdoor kunnen architecten, aannemers, bouwkundig modelleurs en constructeurs effectiever en sneller werken. Leer meer over alle tools en functies van 3B Tools.


Bekijk 3B Tools
Vraag een offerte aan

Revit inzetten voor uw bedrijf


Wilt u gebruik maken van Autodesk Revit? Vraag dan nu een offerte aan. ICN Solutions ondersteunt u met het licentiebeheer en helpt u op weg met de software. Samen met u bekijken we wat u nodig heeft binnen uw organisatie en bespreken we de mogelijkheden.

Waarom ICN Solutions?

  • 20+ jaar Autodesk expertise
  • Consultancy & maatwerk
  • In-house training center
  • Levering hardware & systeembeheer

CADexpress CAD shop


Webinar on-demand

Revit 2024: Ontdek de nieuwe functies en verbeteringen


webinar Revit 2024-Whats new

Autodesk Revit 2024 is beschikbaar! Ook in release versie 2024 zitten weer nieuwe functionaliteiten. In onze webinar lichten we de grootste veranderingen uit. Aan de hand van een live demonstratie van deze nieuwe functionaliteiten zal het nog duidelijker overgebracht worden.


Bekijk webinar on-demand

Word een Revit expert

Revit trainingen voor beginners en gevorderden


training Autodesk Revit

Wilt u uw vaardigheden in Autodesk Revit naar een hoger niveau tillen? Schrijf u dan in voor een van onze uitgebreide cursussen! Of u nu een beginner bent of een gevorderde gebruiker, wij hebben de ideale training voor u. Investeer vandaag nog in uw professionele groei met onze Revit cursussen.


Volg een Revit training

Case: K-Vision by Kömmerling

Architecten kiezen voor flexibele Revit familiesICN Solutions ontwikkelde flexibele Revit families voor K-VISION kozijnen van Kömmerling. Dankzij deze families kunnen ze zich nog beter onderscheiden van de concurrent. “De architecten zijn blij dat we het kunnen aanbieden, daar heb je op dit moment echt wel een streepje mee voor.”


Lees klantverhaal

© 2023 ICN Solutions. All rights reserved.