Autodesk Revit | Autodesk Gold Partner | ICN Solutions

De BIM 3D Modellering software van nu

Autodesk Revit

Revit is een BIM (Building Information Modeling) programma voor het efficiënt en nauwkeurig opzetten van BIM-modellen. Revit zorgt ervoor dat u uw project op de meest efficiënte manier uitvoert, van ontwerp tot de uiteindelijke bouw.

De modellen die in Revit kunnen worden gemaakt zijn niet alleen nauwkeurig maar worden ook automatisch bijgewerkt. Plattegronden, doorsneden en verhogingen worden bijgewerkt terwijl u aan uw model werkt.

Hiernaast is het ook mogelijk om herhalende taken in Revit te automatiseren, door onder andere onze 3B tools plug-in of met Dynamo. Hierdoor zorgt u ervoor dat het systeem de routinematige taken op zich neemt en u zich kan focussen op werk met meerwaarde.

De voordelen van Autodesk Revit

Rendabel werken

Rendabel

Ieder project zal efficiënter verlopen door alle disciplines in 1 programma te laten werken. Hierdoor zorgt u ervoor dat er minder fouten worden gemaakt en het project vroegtijdig en rendabel kan worden afgerond.

Verbeterde samenwerking met Vault

Samenwerken

Met Revit BIM-software zorgt u ervoor dat alle disciplines binnen uw team, ongeacht welke locatie of tijdzone, tegelijkertijd aan een project kunnen werken. Deze innovatieve manier van samenwerken zorgt voor een naadloos verloop van uw project.

Tijdbesparing

Hogere productiviteit

Met gebruik van Revit zorgt u ervoor dat iedere discipline real-time toegang heeft tot het project. Door deze nieuwe innovatie loopt uw project gestroomlijnd en zal de productiviteit verhogen.

AEC Collection

Breid uw workflow uit

De AEC-collectie biedt een ruim aanbod aan tools voor alle disciplines, van ontwerpers tot aannemers. Alle tools binnen de AEC-collectie bieden de mogelijkheid om met elkaar samen te werken, hierdoor kunt u uw BIM-workflow uitbreiden. Neemt u nieuwe disciplines aan binnen uw project? Kijk dan snel hoe u uw proces efficiënter kan indelen door een nieuw CAD-programma uit de AEC-collectie te koppelen.

3B Tools

Automatiseer taken met 3B Tools

3B Tools is een door ICN Solutions ontwikkelde, Nederlandse applicatie voor Revit. Deze applicatie ondersteunt onder meer BIM en het Nederlandse Bouwbesluit. Hierdoor kunnen architecten, aannemers, bouwkundig modelleurs en constructeurs effectiever en sneller werken. Leer meer over alle tools en functies van 3B Tools.

Vraag een offerte aan

Autodesk Revit inzetten voor uw bedrijf

Wilt u gebruik maken van Autodesk Revit? Vraag dan nu een offerte aan. ICN Solutions ondersteunt u met het licentiebeheer en helpt u op weg met de software. Samen met u bekijken we wat u nodig heeft binnen uw organisatie en bespreken we de mogelijkheden.

Heeft u nog vragen? Bel dan +31 73 750 6 750

Waarom ICN Solutions?

  • 20+ jaar Autodesk expertise
  • Consultancy & maatwerk
  • In-house training center
  • Levering hardware & systeembeheer
CADexpress CAD shop

Webinar on-demand

Revit 2024: Ontdek de nieuwe functies en verbeteringen

webinar Revit 2024-Whats new
Autodesk Revit 2024 is beschikbaar! Ook in release versie 2024 zitten weer nieuwe functionaliteiten. In onze webinar lichten we de grootste veranderingen uit. Aan de hand van een live demonstratie van deze nieuwe functionaliteiten zal het nog duidelijker overgebracht worden.

Word een Revit expert

Revit trainingen voor beginners en gevorderden

training Autodesk Revit
Wilt u uw vaardigheden in Autodesk Revit naar een hoger niveau tillen? Schrijf u dan in voor een van onze uitgebreide cursussen! Of u nu een beginner bent of een gevorderde gebruiker, wij hebben de ideale training voor u. Investeer vandaag nog in uw professionele groei met onze Revit cursussen.

Case: K-Vision by Kömmerling

Architecten kiezen voor flexibele Revit families

webinar Revit 2024-Whats new
ICN Solutions ontwikkelde flexibele Revit families voor K-VISION kozijnen van Kömmerling. Dankzij deze families kunnen ze zich nog beter onderscheiden van de concurrent. “De architecten zijn blij dat we het kunnen aanbieden, daar heb je op dit moment echt wel een streepje mee voor.”
Wat is het verschil tussen Revit en AutoCAD?
Revit is BIM (Building Information Modeling) software, terwijl AutoCAD een algemeen CAD (Computer-Aided Design) programma is. Revit legt de nadruk op het maken van intelligente 3D-modellen voor gebouwen met geïntegreerde bouwinformatie. AutoCAD is meer gericht op 2D-tekeningen en 3D-modellering zonder de uitgebreide BIM-functionaliteit.
Is Revit beschikbaar voor MAC OS en Windows?

Autodesk Revit is te downloaden en installeren voor Microsoft Windows. Revit is helaas niet beschikbaar voor MAC OS. Bekijk de systeemvereisten van Revit voor meer informatie.

Wat zijn de minimale systeemvereisten om Autodesk Revit te kunnen draaien?

De minimale systeemvereisten voor Autodesk Revit kunnen variëren afhankelijk van de versie. Over het algemeen heeft u echter een 64-bits besturingssysteem nodig (bijv. Windows 10), een krachtige processor, voldoende RAM (meestal 8 GB of meer), en een compatibele grafische kaart die DirectX 11 ondersteunt. Bekijk de nieuwste systeemvereisten voor Revit voor meer informatie.

Hoe kan ik Autodesk Revit bestellen?

U kunt Revit via ons bestellen door het formulier in te vullen, wij sturen u dan een bijpassende offerte. U kunt licenties ook direct kopen bij de webshop van CADexpress.

Welke versie van Revit krijg ik als ik het nu aanschaf?
U krijgt altijd de nieuwste versie. U kunt met uw Revit-abonnement echter ook de drie voorgaande versies installeren en gebruiken. Nadat u uw abonnement heeft afgesloten, ziet u de beschikbare downloads in uw Autodesk account.
Kan ik Autodesk Revit op meerdere computers installeren met één licentie?
Revit kan op maximaal drie computers of andere apparaten worden geïnstalleerd. Houd er echter rekening mee dat slechts één benoemde gebruiker tegelijkertijd kan inloggen en de software op één computer kan gebruiken.
Welke bestandsformaten kan ik importeren en exporteren met Autodesk Revit?
Autodesk Revit ondersteunt verschillende bestandsformaten voor import en export, waaronder DWG, DXF, IFC, DGN, SAT, en meer. Hierdoor kunt u gemakkelijk gegevens uitwisselen met andere CAD-software en BIM-toepassingen.
Kan ik de AEC Collection later toevoegen aan mijn bestaande Autodesk Revit-licentie?

Ja, u kunt de AEC Collection later toevoegen aan uw bestaande Autodesk Revit-licentie. Neem contact met ons op voor informatie over het upgraden van uw huidige licentie.