Agenda evenementen

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Webinar: Revit Tips & Tricks (deel 2)

Online

Bent u al een tijdje aan de slag in Revit en op zoek naar wat handigheidjes in de software? Revit kent talloze functies en daarmee ook vele manieren om modellen en elementen op te bouwen, mede doordat de software binnen vele branches en processen wordt gebruikt.

Webinar: Wat kunt u met de mee-geïnstalleerde apps bij Inventor

Online

Wanneer u Autodesk Inventor installeert, worden er ook verschillende applicaties mee geïnstalleerd. Wat doen deze applicaties eigenlijk en wat kunnen we hier allemaal mee? In deze webinar lichten we de handige functies van deze applicaties toe.

Webinar: Documenten beheren met Autodesk Docs (BIM 360)

Online

Bent u op zoek naar een document management systeem (DMS)? Willen u en uw projectleden Revit, IFC en vele andere bestandstypes bekijken, hierop commentaar leveren en dit delen? Autodesk Docs biedt deze mogelijkheden en nog veel meer! In deze webinar bieden we een overzicht van de functionaliteiten in Autodesk Docs.

Webinar: Introductie van Inventor Model States

Online

Model States is een nieuwe functie sinds Autodesk Inventor 2022. Bent u er nog niet helemaal achter wat de mogelijkheden zijn van deze functie? In deze webinar demonstreren wij de mogelijkheden van Model States zoals het maken van onderdeel varianten, productiestadia en een werkvolgorde op tekening.

Webinar: Een geordende Vault: zo spoort u dubbele bestanden op

Online

Schoon uw Vault op door duplicaten op te sporen en te verwijderen. Met de functie ‘Duplicate Search’ kan dit! Deze functie zoekt niet enkel op dubbele bestandsnamen, maar bekijkt de inhoud van de daadwerkelijke geometrie van uw modellen in de Vault. Hierdoor kunnen duplicaten worden opgespoord en kan de Vault beter beheerd worden. De duplicaten kunnen vervolgens via een rapport bekeken en (eventueel) vervangen worden.

Webinar: Verbeter de implementatie BIM Basis ILS

Online

Hoe zorgt u ervoor dat de uitgangspunten van de BIM Basis ILS gewaarborgd zijn in een proces? Bij veel projecten wordt aan de voorkant afgesproken dat het project voldoet aan de BIM Basis ILS. Maar aan de achterkant ontbreekt vaak de controle waardoor de output niet gegarandeerd is. Deze webinar gaat dieper in op het proces rondom de BIM Basis ILS en welke manieren er zijn om dit proces in te richten.

© 2023 ICN Solutions. All rights reserved.