Agenda evenementen

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Webinar: Navisworks 2024: What’s new?

Online

Autodesk Navisworks 2024 is beschikbaar! De nieuwe functies en verbeteringen die u in deze software vindt, zorgen voor verbeterde workflows en verbindingen tussen Navisworks Manage en Construction Cloud.

Webinar Inventor 2024: What’s New?

Online

Autodesk heeft Inventor 2024 uitgebracht! Enkele nieuwe functies die deze software biedt zijn Edge Symbol en de Finish feature. Hiernaast zijn er vele verbeteringen doorgevoerd in bestaande functies. In deze webinar bekijken we alle nieuwe functies en veranderingen en leggen we uit hoe u deze kunt gebruiken.

Webinar: Maak kennis met de nieuwe features van 3B Tools

Online

Ontdek in deze webinar alle nieuwe functies en verbeteringen die zijn doorgevoerd in 3B Tools! Achter de schermen zijn wij de laatste tijd druk bezig geweest en hebben wij een aantal verbeteringen doorgevoerd in 3B Tools. In deze webinar laten wij u zien welke verbeteringen dit zijn en vooral welke waarde het toevoegt.

Webinar: Ontdek de mogelijkheden van 3D visualisatie

Online

Wilt u ontdekken wat de meest efficiënte manieren zijn om een BIM-model te visualiseren? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van software en welke resultaten het beste zijn? Dan is deze webinar perfect voor u!

Webinar: Maak kennis met Autodesk Forma

Online

Autodesk heeft onlangs nieuwe software toegevoegd aan de AEC Collection: Autodesk Forma (voorheen Spacemaker)! Met deze cloudgebaseerde ontwerpsoftware kunt u uw projectresultaten verbeteren dankzij conceptuele ontwerp- en modelleringstools en realtime analyses.

Webinar: iLogic en iProperties voor efficiënt bestandsbeheer

Online

In veel bedrijven wordt afgesproken om Autodesk Inventor bestanden te voorzien van data voor diverse doeleinden zoals bijvoorbeeld vindbaarheid, automatisering, categorisering, etc. Het invullen van iProperties met deze data kan veel tijd in beslag nemen en om dit proces zo makkelijk mogelijk te maken zijn er mogelijkheden om dit (onder andere) met iLogic te stroomlijnen.

Webinar Sneller werken in Revit: zó doet u dat

Online

Wilt u ook graag sneller en efficiënter werken in Autodesk Revit? Een snellere werkwijze hoeft niet meteen te betekenen dat het ontwerp onnauwkeuriger wordt. Wij geven u tips hoe u sneller in Revit kunt werken zonder dat dit te kosten gaat van de kwaliteit.

Webinar: Vault 2024: What’s new?

Online

In deze webinar demonstreren we de belangrijkste nieuwe functies en verbeteringen. Hierna bent u weer helemaal op de hoogte van alle mogelijkheden in Vault 2024.

Webinar: Point Cloud met Autodesk

Online

Heb je altijd willen weten hoe Autodesk omgaat met Point Cloud en wat de software allemaal kan. In deze webinar kijken we naar de mogelijkheden van pointcloud systemen in combinatie met autodesk software.

© 2023 ICN Solutions. All rights reserved.