Agenda evenementen

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Webinar: Tijdswinst door Dynamo: zo automatiseert u parameterwijzigingen

Online

Het wijzigen van eenvoudige parameters kan behoorlijk veel tijd in beslag nemen. Vooral als het instance parameters zijn verdeeld over verschillende families. Gelukkig kunt u dit eenvoudig automatiseren met Dynamo. In deze webinar leert u basisbeginselen van deze automatisering.

Webinar: Ontdek de mogelijkheden van Autodesk Docs

Online

Bent u bekend met de vele aanvullende mogelijkheden die Autodesk Docs te bieden heeft? In deze webinar demonstreren we enkele workflows voor dagelijks werk binnen Autodesk Docs. Onder andere komen de beoordelingenmodule en het gebruiken van meldingen (issue management) uitgebreid aan bod. Bent u benieuwd of deze functies in uw projectomgeving ingezet kunnen worden? Volg dan deze webinar voor het grotere verhaal.

Webinar: Modellen checken en uitwisselen met BIM Collaborate Pro

Online

In deze webinar gaan we de Design Collaboration en Model Coordination modules inhoudelijk behandelen. De BIM Collaborate & BIM Collaborate Pro licenties verschaffen namelijk toegang tot deze twee modules. Design Collaboration zorgt voor efficiënt uitwisselingsbeheer van modellen. Model Coordination is feitelijk een ‘modelchecker’ in de cloud met vernieuwde mogelijkheden. Beide modules worden uitgelicht en gedemonstreerd.

Webinar: Verbindingen en verbanden leggen in Fusion 360

Online

Hoe worden samenstellingen in Fusion 360 goed gemaakt? In deze webinar zullen we handige functies uitleggen en zullen we het hebben over hoe verbindingen tussen onderdelen gemaakt kunnen worden. Wij laten u zien hoe verbanden aangebracht kunnen worden tussen zowel losse onderdelen als onderdelen die in positie staan.

Webinar: Revit Tips & Tricks

Online

Leer sneller en beter omgaan met Autodesk Revit! In deze webinar laten we zien hoe u veel tijd kan besparen in Revit door het nét even anders aan te pakken. Daarnaast laten wij ook enkele tools zien uit onze eigen collectie om het werk nog eenvoudiger te maken. Interessant voor zowel beginners als gevorderden.

Webinar: Nieuw in Inventor 2023: graveren met de Mark functie

Online

In Inventor 2023 is een nieuwe functie geïntroduceerd: Mark. Deze functie kan lijnen, contouren en teksten graveren op verschillende manieren. In deze webinar ontdekt u de mogelijkheden van deze nieuwe functionaliteit en leert u hoe deze functie in te stellen is met de Styles van Inventor.

Webinar: Vereenvoudig het controleren van modellen met Autodesk Docs

Online

Het controleren van modellen wordt een steeds groter onderdeel van het werk. Daarbij is het ondoenlijk om deze controle alleen visueel of met de hand te doen. Er is een aantal functies beschikbaar binnen de AEC collectie die deze werkzaamheden kunnen vereenvoudigen. Daarbij zijn deze tools beschikbaar zonder extra kosten waardoor er eigenlijk geen argument is om ze niet te gebruiken.

Webinar: De mogelijkheden van Forge Viewer en Configurator

Online

Klanten die modellen samenstellen: het kan met Forge Viewer en Configurator! Bij Autodesk is het mogelijk om een Viewer of zelfs Configurator te gebruiken van uw 3D modellen uit de engineering. Zo kunnen klanten op uw eigen website het model bekijken of zelfs een model samenstellen naar wens. Dit kan dan een hoop engineeringstijd schelen, want het geconfigureerde model is al klaar als de klant deze gekozen heeft!

Webinar: Ontdek de kracht van de InfraWorks & Civil 3D combinatie

Online

Altijd al willen weten wat de kracht is van de Infraworks – Civil 3D combo? In deze webinar nemen we u mee in een overzicht van beide applicaties aan de hand van een voorbeeldproject. Wist u bovendien dat het met Civil 3D mogelijk is om met meerdere personen tegelijkertijd aan één model te werken? Ook deze samenwerkende cloud functionaliteit wordt belicht in deze webinar.

© 2022 ICN Solutions. All rights reserved.