Autodesk Inventor trainingen

Leer in deze cursus belangrijke elementen van het technisch tekenen volgens de norm. Het maken van tekeningen dient te voldoen aan zogenoemde tekenregels, maar wat zijn deze tekenregels eigenlijk? De meest voorkomende en belangrijkste tekenregels zullen worden toegelicht, evenals het goed technisch opzetten van een werktekening.

Leer hoe 3D modellen het meest efficiënt worden opgebouwd en hoe samenstellingen het beste opgezet kunnen worden qua structuur. De opbouw van onderdelen en samenstellingen is een erg belangrijk element in Autodesk Inventor, waardoor modellen niet alleen inzichtelijker worden, maar ook beter te hergebruiken en aan te passen zijn.

Deze training leert de gevorderde Inventor gebruiker om met Inventor CAM een bewerkingsprogramma te maken in een 2D en 3D vlak.

Deze training is bedoeld voor engineers die ervaring hebben met andere 3D ontwerppakketten. U leert de basiswerkwijze en mogelijkheden van Autodesk Inventor Professional.

De training leert u de basisfunctionaliteit van Autodesk Inventor Visualisation. Daarnaast komt het maken van presentatieafbeeldingen en renderingen van 3D onderdelen of samenstellingen aan de orde.

Deze training is bedoeld voor de beginnende tekenaar/constructeur. Na de training kunt u snel en doeltreffend 3D ontwerpen met Autodesk Inventor maken.

U leert in deze training hoe u simulaties kunt gebruiken om tot een goed ontwerp in Autodesk Inventor te komen.

U leert in deze training hoe u in Autodesk Inventor een analyse opzet en zeker kunt zijn van de resultaten.

Deze training leert u met Autodesk Inventor plaatwerkonderdelen te tekenen en te gebruiken, en zo nog efficiënter te werken.

U kunt na deze training 3D ontwerpen met Autodesk Inventor maken, en plaatwerkonderdelen tekenen en gebruiken.

U kunt na deze training 3D ontwerpen met Autodesk Inventor maken en de geavanceerde mogelijkheden toepassen.

U kunt na deze training 3D ontwerpen met Autodesk Inventor maken, de geavanceerde mogelijkheden toepassen én plaatwerkonderdelen tekenen en gebruiken.

Deze training behandelt de geavanceerde mogelijkheden van Autodesk Inventor. Na deze training kunt u efficiënter modelleren.

U leert gebruik te maken van de meest geavanceerde mogelijkheden van Autodesk Inventor. Als expert kunt u nog specialistischer werken met Autodesk Inventor.

U leert met programmeertool iLogic binnen Autodesk Inventor aan de slag te gaan.

Wat is Autodesk Inventor?

Autodesk Inventor laat u professionele 3D ontwerpen maken voor de werktuigbouwkunde. De professionele CAD software zorgt niet alleen voor hoogwaardige ontwerpen maar ook voor een overzichtelijke documentatie. Bent u klaar met ontwerpen? Inventor laat u simulaties op uw product uitvoeren zodat u ervan verzekerd bent dat uw product de markt op kan en aan alle technische voorwaarden voldoet. Inventor zorgt ervoor dat uw team nauwkeurig en efficiënt kan samenwerken en de faalkosten van uw project worden geminimaliseerd.

Waarom een Inventor Cursus afnemen bij ICN Training Center?

ICN Training Center heeft al meer dan 20+ jaar ervaring in de werktuigbouwkunde en is officieel gold partner van Autodesk. Hierbij beschikken we over gecertificeerde Inventor trainers waarbij we door autodesk direct getraind worden over de nieuwste functies en ontwikkelingen in de software. Door onze expertise en partnerschap zijn we ervan verzekerd dat we iedere cursiste een professional in Inventor kunnen maken. Onze trainers zorgen ervoor dat u volledig klaar wordt gestoomd om zelf aan de slag te gaan met Inventor, dit doen we doormiddel van trainingen met niet alleen theoretische maar ook praktijk – voorbeelden. Al onze trainers hebben ervaring in het werkveld en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, hierdoor bent u verzekerd van een cursus waarmee uw team naar het volgende niveau kan groeien.Weet u niet zeker welke Inventor training bij u past? Of wenst u een training op maat te verkrijgen? Neemt u dan contact op met onze helpdesk.

© 2023 ICN Solutions. All rights reserved.