Moderne Werkplekken I Autodesk Professionals I Microsoft 365

De extra collega die je helpt om nog beter je werk te kunnen doen!

ICN Systems BV

Werkplekken, infrastructuur, hardware & support

Jij doet waar je goed in bent… Wij ook!

ICT Services van ICN Systems

Onze Moderne Werkplekken helpen jou en je collega’s om nog beter, en overal, je werk te kunnen doen terwijl onze Infrastructuur oplossingen je helpen om ook je kantooromgeving optimaal in te kunnen richten waarbij we rekening houden met Productiviteit, Security en Support!

Omdat we van huis uit al meer dan 25 jaar Autodesk Gold partner zijn kun je ook vragen over je CAD software bij ons stellen, zonder verrassingen achteraf!

Wij helpen bedrijven om nog beter onbezorgd te kunnen werken door geen omkijken meer te hebben naar ICT.  Wij zorgen voor de juiste productiviteits-tools, security maatregelen en dat gebruikers er goed, en snel, mee kunnen werken. We zijn een extra collega die je helpt om nog beter je werk te  doen.

Werkplekken, infrastructuur, hardware & support

ICN Systems

Moderne werkplekken voor organisatie die tijd-, plaats- & deviceonafhankelijk werken.

ict werkplekkenWerkplekken

Moderne werkplekken gebaseerd op Microsoft technologie inclusief uitgebreide security maatregelen, extra productiviteits-apps en een actief security trainings- programma voor medewerkers.

ict infrastructuurInfrastructuur

Of je server nu onsite, hybride of in de cloud staat wij helpen je om de server te onderhouden, monitoren, beveiligen en mee te laten bewegen met de stappen die je als organisatie zet vandaag, of in de toekomst.

ict supportSupport

Op afstand, op locatie, reactief of proactief ons support team staat voor je klaar met adequate oplossingen voor incidenten maar ook gebruikersvragen over ICT onderdelen & Autodesk Software.

ict hardwareHardware

Niet alleen Laptops en computers maar alle hardware die je als organisatie nodig hebt om je medewerkers optimaal te kunnen laten werken zijn onderdeel van onze partnerships met o.a. HP.

Maak direct een afspraak met ICN Systems: de ICT expert

We komen graag met je in contact

Plan een afspraak

Maak direct een afspraak in de agenda van onze expert.

Nick Croonen
ICT Consultant
Contact met Nick? Plan dan eenvoudig een meeting in zijn agenda via onderstaande button.