Autodesk Revit trainingen

Would you like to learn how to work with Autodesk Revit architecturally and architecturally? During this course you will learn what Revit has to offer: both the basics and the breadth of possibilities in Revit.

Deze training behandelt aan de hand van een paar voorbeelden de grondbeginselen van het maken van goede MEP Families. Het doel is om parametrische MEP Families te kunnen maken, die goed te controleren zijn in het project.

Deze training richt zich op de ervaren gebruikers van Autodesk Revit MEP en verdiept de kennis over de mogelijkheden van Revit.

Tijdens deze training leert u de vele aspecten van Autodesk Revit MEP. Aan de orde komt onder meer het automatisch bijwerken van doorsnedes, aanzichten en tellijsten.

In deze training leert u hoe u met Revit Architecture en 3ds Max een link te creëert, zodat wijzigingen in Revit automatisch in het 3ds Max model worden doorgevoerd.

Deze training leert u fotorealische visualisaties en animaties te maken met behulp van de snelle rendertechniek in 3ds Max.

Na deze training kunt u in Autodesk Revit renderen en hoogwaardige afbeeldingen genereren.

Na de training kunt u met Autodesk Revit aan de slag voor massastudies en analyses.

Na deze training kunt u met Autodesk Revit een ontwerp van een omgeving neerzetten.

Tijdens deze training leert u een stedenbouwkundig plan binnen Autodesk Revit op te zetten en op basis van een volumestudie een ontwerpmodel te ontwikkelen.

Deze training behandelt het traject van schetsontwerp tot en met BIM-model in Autodesk Revit.

Wilt u handelingen in Revit automatiseren? Dit kan met Dynamo! Tijdens deze training leert u o.a. hoe u eenvoudige herhalende stappen in Revit kunt automatiseren met behulp van een Dynamo script.

In deze training leert u Autodesk Revit Structure in te zetten voor het ontwerpen van civiel-technische BIM-modellen.

Na de training kunt u hoeveelheden bepalen en uittrekstaten maken in Autodesk Revit.

In deze eendaagse training worden de functionaliteiten behandeld, die niet in Autodesk Revit LT aanwezig zijn.

Wilt u bouwkundig en architectonisch met Autodesk Revit leren werken? Tijdens deze cursus leert u wat Revit allemaal te bieden heeft: zowel de basishandelingen als de breedte van mogelijkheden in Revit.

Tijdens de training ligt de nadruk op het aanleren van de nieuwe mogelijkheden van Autodesk Revit Architecture ten opzichte van eerdere releases.

Wilt u efficiënter leren werken en samenwerking in Autodesk Revit? Tijdens deze cursus leert u de meer gevorderde functies van Revit en geven we u verscheidene tips over het samenwerken in deze software.

Deze training stelt u in staat om de basisfunctionaliteit van Autodesk Revit Structure te gebruiken.

Tijdens deze training ligt de nadruk op het aanleren van de nieuwe mogelijkheden van Autodesk Revit Structure ten opzichte van eerdere releases.

Deze training verdiept de kennis over de mogelijkheden van Autodesk Revit. Daarnaast worden problemen en oplossingen uit de praktijk behandeld.

Wilt u onderdelen in Revit gestructureerd en schaalbaar leren opbouwen? In deze training leert u hoe u in Autodesk Revit enorm veel winst behalen met een correct gestructureerde family bibliotheek.

Bent u al bekend met families in Revit maar wilt u hier graag meer over leren? In deze training leert u om meer intelligentie in de families te bouwen.

Na de training kunt u in Autodesk Revit complexe detailleringen maken met de geavanceerde functies daarvoor.

Na de training kunt u verschillende fases in een Revit model controleren en per fase tekeningen en uittrekstaten maken.

Wat is Autodesk Revit?

Revit is een van de grootste BIM modelleerprogramma’s van het moment. Het softwareprogramma is ontwikkeld door het Amerikaanse bedrijf Autodesk, de voorloper in software voor de bouw. Met gebruik van Revit kunnen de meest nauwkeurige 3D-modellen worden gebouwd met de fijnste details. Door deze extra stukken informatie die aan een bouwtekening kan worden toegevoegd zorgt u ervoor dat fouten in uw project worden voorkomen en project efficiënter zal verlopen. Naast het voorkomen van fouten zorgt u er met Revit ook voor dat uw team beter kan samenwerken. Met gebruik van Revit zorgt u er ook voor dat uw team makkelijk met elkaar kan samenwerken. Revit laat gebruikers in de Cloud werken, hierdoor kan uw gehele team, ongeacht van locatie en tijdzone, live toegang krijgen tot de nieuwste vorderingen binnen het project en hier live aanpassingen op doen.

Waarom een Revit Cursus afnemen bij ICN Training Center?

ICN Training Center heeft al meer dan 20+ jaar ervaring in modelleren en is hierbij officieel gold partner van Autodesk. Onze gecertificeerde Revit trainers blijven dagelijks op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Revit en de software fabrikant Autodesk. Door onze expertise, certificering en partnerschap zijn wij ervan verzekerd dat we iedere cursiste, van beginner tot gevorderde, naar het volgende niveau kunnen tillen. Onze trainers laten u tijdens de training niet alleen kennis maken met hypothetische of theoretische voorbeelden maar ook voorbeelden uit de praktijk. Hierdoor zorgt u ervoor dat u na de cursus direct klaar bent om aan de slag te gaan met Revit. Weet u niet zeker welke Revit training bij u past? Of wenst u een training op maat te verkrijgen? Neemt u dan contact op met onze deskundige helpdesk.

© 2023 ICN Solutions. All rights reserved.