3D product ontwerp werktuigbouw

Autodesk Inventor

Autodesk Inventor is professionele 3D CAD-software die wordt gebruikt voor het ontwerpen van werktuigbouwkundige producten. Met Inventor kunnen engineers en tekenaars 3D designs tekenen, diversie documentatie maken, en productsimulaties doen.

Autodesk Inventor beschikt over meerdere tools waarmee u producten in een aanzienlijk kortere tijd kunt ontwerpen. Ook kunt u met tools uw workflow optimaliseren om zo uw project met minimale kosten af te ronden.

Door gebruik te maken van Autodesk Inventor en de expertise van ICN Solutions zorgt u ervoor dat de kwaliteit van uw producten wordt gewaarborgd en uw projectkosten worden geminimaliseerd.De voordelen van Inventor


Rendabel werken

Kostenefficiënt

Door Inventor te gebruik voor het ontwerpen van producten of mechanische onderdelen zorgt u ervoor dat uw workflow zo efficiënt mogelijk verloopt. Door deze efficiëntie zal niet alleen de productiviteit verhogen maar ook de kostenefficiëntie van uw project.


Tijdbesparing

Lagere faalkosten

Voer sterkteanalyses uit op uw ontwerpen om te analyseren of uw ontwerp sterk genoeg is. Door deze analyses uit te voeren wordt u in staat gesteld om fouten in een vroeg stadium te ontdekken. Hierdoor zullen de faalkosten worden geminimaliseerd.

icon model

Beter inzicht in uw model

Inventor biedt de mogelijkheid om materialen aan het 3D-model te verbinden. Inventor kent hierbij het gewicht van het soortelijk gewicht materiaal en kan zo nauwkeurige inzichten bieden over uw ontwerp.


PD&M collection

Breid uw workflow uit

Autodesk Inventor valt onder de PD&M-collectie van Autodesk. Deze collectie biedt een ruim aanbod van tools voor de verschillende disciplines in de werktuigbouw. Met behulp van de PD&M collectie zorgt u ervoor dat uw productontwerpen worden verbeterd en uw samenwerking met optimale efficiëntie verloopt.

Met de Product Design & Manufacturing Collectie kunt u de complete workflow van uw productontwerp beheren met 3D-ontwerp, visualisatie, simulatie en gegevenssoftware. Benieuwd hoe u uw workflow kunt uitbreiden? Wij geven u professioneel advies en zorgen er zo voor dat uw project kostenefficiënt zal verlopen.


Bekijk de PD&M Collectie
Vraag een offerte aan

Inventor inzetten voor uw bedrijf


Wilt u gebruik maken van Autodesk Inventor? Vraag dan nu een offerte aan. ICN Solutions ondersteunt u met het licentiebeheer en helpt u op weg met de software. Samen met u bekijken we wat u nodig heeft binnen uw organisatie en bespreken we de mogelijkheden.

Waarom ICN Solutions?

  • 20+ jaar Autodesk expertise
  • Consultancy & maatwerk
  • In-house training center
  • Levering hardware & systeembeheer

Webinar on-demand terugkijken

Webinars on demand Inventor 2022


Webinar Inventor 2022 tips tricks

Wilt u weten hoe u de productiviteit en/of de gebruikerservaring in Autodesk Inventor kunt verbeteren? In deze webinar duiken we in de nieuwste tips & tricks voor Inventor 2022, maar ook in die van voorgaande releases.


Bekijk de webinar

Haal alles uit uw Autodesk software!

ICN Training Center


Onze experts helpen u graag uw vaardigheden in Autodesk Inventor te vergroten. In een training wordt u meegenomen in de wereld van Inventor, en door middel van praktijkvoorbeelden leert u de meest gecompliceerde problemen op te lossen.

Iedereen kan terecht bij ons trainingscenter. Het maakt niet uit of u een beginner of een gevorderde bent. Benieuwd naar de trainingen die we aanbieden? Neem dan snel een kijkje op de website van ICN Training Center.


Bekijk de ICN Inventor Trainingen

© 2022 ICN Solutions. All rights reserved.