Autodesk Vault voor datamanagement en samenwerking - ICN Solutions

Autodesk Vault voor datamanagement en samenwerking

Altijd één bron met actuele informatie beschikbaar

U zet Autodesk Vault in om technische gegevens te managen, samenwerking tussen stakeholders mogelijk te maken en productontwikkelingsprocessen te bewaken. Vault integreert met meer dan 30 Autodesk CAD-toepassingen en biedt krachtige revisie- en beveiligingsopties. Deze slimme datakluis is eenvoudig te installeren en op te schalen naar meer locaties. Autodesk Vault verbindt teamleden, data en processen – zodat ze meer kunnen doen in minder tijd.

Databeheer

Autodesk Vault zorgt ervoor dat het intellectueel eigendom (IP) van ontwerpen en producten veilig in het systeem is geborgd. Ideeën en kennis van ingenieurs en ontwerpers worden vastgelegd en kunnen opnieuw worden gebruikt. Stuklijsten (BOMs) worden automatisch beheerd en zijn rechtstreeks met de ontwerpdata verbonden.

Teamleden en medewerkers

Engineers hebben op ieder moment inzicht in waaraan anderen werken. Collega-engineers kunnen – ook als ze op verschillende locaties werken – altijd en tegelijk met dezelfde, actuele dataset aan de slag. Medewerkers buiten het ontwerpteam hebben toegang tot de juiste ontwerpdata.

Procesmanagement

Autodesk Vault geeft inzicht in de verschillende versies en de revisie-geschiedenis van CAD-ontwerpen en de bijbehorende documentatie. Management houdt grip op het release-and-change-proces. Deze PDM-software ondersteunt engineering-afdelingen bij het handhaven van standaarden.

Meld u aan voor onze e-mails