Inventor Trainingen | Autodesk Gold Partner | ICN Solutions

Autodesk Inventor trainingen

Training Autodesk Inventor Basis

Training Autodesk Inventor Visualisation

De training leert u de basisfunctionaliteit van Autodesk Inventor Visualisation. Daarnaast komt het maken van presentatieafbeeldingen en renderingen van 3D onderdelen of samenstellingen aan de orde.

Lees meer
Training Autodesk Inventor Basis

Training Autodesk Inventor Technisch tekenen

Leer in deze cursus belangrijke elementen van het technisch tekenen volgens de norm. Het maken van tekeningen dient te voldoen aan zogenoemde tekenregels, maar wat zijn deze tekenregels eigenlijk? De meest voorkomende en belangrijkste tekenregels zullen worden toegelicht, evenals het goed technisch opzetten van een werktekening.

Lees meer
Training Autodesk Inventor Basis

Training Autodesk Inventor Modelopbouw

Leer hoe 3D modellen het meest efficiënt worden opgebouwd en hoe samenstellingen het beste opgezet kunnen worden qua structuur. De opbouw van onderdelen en samenstellingen is een erg belangrijk element in Autodesk Inventor, waardoor modellen niet alleen inzichtelijker worden, maar ook beter te hergebruiken en aan te passen zijn.

Lees meer

Wat is Autodesk Inventor?

Autodesk Inventor laat u professionele 3D ontwerpen maken voor de werktuigbouwkunde. De professionele CAD software zorgt niet alleen voor hoogwaardige ontwerpen maar ook voor een overzichtelijke documentatie. Bent u klaar met ontwerpen? Inventor laat u simulaties op uw product uitvoeren zodat u ervan verzekerd bent dat uw product de markt op kan en aan alle technische voorwaarden voldoet. Inventor zorgt ervoor dat uw team nauwkeurig en efficiënt kan samenwerken en de faalkosten van uw project worden geminimaliseerd.

Waarom een Inventor Cursus afnemen bij ICN Training Center?

ICN Training Center heeft al meer dan 20+ jaar ervaring in de werktuigbouwkunde en is officieel gold partner van Autodesk. Hierbij beschikken we over gecertificeerde Inventor trainers waarbij we door autodesk direct getraind worden over de nieuwste functies en ontwikkelingen in de software. Door onze expertise en partnerschap zijn we ervan verzekerd dat we iedere cursiste een professional in Inventor kunnen maken. Onze trainers zorgen ervoor dat u volledig klaar wordt gestoomd om zelf aan de slag te gaan met Inventor, dit doen we doormiddel van trainingen met niet alleen theoretische maar ook praktijk – voorbeelden. Al onze trainers hebben ervaring in het werkveld en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, hierdoor bent u verzekerd van een cursus waarmee uw team naar het volgende niveau kan groeien.Weet u niet zeker welke Inventor training bij u past? Of wenst u een training op maat te verkrijgen? Neemt u dan contact op met onze helpdesk.