Autodesk AutoCAD trainingen - ICN Solutions

Autodesk AutoCAD trainingen

Training AutoCAD en AutoCAD LT Basis

Training AutoCAD en AutoCAD LT Basis

Wilt u leren om 2D tekeningen te maken in AutoCAD of AutoCAD LT? Van plattegronden inrichten tot patronen van kleding intekenen, het kan allemaal met AutoCAD! In deze cursus leert u wat AutoCAD allemaal te bieden heeft qua 2D tekenwerk.

Lees meer
Training AutoCAD en AutoCAD LT Basis

Training AutoCAD en AutoCAD LT Gevorderden

Wilt u hoeveelheden uit AutoCAD halen? Wilt u schaalbaar leren tekenen of macro’s leren om uw werk te versnellen? Tijdens deze cursus leert u alle gevorderde functies in AutoCAD zodat u nog efficiënter in 2D kan tekenen.

Lees meer
Training AutoCAD en AutoCAD LT Basis

Training AutoCAD Plant 3D

U maakt in deze cursus kennis met de werkomgeving van Autodesk AutoCAD Plant 3D. We behandelen Specsheets en de relatie tussen Specsheets en Catalogs.

Lees meer
Training AutoCAD en AutoCAD LT Basis

Training AutoCAD Plant 3D Module PID

Tijdens deze training wordt de werkomgeving van Plant 3D module P&ID behandeld. Projectmatig werken met de Projectmanager, Datamanager en Toolpalettes behoren tot de user interface van Autocad P&ID.

Lees meer
Training AutoCAD en AutoCAD LT Basis

Training AutoCAD Plant 3D Module Plant 3D

Tijdens deze training wordt de werkomgeving van Autodesk Plant 3D module Plant 3D behandeld. Deze module is bedoeld om een leidingvoorstel (routing) neer te zetten van een installatie en/of fabriek (plant).

Lees meer
Training AutoCAD en AutoCAD LT Basis

Training AutoCAD 3D

Deze training stelt u in staat om 3D draad-, vlakken- en volumemodellen te maken en te manipuleren in AutoCAD.

Lees meer

Wat is Autodesk AutoCAD?

AutoCAD is een 2D en 3D tekenprogramma voor de bouw waarmee CAD (computer aided design) ontwerpen kunnen worden gemaakt. AutoCAD is ontwikkeld door Autodesk, de voorloper op het gebied van modelleren in de bouw. De geavanceerde software van Autodesk biedt de gebruikers de mogelijkheid om niet alleen mooie ontwerpen te creëren maar dit ook op een efficiënte wijze te bewerkstelligen. Zo kunt u met gebruik van AutoCAD verschillende taken automatiseren om uw project efficiënter te laten verlopen en faalkosten te minimaliseren. Hierbij kan gedacht worden aan het vergelijken van tekeningen, tellen van objecten, opzetten van de planning en toevoegen van blokken aan uw project.

Waarom een AutoCAD training afnemen bij ICN Training Center?

ICN Training Center is de specialist in AutoCAD Trainingen met gecertificeerde trainers. Onze gecertficeerde trainers zijn volop bekend met de nieuwe ontwikkelingen rondom AutoCAD en staan in direct contact met de software fabrikant Autodesk. Tijdens de training zal u van onze ervaren trainers niet alleen theoretisch voorbeelden verkrijgen maar ook praktische voorbeelden uit de praktijk. Hierdoor wordt u direct geconfronteerd met realistische problemen en weet u deze uit de weg te gaan. Bent u na het bekijken van alle AutoCAD Trainingen nog niet zeker over welke training bij u past? Of wenst u een training op maat te verkrijgen? Neemt u dan contact op met onze deskundige helpdesk.