Autodesk AutoCAD trainingen

This training enables you to produce professional two-dimensional technical drawings in AutoCAD or AutoCAD LT.

Tijdens deze training wordt de werkomgeving van Autodesk Plant 3D module Plant 3D behandeld. Deze module is bedoeld om een leidingvoorstel (routing) neer te zetten van een installatie en/of fabriek (plant).

Tijdens deze training wordt de werkomgeving van Plant 3D module P&ID behandeld. Projectmatig werken met de Projectmanager, Datamanager en Toolpalettes behoren tot de user interface van Autocad P&ID.

U maakt in deze cursus kennis met de werkomgeving van Autodesk AutoCAD Plant 3D. We behandelen Specsheets en de relatie tussen Specsheets en Catalogs.

Deze training stelt u in staat om professionele tweedimensionale technische tekeningen te produceren.

Deze training stelt u in staat professionele tweedimensionale technische tekeningen te produceren. Hierbij worden de verschillende commando’s uitgelegd en de mogelijkheden van het programma toegelicht.

In deze training werkt u voornamelijk aan het nauwkeurig ontwikkelen van terreinmodellen.

Wilt u leren om 2D tekeningen te maken in AutoCAD of AutoCAD LT? Van plattegronden inrichten tot patronen van kleding intekenen, het kan allemaal met AutoCAD! In deze cursus leert u wat AutoCAD allemaal te bieden heeft qua 2D tekenwerk.

Deze training legt de nadruk op het aanleren van de nieuwe mogelijkheden van AutoCAD ten opzichte van oudere versies.

Deze training stelt u in staat om 3D draad-, vlakken- en volumemodellen te maken en te manipuleren in AutoCAD.

Deze training stelt u in staat om de basisfunctionaliteit van AutoCAD Architecture te gebruiken.

Wilt u hoeveelheden uit AutoCAD halen? Wilt u schaalbaar leren tekenen of macro’s leren om uw werk te versnellen? Tijdens deze cursus leert u alle gevorderde functies in AutoCAD zodat u nog efficiënter in 2D kan tekenen.

Wat is Autodesk AutoCAD?

AutoCAD is een 2D en 3D tekenprogramma voor de bouw waarmee CAD (computer aided design) ontwerpen kunnen worden gemaakt. AutoCAD is ontwikkeld door Autodesk, de voorloper op het gebied van modelleren in de bouw. De geavanceerde software van Autodesk biedt de gebruikers de mogelijkheid om niet alleen mooie ontwerpen te creëren maar dit ook op een efficiënte wijze te bewerkstelligen. Zo kunt u met gebruik van AutoCAD verschillende taken automatiseren om uw project efficiënter te laten verlopen en faalkosten te minimaliseren. Hierbij kan gedacht worden aan het vergelijken van tekeningen, tellen van objecten, opzetten van de planning en toevoegen van blokken aan uw project.

Waarom een AutoCAD training afnemen bij ICN Training Center?

ICN Training Center is de specialist in AutoCAD Trainingen met gecertificeerde trainers. Onze gecertficeerde trainers zijn volop bekend met de nieuwe ontwikkelingen rondom AutoCAD en staan in direct contact met de software fabrikant Autodesk. Tijdens de training zal u van onze ervaren trainers niet alleen theoretisch voorbeelden verkrijgen maar ook praktische voorbeelden uit de praktijk. Hierdoor wordt u direct geconfronteerd met realistische problemen en weet u deze uit de weg te gaan. Bent u na het bekijken van alle AutoCAD Trainingen nog niet zeker over welke training bij u past? Of wenst u een training op maat te verkrijgen? Neemt u dan contact op met onze deskundige helpdesk.

© 2023 ICN Solutions. All rights reserved.