DE BIM 3D MODELLERING SOFTWARE VAN 2022

Autodesk Revit

Revit is een BIM (Building Information Modeling) programma voor het efficiënt en nauwkeurig opzetten van BIM-modellen. Revit zorgt ervoor dat u uw project op de meest efficiënte manier uitvoert, van ontwerp tot de uiteindelijke bouw.

De modellen die in Revit kunnen worden gemaakt zijn niet alleen nauwkeurig maar worden ook automatisch bijgewerkt. Plattegronden, doorsneden en verhogingen worden bijgewerkt terwijl u aan uw model werkt.

Hiernaast is het ook mogelijk om herhalende taken in Revit te automatiseren, door onder andere onze 3B tools plug-in of met Dynamo. Hierdoor zorgt u ervoor dat het systeem de routinematige taken op zich neemt en u zich kan focussen op werk met meerwaarde.De voordelen van Revit


Rendabel werken

Rendabel

Ieder project zal efficiënter verlopen door alle disciplines in 1 programma te laten werken. Hierdoor zorgt u ervoor dat er minder fouten worden gemaakt en het project vroegtijdig en rendabel kan worden afgerond.


Verbeterde samenwerking met Vault

Samenwerken

Met Revit BIM-software zorgt u ervoor dat alle disciplines binnen uw team, ongeacht welke locatie of tijdzone, tegelijkertijd aan een project kunnen werken. Deze innovatieve manier van samenwerken zorgt voor een naadloos verloop van uw project.


Tijdbesparing

Hogere productiviteit

Met gebruik van Revit zorgt u ervoor dat iedere discipline real-time toegang heeft tot het project. Door deze nieuwe innovatie loopt uw project gestroomlijnd en zal de productiviteit verhogen.


AEC Collection

Breid uw workflow uit

De AEC-collectie biedt een ruim aanbod aan tools voor alle disciplines, van ontwerpers tot aannemers. Alle tools binnen de AEC-collectie bieden de mogelijkheid om met elkaar samen te werken, hierdoor kunt u uw BIM-workflow uitbreiden. Neemt u nieuwe disciplines aan binnen uw project? Kijk dan snel hoe u uw proces efficiënter kan indelen door een nieuw CAD-programma uit de AEC-collectie te koppelen.


Bekijk de AEC Collection

3B Tools

Automatiseer taken met 3B Tools

3B Tools is een door ICN Solutions ontwikkelde, Nederlandse applicatie voor Revit. Deze applicatie ondersteunt onder meer BIM en het Nederlandse Bouwbesluit. Hierdoor kunnen architecten, aannemers, bouwkundig modelleurs en constructeurs effectiever en sneller werken. Leer meer over alle tools en functies van 3B Tools.


Bekijk 3B Tools
Vraag een offerte aan

Revit inzetten voor uw bedrijf


Wilt u gebruik maken van Autodesk Revit? Vraag dan nu een offerte aan. ICN Solutions ondersteunt u met het licentiebeheer en helpt u op weg met de software. Samen met u bekijken we wat u nodig heeft binnen uw organisatie en bespreken we de mogelijkheden.

Waarom ICN Solutions?

  • 20+ jaar Autodesk expertise
  • Consultancy & maatwerk
  • In-house training center
  • Levering hardware & systeembeheer

Webinar on-demand

What’s new in Revit 2023


webinar on demand Revit 2023

In Autodesk Revit 2023 zijn weer vele functies toegevoegd en verbeteringen doorgevoerd. Tijdens deze webinar bekijken we de grootste veranderingen en mogelijkheden. U bent weer helemaal op de hoogte van de nieuwe features in Autodesk Revit 2023.


Bekijk de webinar

Haal alles uit uw Autodesk software!

ICN Training Center


Onze experts helpen u graag uw vaardigheden in Autodesk Revit te vergroten. In een training wordt u meegenomen in de wereld van Revit en door middel van praktijkvoorbeelden leert u de meest gecompliceerde problemen op te lossen.

Iedereen kan terecht bij ons trainingscenter. Het maakt niet uit of u een beginnende of een gevorderde modelleur bent. Benieuwd naar de trainingen die we aanbieden? Neem dan snel een kijkje op de website van ICN Training Center.


Bekijk de Revit Trainingen

Klantcase Autodesk Revit

Van Dun Advies kiest voor Revit


Van Dun Advies werkt vooral voor de agrarische sector

Een veranderingsproces van 2D naar 3D modelleren is moeilijk, en vraagt veel inzet en energie. Van Dun Advies koos met hulp van ICN Solutions voor Autodesk Revit.


Lees klantverhaal

© 2023 ICN Solutions. All rights reserved.