ICN Consultancy

ICN Consultancy

Projectmatige Proces- en Kennis Ondersteuning

Bij ICN begrijpen we dat Building Information Modeling (BIM) veel meer is dan alleen een technologie. Het is een cruciale verandering in werkwijzen en processen die vraagt om zowel technische als strategische kennis. Onze consultants staan klaar om uw organisatie te begeleiden in het realiseren van uw BIM-ambities. Of het nu gaat om het optimaliseren van processen, het verbeteren van samenwerking of het implementeren van geavanceerde BIM-tools, ICN biedt maatwerkoplossingen die precies passen bij uw behoeften.

Autodesk Support
ICN Autodesk

BIM Kennis naar een Hoger Niveau

Onze consultants helpen niet alleen met de implementatie van BIM, maar zorgen er ook voor dat uw teams de nodige expertise ontwikkelen om zelfstandig met BIM aan de slag te gaan. Door onze maatwerk trainingen tillen we de kennis en vaardigheden van uw medewerkers naar een hoger niveau. We bieden zowel trainingen op locatie, afgestemd op uw specifieke project en wensen, als trainingen in een van onze drie geavanceerde trainingscentra verspreid over Nederland.

Maatwerk BIM-Trainingen

ICN biedt trainingen die specifiek zijn toegespitst op uw organisatie. Of u nu aan het begin van uw BIM-traject staat of al ver gevorderd bent, onze experts stemmen de inhoud van de trainingen volledig af op uw doelstellingen en de competenties van uw team. Hierdoor wordt uw organisatie niet alleen technisch sterker, maar leert u ook strategisch voordeel te halen uit BIM.

We bellen u graag terug!

Trainingen op Locatie of in Onze Trainingscentra

Afhankelijk van uw voorkeur en situatie kunt u kiezen voor trainingen op uw eigen locatie, zodat we direct met uw specifieke projectdata en software kunnen werken. Daarnaast kunt u ook gebruikmaken van een van onze drie trainingscentra in Nederland, waar wij onze cursisten voorzien van de nieuwste technologieën en inzichten op het gebied van BIM. In een moderne leeromgeving bieden wij hands-on sessies die uw team in staat stellen om BIM op een efficiënte en effectieve manier in te zetten.