Autodesk Revit trainingen

Deze training richt zich op de ervaren gebruikers van Autodesk Revit MEP en verdiept de kennis over de mogelijkheden van Revit.

Tijdens deze training leert cursist(e) de vele aspecten van Autodesk Revit MEP. Aan de orde komt onder meer het automatisch bijwerken van doorsnedes, aanzichten en tellijsten.

In deze training leert cursist(e) Autodesk Revit modellen te bewerken met 3ds Max.

Deze training leert cursist(e) fotorealische visualisaties en animaties met behulp van de snelle rendertechniek in 3ds Max te maken.

Na de training kan cursist(e) in Autodesk Revit renderen en hoogwaardige afbeeldingen genereren.

Na de training kan cursist(e) met Autodesk Revit aan de slag voor massastudies en analyses.

Na de training kan cursist(e) met Autodesk Revit een ontwerp van een omgeving neerzetten.

Tijdens deze training leert cursist(e) een stedenbouwkundig plan binnen Autodesk Revit op te zetten en op basis van een volumestudie een ontwerpmodel te ontwikkelen.

Deze training behandelt het traject van schetsontwerp tot en met BIM-model in Autodesk Revit.

In deze training leert cursist(e) de basisbeginselen van Dynamo, een open source-programmeertaal voor de conceptuele modeller van Autodesk Revit.

In deze training leert cursist(e) Autodesk Revit Structure in te zetten voor het ontwerpen van civiel-technische BIM-modellen.

Na de training kan cursist(e) hoeveelheden bepalen en uittrekstaten maken in Autodesk Revit.

In deze eendaagse training wordt de functionaliteit behandeld, die niet in Autodesk Revit LT aanwezig is.

Deze training stelt cursist(e) in staat om de basisfunctionaliteit van Autodesk Revit te gebruiken. Tijdens de cursus worden de verschillende commando’s uitgelegd.

Tijdens de training ligt de nadruk op het aanleren van de nieuwe mogelijkheden van Autodesk Revit Architecture ten opzichte van eerdere releases.

Deze training richt zich op ervaren gebruikers van Autodesk Revit en verdiept de kennis over de mogelijkheden ervan.

Deze training stelt cursist(e) in staat om de basisfunctionaliteit van Autodesk Revit Structure te gebruiken.

Tijdens deze training ligt de nadruk op het aanleren van de nieuwe mogelijkheden van Autodesk Revit Structure ten opzichte van eerdere releases.

Deze training verdiept de kennis over de mogelijkheden van Autodesk Revit. Daarnaast worden problemen en oplossingen uit de praktijk behandeld.

Deze training behandelt aan de hand van een paar voorbeelden de grondbeginselen van het maken van Families.

Deze training behandelt een manier van Families maken, waarin componenten in elkaar nesten en kunnen worden uitgewisseld.

Na de training kan cursist(e) in Autodesk Revit complexe detailleringen maken met de geavanceerde functies daarvoor.

Na de training kan cursist(e) verschillende fases in een Revit model controleren en per fase tekeningen en uittrekstaten maken.

Wat is Autodesk Revit?

Revit is een van de grootste BIM modelleerprogramma’s van het moment. Het softwareprogramma is ontwikkeld door het Amerikaanse bedrijf Autodesk, de voorloper in software voor de bouw. Met gebruik van Revit kunnen de meest nauwkeurige 3D-modellen worden gebouwd met de fijnste details. Door deze extra stukken informatie die aan een bouwtekening kan worden toegevoegd zorgt u ervoor dat fouten in uw project worden voorkomen en project efficiënter zal verlopen. Naast het voorkomen van fouten zorgt u er met Revit ook voor dat uw team beter kan samenwerken. Met gebruik van Revit zorgt u er ook voor dat uw team makkelijk met elkaar kan samenwerken. Revit laat gebruikers in de Cloud werken, hierdoor kan uw gehele team, ongeacht van locatie en tijdzone, live toegang krijgen tot de nieuwste vorderingen binnen het project en hier live aanpassingen op doen.

Waarom een Revit Cursus afnemen bij ICN Training Center?

ICN Training Center heeft al meer dan 20+ jaar ervaring in modelleren en is hierbij officieel gold partner van Autodesk. Onze gecertificeerde Revit trainers blijven dagelijks op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Revit en de software fabrikant Autodesk. Door onze expertise, certificering en partnerschap zijn wij ervan verzekerd dat we iedere cursiste, van beginner tot gevorderde, naar het volgende niveau kunnen tillen. Onze trainers laten u tijdens de training niet alleen kennis maken met hypothetische of theoretische voorbeelden maar ook voorbeelden uit de praktijk. Hierdoor zorgt u ervoor dat u na de cursus direct klaar bent om aan de slag te gaan met Revit. Weet u niet zeker welke Revit training bij u past? Of wenst u een training op maat te verkrijgen? Neemt u dan contact op met onze deskundige helpdesk.

© 2022 ICN Solutions. All rights reserved.