Autodesk Revit Trainingen | Autodesk Gold Partner | ICN Solutions

Autodesk Revit trainingen

Training Autodesk Revit Architecture Basis

Training Autodesk Revit Family Basis

Wilt u onderdelen in Revit gestructureerd en schaalbaar leren opbouwen? In deze training leert u hoe u in Autodesk Revit enorm veel winst behalen met een correct gestructureerde family bibliotheek.

Lees meer
Training Autodesk Revit Architecture Basis

Training Autodesk Revit MEP Family Basis

Deze training behandelt aan de hand van een paar voorbeelden de grondbeginselen van het maken van goede MEP Families. Het doel is om parametrische MEP Families te kunnen maken, die goed te controleren zijn in het project.

Lees meer
Training Autodesk Revit Dynamo Basis

Training Autodesk Revit Dynamo Basis

Wilt u handelingen in Revit automatiseren? Dit kan met Dynamo! Tijdens deze training leert u o.a. hoe u eenvoudige herhalende stappen in Revit kunt automatiseren met behulp van een Dynamo script.

Lees meer

Wat is Autodesk Revit?

Revit is een van de grootste BIM modelleerprogramma’s van het moment. Het softwareprogramma is ontwikkeld door het Amerikaanse bedrijf Autodesk, de voorloper in software voor de bouw. Met gebruik van Revit kunnen de meest nauwkeurige 3D-modellen worden gebouwd met de fijnste details. Door deze extra stukken informatie die aan een bouwtekening kan worden toegevoegd zorgt u ervoor dat fouten in uw project worden voorkomen en project efficiënter zal verlopen. Naast het voorkomen van fouten zorgt u er met Revit ook voor dat uw team beter kan samenwerken. Met gebruik van Revit zorgt u er ook voor dat uw team makkelijk met elkaar kan samenwerken. Revit laat gebruikers in de Cloud werken, hierdoor kan uw gehele team, ongeacht van locatie en tijdzone, live toegang krijgen tot de nieuwste vorderingen binnen het project en hier live aanpassingen op doen.

Waarom een Revit Cursus afnemen bij ICN Training Center?

ICN Training Center heeft al meer dan 20+ jaar ervaring in modelleren en is hierbij officieel gold partner van Autodesk. Onze gecertificeerde Revit trainers blijven dagelijks op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Revit en de software fabrikant Autodesk. Door onze expertise, certificering en partnerschap zijn wij ervan verzekerd dat we iedere cursiste, van beginner tot gevorderde, naar het volgende niveau kunnen tillen. Onze trainers laten u tijdens de training niet alleen kennis maken met hypothetische of theoretische voorbeelden maar ook voorbeelden uit de praktijk. Hierdoor zorgt u ervoor dat u na de cursus direct klaar bent om aan de slag te gaan met Revit. Weet u niet zeker welke Revit training bij u past? Of wenst u een training op maat te verkrijgen? Neemt u dan contact op met onze deskundige helpdesk.