Effectief modelleren volgens Nederlandse standaarden - ICN Solutions

Effectief modelleren volgens Nederlandse standaarden

Software, systemen en trainingen om op te bouwen

U gebruikt Autodesk Revit 3D modelleer-software voor het ontwerpen en construeren van bouwobjecten. De functionaliteit ervan is zeer uitgebreid en geschikt voor het inrichten van een optimaal virtueel ontwerp- en bouwproces. Om dit nauw op de Nederlandse normen en standaarden aan te laten sluiten, heeft ICN Solutions 3B Tools add-on software ontwikkeld. Meer dan 100 handige tools die het werk van architecten, bouwkundig modelleurs, constructeurs, aannemers, installateurs en gebouwbeheerders effectiever en sneller maken.

ICN Solutions helpt u op weg

Wij adviseren over het gebruik van Autodesk Revit en 3B Tools, en begeleiden de implemen­tatie binnen bedrijfs­omgevingen. Hiervoor bekijken we of de IT-infra­structuur voldoet aan de require­ments en brengen deze indien nodig op het benodigde niveau. Eventueel implemen­teren en configureren we Autodesk Revit en 3B Tools op locatie.

Trainingen Autodesk Revit en 3B Tools

ICN Training Center biedt een serie cursussen Autodesk Revit – van basisniveau tot geavanceerd – waarin u de principes van 3D modelleren leert en u uzelf kunt ontwikkelen tot Autodesk Certified Professional.  Na een training 3B Tools en/of 3B Bouwbesluit 2.0 heeft u het gereedschap in de vingers om een veelvoud aan tijd- en kostenbesparing te realiseren.

Meld u aan voor onze e-mails