Abonneren op Autodesk software - ICN Solutions

Neem een abonnement voor 1 of 3 jaar

De voordelen van een Autodesk abonnement

U kunt ervoor kiezen om 1-jarige of 3-jarige Autodesk abonnementen af te sluiten. Bent u aan het twijfelen over welk abonnement beter bij u past? Wij zetten graag de voordelen van 3-jarige abonnementen voor u op een rij:
 • Houd de prijs van nu. U hoeft zich geen zorgen te maken over prijswijzigingen. Het bedrag dat u nu betaald, wordt vastgezet voor de volledige periode van drie jaar.
 • Blijf werken. Vergeet de jaarlijkse verlengingen en het beheer. U kunt zich 3 jaar lang zorgeloos richten op ononderbroken workflows.

Met een Autodesk-abonnement haalt u meer uit de software waarop u elke dag vertrouwt.

toegang access features

Blijf up-to-date

Doordat u altijd toegang heeft tot de nieuwste functies en technologieën.

beheer manage users

Beheer gebruikers

Beheer de gebruikers maar ook software en updates eenvoudig vanuit 1 plek.

deel werk share work

Deel uw werk

Werk naadloos samen met behulp van de ingebouwde deelmogelijkheden.

support helpdesk

Helpdesk

Ontvang technische ondersteuning door een van onze Autodesk specialisten.

Neem contact op met ICN Solutions

Wilt u meer weten over Autodesk abonne­menten? Laat uw gegevens achter en wij nemen met u contact op.

Ontdek de Autodesk software

Autodesk AEC Collection
Autodesk PDM Collection
Autodesk AutoCAD

U bent meer dan een serienummer

Autdesk abonnementen op naam

Autodesk werkt niet langer met een licentiestructuur gebaseerd op serienummers, maar met abonnementen op naam. Deze opzet geeft gebruikers en organisaties veel voordelen:

 • Gebruikers hebben altijd toegang tot de Autodesk software die ze nodig hebben. Dit betekent: nooit meer wachten op een licentie die vrij komt.
 • Nieuwe manieren om licentiekosten te optimaliseren. Abonnementen op naam geven inzicht in het gebruik van de software. Op basis van deze gegevens kunt u slimmere investeringskeuzes maken.
 • Autodesk biedt abonnementsvormen voor individuele gebruikers, teams en organisaties met specifieke of flexibele toegang tot de software. Zo kunt u altijd kiezen voor de vorm die bij u en uw organisatie past.
 • Het beheer van netwerkservers is niet meer nodig. Hierdoor hoeft u nooit meer te zoeken naar anonieme serienummers.

 

Inruilen

Moet uw huidige abonnement verlengd worden? Dan kunt u gebruik maken van de volgende inruilmogelijkheden:

 • Voor huidige Multi-User abonnementen of Network Maintenance-licenties
  Autodesk stopt met haar Multi-User abonnementen. Daarom nemen wij bij iedere verlenging van uw abonnement vóór 7 augustus 2023 contact met u op om door te spreken hoe u uw huidige Multi-User abonnement kunt inruilen. Op het moment dat u contract verloopt kunt u 1 Multi-User seat inruilen voor 2 Single-User abonnementen (ieder voor 1 gebruiker) tegen ongeveer dezelfde prijs. Vervolgens kunt u uw abonnement tegen verlaagde prijzen blijven verlengen tot 2028.
 • Voor huidige standalone maintenance-licentiehouders
  Tijdens uw verlenging voor 21 januari 2021 heeft u uw seat in kunnen ruilen voor een standaardabonnement tegen dezelfde prijs als de verlengingsprijs. Tot 7 mei 2021 is het, op het moment dat uw contract verloopt, nog mogelijk een maintenance-licentie in te ruilen voor een abonnement. Verlenging van losse maintenance producten zijn vanaf die datum niet meer mogelijk.

Voor meer mogelijkheden ten aanzien van beheer, rapportage en support van grotere gebruikersteams, adviseren we een Premium abonnement. Dit kan vanaf 50 abonnementen. Kan een uitgebreidere set tools uw werk gemakkelijker maken? Overweeg dan een upgrade naar een AEC Collection of een PD&M Collection. Neem voor de mogelijkheden contact op met ICN Solutions. We nemen met u de verschillende opties en prijzen door om het beste uit uw Autodesk software te halen.