Agenda evenementen

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Webinar: Ontdek de mogelijkheden van Autodesk Docs

Online

Bent u bekend met de vele aanvullende mogelijkheden die Autodesk Docs te bieden heeft? In deze webinar demonstreert Sebastiaan van de Ven enkele workflows voor dagelijks werk binnen Autodesk Docs. Vooral projectmedewerkers en -beheerders zullen baat hebben bij deze aanvullende mogelijkheden die zorgen voor structuur en correcte registratie van projectcommunicatie.

Webinar: Massa studies en ontwerp varianten binnen het BIM-proces

Online

Een gebouwmassa, 3D gebouwschets of ontwerpvarianten opzetten in software als AutoCAD of Revit, kan veel tijd kosten. Zeker wanneer deze nog vele malen gewijzigd moet worden. Hier biedt Autodesk Formit mogelijkheden om vormvrij te kunnen werken terwijl u nog steeds aansluiting heeft met de rest van het BIM proces.

Webinar: Verbeter de samenwerking en uitwisseling van bestanden met Vault

Online

Met Autodesk Vault Professional kunt u meer dan alleen documenten beheren en revisiebeheer toe te passen. In Vault Professional zitten ook functies om het samenwerken en uitwisselen te verbeteren. Zo kunnen Shared Views gebruikt worden om bestanden direct te delen of kan een Browser Viewer of Mobile App ervoor zorgen dat mensen op locatie altijd in de Vault kunnen kijken. In deze webinar zullen deze zaken toegelicht worden. Na het volgen van deze webinar weet u hoe u de samenwerking en uitwisseling van bestanden kunt verbeteren met behulp van Autodesk Vault Professional.

Webinar: Revit Families: Tips & Tricks

Online

In deze webinar leert u een aantal tips & tricks wat betreft de opbouw van loadable families binnen Autodesk Revit. Deze webinar is niet alleen een must voor iedereen die net begint met families bouwen, maar ook voor iedereen wie op zoek is naar iets diepgaandere Revit Family kennis.

Webinar: Zo automatiseert u 3D modellen met Inventor iLogic

Online

Wanneer een 3D model vaker terugkomt met steeds andere opties en/of afmetingen, kan het heel interessant zijn om een generiek model te creëren. We gaan in deze webinar kijken hoe we een 3D model kunnen automatiseren om als basis te gebruiken voor het maken van varianten.

Webinar: Construction Cloud voor AutoCAD gebruikers: wat kunt u ermee?

Online

In de Autodesk Construction Cloud krijgt vooral Revit veel aandacht van gebruikers en ontwikkelaars. Maar hoe zit het nu met de DWG functionaliteit in de cloud? Oftewel, hoe verhoudt het gebruik van AutoCAD zich tot de Construction Cloud? Deze webinar is ideaal voor AutoCAD gebruikers die benieuwd zijn naar wat Autodesk Construction Cloud hen biedt.

Webinar: Ontdek handige instellingen in Inventor Professional

Online

De Application Options in Inventor Professional zijn behoorlijk uitgebreid. In deze webinar worden een aantal handig Application Options doorgenomen, om zo het tekenen in Inventor handiger te maken. Zaken zoals het updaten van de massa, migreren van onderdelen, instellen van metrische eenheden en nog veel meer zal hier voorbijkomen.

Webinar: Hoe u vrije vormen tekent in Inventor

Online

Wanneer in Inventor moeilijke vrije vormen gemaakt moeten worden kunnen Solids of zelfs Surfaces soms niet voldoende zijn. In deze webinar wordt een vrije vorm met Inventor gemaakt die later ook geproduceerd wordt. Er worden tips en tricks gedemonstreerd over het beginnen van een vrije vorm. Na het volgen van deze webinar kunt u zelf aan de slag met Inventor Freeform.

© 2022 ICN Solutions. All rights reserved.