Training Examen Autodesk Certified Professional | ICN Solutions

Training Examen Autodesk Certified Professional

Laat zien dat u als technisch ontwerper, tekenaar of engineer over de juiste competenties beschikt. Met een Autodesk certificering voor bijvoorbeeld Revit, Inventor of AutoCAD worden kennis en vaardigheden op een objectief niveau vastgesteld.

Een Autodesk certificaat is binnen diverse bedrijfstakken een erkend diploma en geldt als bewijs voor uw kennisniveau. U kunt het Autodesk Certified Professional-logo op uw LinkedIn-profiel en in uw c.v. opnemen. Autodesk Certified Professionals worden in een internationale database opgenomen.

Te ondernemen stappen voor certificering

Stap 1. Kies de certificering die bij u past

Selecteer het gewenste certificeringsprogramma, -niveau en product. Er is certificering beschikbaar voor een groot aantal toepassingen van Autodesk. Neem hiervoor met ons contact op.

Stap 2. Beoordeel uw vaardigheden

Vraag een beoordelingstest aan om uw kennis over de toepassing in kaart te brengen en terreinen voor aanvullende studie en voorbereiding te ontdekken. Neem hiervoor met ons contact op.

Stap 3. Volg een training en oefen uw vaardigheden

Volg eventueel bij ICN Training Center een training om u voor te bereiden. Oefen het gebruik van de software, want praktische ervaring in het gebruik van de toepassing is van cruciaal belang voor uw succes.

Stap 4. Leg het vereiste examen af

Plan uw examen bij ICN Training Center.Geplande training(en)

Er zijn momenteel geen geplande trainingen gevonden in de agenda.
Neem contact met ons op wanneer u deze training wilt volgen.