Diensten - ICN Solutions

Autodesk software & trainingen per industrie

Branche-specifieke oplossingen

ICN Solutions ondersteunt en ontzorgt organisaties door consultancy en het uit handen nemen van netwerkbeheer. Professionals op het gebied van architectuur, bouwkunde, werktuigbouwkunde en civiele techniek die hun kennisniveau willen vergroten, zijn welkom bij ICN Training Center.
consultancy en support

Consultancy en Support

ICN Solutions ondersteunt bij de implementatie en het gebruik van Autodesk software, 3B Tools en/of CreateForce. We optimaliseren deze software naar specifieke bedrijfseisen en wensen. De telefonische helpdesk helpt bij vragen en problemen in de dagelijkse praktijk.

IT informatie technologie en netwerk beheer

IT en Netwerkbeheer

ICN Solutions adviseert bedrijven in de maak- en bouwindustrie over IT-netwerken en infrastructuur. Daardoor hebben onze klanten geen zorgen meer over de beschikbaarheid van hardware en software, en kunnen zij zich concentreren op waar ze goed in zijn.

consultancy en support

Training en Opleidingen

Vergroot uw vaardigheden en kennis van 3D CAD, engineering en constructie. ICN Training Center verzorgt cursussen voor groepen van maximaal acht cursisten. Ook verzorgen we maatwerk­trainingen op locatie bij onze klanten.