Agenda evenementen

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Webinar: AutoCAD Tips & Tricks (deel 2)

Online

Wilt u sneller en makkelijker in AutoCAD werken? In deze webinar geven we u enkele handige tips & tricks waarmee je sneller en overzichtelijker kan werken in AutoCAD. Deze tips zijn handig voor zowel beginnende als de meer ervaren AutoCAD gebruiker. Ook komen er enkele nieuwe functies aan bod die in de 2023 versie zijn toegevoegd.

Webinar: Leer alles over de Inventor Mark functie

Online

In versie 2023 van Inventor is de nieuwe functie ‘Mark’ geïntroduceerd. Ontdek in deze webinar wat deze functie allemaal inhoud en welke mogelijkheden we hebben met het exporteren naar snijbestanden, het plaatsen van markeringen en hoe lettertypes om te zetten naar enkele lijnen.

Webinar: Tips voor het modelleren van terreinen

Online

In deze webinar laten wij zien welke alternatieven er zijn om terreinen te modelleren binnen de AEC Collection. Hierbij geven we ook toelichting over wanneer u elke manier het beste kunt toepassen. Dus als u beperkingen herkent van toposurfaces of als u graag meer wilt leren over terrein, dan is deze webinar uitstekend voor u.

Webinar: Hoe u vrije vormen tekent in Inventor

Online

Wanneer in Inventor moeilijke vrije vormen gemaakt moeten worden kunnen Solids of zelfs Surfaces soms niet voldoende zijn. In deze webinar wordt een vrije vorm met Inventor gemaakt die later ook geproduceerd wordt. Er worden tips en tricks gedemonstreerd over het beginnen van een vrije vorm. Na het volgen van deze webinar kunt u zelf aan de slag met Inventor Freeform.

Webinar: BIM-modellen visualiseren – een introductie tot de mogelijkheden

Online

In deze webinar gaan we aan de slag met Twinmotion, Enscape en V-Ray om te kijken wat de mogelijkheden en ontwikkelingen op het gebied van visualisatie zijn. Aan de hand van een voorbeeld BIM-model gaan we de mogelijkheden en resultaten van de drie softwarepakketten naast elkaar houden en bekijken wanneer welke software het beste toepasbaar is.

Webinar: Zo verkent u snel nieuwe ontwerpconcepten in Fusion 360

Online

Wilt u ook snel nieuwe ontwerpconcepten verkennen? Met geautomatiseerde modellering in Fusion 360 is dit nu mogelijk! Met de nieuwe functie ‘Automated Modeling’ kunnen modellen automatisch gegenereerd worden aan de hand van opgegeven criteria.

Webinar: Spacemaker – maak snel en eenvoudig ontwerpbeslissingen

Online

De haalbaarheid van een project hangt van veel verschillende factoren af. Zaken zoals opbrengst per m², duurzaamheid, kosten voor onderhoud en parkeren hebben allemaal invloed op een project. Deze webinar laat zien hoe, door middel van een nieuwe ontwikkeling binnen Autodesk, er snel en eenvoudig ontwerpbeslissingen genomen kunnen worden die overzichtelijk weergeven hoe de verschillende zaken elkaar beïnvloeden.

Webinar: Revit Tips & Tricks (deel 2)

Online

Bent u al een tijdje aan de slag in Revit en op zoek naar wat handigheidjes in de software? Revit kent talloze functies en daarmee ook vele manieren om modellen en elementen op te bouwen, mede doordat de software binnen vele branches en processen wordt gebruikt.

Webinar: Wat kunt u met de mee-geïnstalleerde apps bij Inventor

Online

Wanneer u Autodesk Inventor installeert, worden er ook verschillende applicaties mee geïnstalleerd. Wat doen deze applicaties eigenlijk en wat kunnen we hier allemaal mee? In deze webinar lichten we de handige functies van deze applicaties toe.

Webinar: Documenten beheren met Autodesk Docs (BIM 360)

Online

Bent u op zoek naar een document management systeem (DMS)? Willen u en uw projectleden Revit, IFC en vele andere bestandstypes bekijken, hierop commentaar leveren en dit delen? Autodesk Docs biedt deze mogelijkheden en nog veel meer! In deze webinar bieden we een overzicht van de functionaliteiten in Autodesk Docs.

© 2023 ICN Solutions. All rights reserved.