ICT Werkplekken > Security | ICT Services | ICN Solutions

Security oplossingen voor (Autodesk) Professionals

ICN Security Pack

Het ICN Security Pack is een combinatie van Microsoft en niet-microsoft oplossingen voor identiteits- en toegangsbeheer, wachtwoord beheer en cloud-to-cloud backup om zelfs een backup te hebben van de Microsoft omgeving.

Beveilig identiteiten, apps en apparaten

Verbeter de productiviteit van jouw team en bescherm tegelijkertijd gevoelige bedrijfsinformatie met de krachtige mogelijkheden van Intune. Met functies zoals mobiel applicatiebeheer (MAM), voorwaardelijke toegang en geavanceerde beveiligingsfuncties zoals versleuteling en remote-wipe, hoef je je nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van jouw bedrijfsgegevens.

Bovendien integreert Intune naadloos met andere Microsoft-services zoals Azure Active Directory en Microsoft 365, waardoor je een volledig geïntegreerd platform hebt voor apparaatbeheer, beveiliging en samenwerking.

Kies voor de toekomst van mobiliteit met Microsoft Intune. Ontdek vandaag nog hoe Intune jouw organisatie kan helpen om efficiënter te werken en tegelijkertijd de beveiliging te verbeteren.

 

Spam Malware e-mail

Ongewenste spam en schadelijke malware

Bescherm je bedrijf tegen ongewenste spam en schadelijke malware met onze krachtige e-mailfilters in de cloud. Onze geavanceerde filters houden verdachte inhoud tegen voordat het je inbox bereikt, waardoor je bedrijfsnetwerk veilig blijft en je productiviteit behouden blijft.

Beheer beveiligingsdreigingen effectief door een robuust wachtwoordbeleid op te stellen. Met ons intuïtieve beheerplatform kun je eenvoudig beleidsregels instellen voor wachtwoordcomplexiteit, verlopen en hergebruik, waardoor de kans op ongeautoriseerde toegang tot bedrijfsgegevens wordt geminimaliseerd.

Beveiliging van systemen

Verhoog de beveiliging van je systemen met meervoudige verificatie. Voeg een extra beveiligingslaag toe aan je inlogproces en bescherm je bedrijfsgegevens tegen ongeautoriseerde toegang, zelfs als wachtwoorden in verkeerde handen vallen. Met meervoudige verificatie weet je zeker dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot gevoelige informatie.

Beheer de toegang tot bedrijfsgegevens nauwkeurig met behulp van beveiligingsgroepen en aangepaste machtigingen. Creëer specifieke groepen voor verschillende niveaus van toegang en wijs aangepaste machtigingen toe op basis van de rol en verantwoordelijkheden van elke gebruiker. Op deze manier behoud je de controle over wie wat kan zien en bewerken, waardoor je bedrijfsgegevens veilig blijven, zelfs in een dynamische werkomgeving.

Systeem beveiliging
Beveiliging in de cloud

Backup van alle gegevens, ook die in de cloud staan

Je vertrouwt op de cloud voor je belangrijkste gegevens en toepassingen, maar hoe zit het met de back-up ervan? Met cloud-naar-cloud back-upoplossingen kun je je gegevens veiligstellen en beschermen tegen onverwachte gebeurtenissen, zoals per ongeluk verwijderde bestanden, datacorruptie of ransomware-aanvallen.

Onze oplossingen bieden naadloze back-up van gegevens tussen verschillende cloudplatforms, waardoor je waardevolle gegevens altijd veilig en beschikbaar blijven. Of je nu gegevens opslaat in Microsoft 365, Google Workspace, Salesforce of andere cloudtoepassingen, wij zorgen ervoor dat je gegevens veilig zijn, waar ze zich ook bevinden.

Met robuuste back-upfuncties, zoals automatische planning, incrementele back-ups en snelle herstelmogelijkheden, kun je erop vertrouwen dat je gegevens altijd beschermd zijn. Bovendien bieden we geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals versleuteling en meerlaagse authenticatie, om ervoor te zorgen dat je gegevens veilig zijn tegen bedreigingen van buitenaf.

Help je gebruikers om bedreigingen te leren herkennen met onze e-learning

Naast geavanceerde software tools bieden we je gebruikers nieuwe handvatten op het vlak van security bewustwording.

In onze Awareness e-learning staan bewustwording en gedragsverandering centraal. Deelnemers doen daardoor niet alleen veel kennis op maar aanpassing in gedrag staan centraal. Door het maandelijkse programma op basis van verschillende onderwerpen is deze e-learning bedrijfsbreed inzetbaar voor ieder kennisniveau.

 

Awareness e-learning

Maak direct een afspraak met ICN Systems: de ICT expert

We komen graag met je in contact

Plan een afspraak

Maak direct een afspraak in de agenda van onze expert.

Nick Croonen
ICT Consultant
Contact met Nick? Plan dan eenvoudig een meeting in zijn agenda via onderstaande button.