Autodesk BIM 360 Design wordt BIM Collaborate Pro - ICN Solutions

Autodesk BIM 360 Design wordt BIM Collaborate Pro

Autodesk BIM 360 Design wordt Autodesk BIM Collaborate Pro. Het biedt teams die samenwerken aan ontwerpen meer mogelijkheden voor cloudsamenwerking aan modelontwerpen. De software verbindt architectuur-, bouw- en technische teams op één platform. En hiermee biedt het gebruikers de mogelijkheid om de samenwerking te verbeteren.

Het is een cloudgebaseerd softwareprogramma voor ontwerpsamenwerking en -coördinatie, het verbindt teams en helpt u bij de uitvoering van de ontwerpintentie en de levering van hoogwaardige, bouwbare modellen op één platform. De software draagt bij aan het nemen van slimmere beslissingen dankzij projectinzichten en een verbetering van de communicatie.

Dit is nieuw aan Autodesk BIM Collaborate Pro:

  • Toegang tot uniforme Autodesk Construction Cloud- en BIM 360-platforms
  • Modelcoördinatie voor automatische collisiedetectie- en collisieanalyseworkflows
  • Glue (samen met Navisworks-rechten)
  • Insight voor geavanceerde projectanalyses

Met de software kan altijd en overal worden samengewerkt in ontwerptools als Revit, Civil 3D en AutoCAD Pland 3D. Er kan worden samengewerkt met interne teams, maar ook met andere bedrijven. Met een eenvoudige webweergave, een projecttijdlijn om de voortgang bij te houden en problemen vast te leggen. Bovendien ondersteunt het meer dan 50 bestandstypen, waaronder MS Office 365, RVT, C3D, DWG en alle andere Autodesk-bestandstypen. De 18 verschillende toegangsniveaus zorgen ervoor dat de juiste mensen op het juiste moment toegang hebben tot het juiste document.

BIM Collaborate Pro is de volgende evolutie van BIM 360 Design. Als u een abonnement op BIM 360 Design heeft, dan krijgt u automatisch toegang tot alle functies van BIM Collaborate Pro. Als u wilt samenwerken aan een doorlopend BIM 360-project, neemt u gewoon een abonnement op BIM Collaborate Pro.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Autodesk BIM Collaborate Pro? Bel ons op 073 750 6 750.

Meld u aan voor onze e-mails