Download de gratis whitepaper Design Automation

Wat is design automation?

Whitepaper praktische toepassingen van Design Automation

Waarom gebruik maken van Design Automation?

Met het snelle tempo van nieuwe technologieën hebben ontwerpers en engineers voortdurend nieuwe software tot hun beschikking waarmee ze hun werkzaamheden kunnen verbeteren. Met deze constante stroom van nieuwe tools is het wel belangrijk om continu te overwegen of ‘the next best thing’ ook echt van belang is voor u workflow. Of dat u eigenlijk gewoon investeert in een andere, voorbijgaande, trend.

Design automation kan zeker niet gezien worden als een voorbijgaande trend. Het is een benadering die u helpt technische kennis vast te leggen en te hergebruiken. Design automation stelt u in staat om eenvoudig gebruik te maken van het zogenaamde ‘rule based design’, zonder dat u daarvoor moet kunnen coderen.

Merkt u dat u als ontwerper of engineer veel tijd kwijt bent om repetitieve taken uit te voeren, om standaardfuncties te modelleren of om producten te configureren naar op maat gemaakte specificaties? Zou u ook willen dat u tijd kon vrijmaken om te kunnen focussen op die projecten waar u unieke waarde toe kunt voegen? Of tijd vrijmaken om door middel van innovatie betere producten te kunnen maken?

Dan is het automatiseren van uw processen een heel goed middel om de snelheid waarmee u uw projecten kunt voltooien te vergroten. Ongeacht de grootte van uw bedrijf en of u veel verschillende producten maakt of slechts een paar: er zijn nagenoeg altijd herhaalbare patronen en workflows aanwezig. En daarom kunnen de meeste bedrijven profiteren van Design Automation. Download de gratis whitepaper design automation en ga ook aan de slag met de praktische toepassingen.

Webinar Design Automation

Bekijk ook onze webinar over Design Automation

Software voor Design Automation

Wilt u zelf aan de slag met Design Automation? Kijk in onze webshop voor alle Autodesk programma’s. Neem contact op voor extra ondersteuning.

Meer weten? Download de gratis whitepaper

Meer over design automation:
E-book → Praktische toepassingen design automation
Webinar on-demand → Design automation met Inventor iLogic

Meld u aan voor onze e-mails