Architecture, Engineering & Construction trainingen

Would you like to learn how to work with Autodesk Revit architecturally and architecturally? During this course you will learn what Revit has to offer: both the basics and the breadth of possibilities in Revit.

Wilt u architectonische schetsontwerpen en massa studies maken welke later binnen het BIM proces en Revit ook bruikbaar zijn? Tijdens deze cursus leert u wat Autodesk Formit allemaal te bieden heeft.

Deze training behandelt aan de hand van een paar voorbeelden de grondbeginselen van het maken van goede MEP Families. Het doel is om parametrische MEP Families te kunnen maken, die goed te controleren zijn in het project.

Deze training richt zich op de ervaren gebruikers van Autodesk Revit MEP en verdiept de kennis over de mogelijkheden van Revit.

Uitgebreide introductie van Autodesk BIM 360 Docs, een documentmanagementsysteem voor bouwprojecten in de cloud.

Tijdens de eendaagse training Autodesk Navisworks Gevorderden gaan we dieper op het coördinatieproces in.

Tijdens deze training leert u de vele aspecten van Autodesk Revit MEP. Aan de orde komt onder meer het automatisch bijwerken van doorsnedes, aanzichten en tellijsten.

In deze training leert u hoe u met Revit Architecture en 3ds Max een link te creëert, zodat wijzigingen in Revit automatisch in het 3ds Max model worden doorgevoerd.

Deze training leert u fotorealische visualisaties en animaties te maken met behulp van de snelle rendertechniek in 3ds Max.

Na deze training kunt u in Autodesk Revit renderen en hoogwaardige afbeeldingen genereren.

Na de training kunt u met Autodesk Revit aan de slag voor massastudies en analyses.

Na deze training kunt u met Autodesk Revit een ontwerp van een omgeving neerzetten.

Tijdens deze training leert u een stedenbouwkundig plan binnen Autodesk Revit op te zetten en op basis van een volumestudie een ontwerpmodel te ontwikkelen.

Deze training behandelt het traject van schetsontwerp tot en met BIM-model in Autodesk Revit.

Wilt u handelingen in Revit automatiseren? Dit kan met Dynamo! Tijdens deze training leert u o.a. hoe u eenvoudige herhalende stappen in Revit kunt automatiseren met behulp van een Dynamo script.

Deze cursus voor opdrachtgevers, managers, projectleiders, directeuren en leidinggevenden in de bouwsector geeft inzicht in de BIM-filosofie.

Wilt u informatie uit Revit modellen halen om hier verder mee te werken? Tijdens deze cursus leert u welke data u in een Revit model kunt vinden en hoe u deze overzichtelijk weer kunt geven.

Deze training is de ideale introductie van Autodesk Navisworks Manage en verschaft inzicht in het coördinatieproces.

U wilt hoeveelheden uittrekken met Navisworks? In de eendaagse training leert u hoe u een Quantification werkboek kunt maken van uw model(len).

Na de training kunt u hoeveelheden bepalen en uittrekstaten maken in Autodesk Revit.

In deze eendaagse training worden de functionaliteiten behandeld, die niet in Autodesk Revit LT aanwezig zijn.

Wilt u bouwkundig en architectonisch met Autodesk Revit leren werken? Tijdens deze cursus leert u wat Revit allemaal te bieden heeft: zowel de basishandelingen als de breedte van mogelijkheden in Revit.

Tijdens de training ligt de nadruk op het aanleren van de nieuwe mogelijkheden van Autodesk Revit Architecture ten opzichte van eerdere releases.

Wilt u efficiënter leren werken en samenwerking in Autodesk Revit? Tijdens deze cursus leert u de meer gevorderde functies van Revit en geven we u verscheidene tips over het samenwerken in deze software.

Deze training stelt u in staat om de basisfunctionaliteit van Autodesk Revit Structure te gebruiken.

Tijdens deze training ligt de nadruk op het aanleren van de nieuwe mogelijkheden van Autodesk Revit Structure ten opzichte van eerdere releases.

Deze training verdiept de kennis over de mogelijkheden van Autodesk Revit. Daarnaast worden problemen en oplossingen uit de praktijk behandeld.

Wilt u onderdelen in Revit gestructureerd en schaalbaar leren opbouwen? In deze training leert u hoe u in Autodesk Revit enorm veel winst behalen met een correct gestructureerde family bibliotheek.

Bent u al bekend met families in Revit maar wilt u hier graag meer over leren? In deze training leert u om meer intelligentie in de families te bouwen.

U leert de grote hoeveelheid extra tools en functies van 3B Tools toepassen en een veelvoud aan tijd- en kostenbesparing realiseren. Gratis voor geregistreerde gebruikers van 3B Tools.

U leert geautomatiseerd een bouwbesluittoets uit te voeren. Gratis voor geregistreerde gebruikers van 3B Tools en 3B Bouwbesluit 2.0.

Na de training kunt u in Autodesk Revit complexe detailleringen maken met de geavanceerde functies daarvoor.

Na de training kunt u verschillende fases in een Revit model controleren en per fase tekeningen en uittrekstaten maken.

© 2023 ICN Solutions. All rights reserved.