Effectief modelleren volgens Nederlandse standaarden


Revit3Btools

Software, systemen en trainingen om op te bouwen

U gebruikt Autodesk Revit 3D modelleer-software voor het ontwerpen en construeren van bouwobjecten. De functionaliteit ervan is zeer uitgebreid en geschikt voor het inrichten van een optimaal virtueel ontwerp- en bouwproces. Om dit nauw op de Nederlandse normen en standaarden aan te laten sluiten, heeft ICN Solutions 3B Tools add-on software ontwikkeld. Meer dan 100 handige tools die het werk van architecten, bouwkundig modelleurs, constructeurs, aannemers, installateurs en gebouwbeheerders effectiever en sneller maken.

ICN Solutions helpt u op weg

Wij adviseren over het gebruik van Autodesk Revit en 3B Tools, en begeleiden de implemen­tatie binnen bedrijfs­omgevingen. Hiervoor bekijken we of de IT-infra­structuur voldoet aan de require­ments en brengen deze indien nodig op het benodigde niveau. Eventueel implemen­teren en configureren we Autodesk Revit en 3B Tools op locatie.

Trainingen Autodesk Revit en 3B Tools

ICN Training Center biedt een serie cursussen Autodesk Revit – van basisniveau tot geavanceerd – waarin u de principes van 3D modelleren leert en u uzelf kunt ontwikkelen tot Autodesk Certified Professional.  Na een training 3B Tools en/of 3B Bouwbesluit 2.0 heeft u het gereedschap in de vingers om een veelvoud aan tijd- en kostenbesparing te realiseren.


Lees meer3B Tools website


Contact

Europalaan 14 – 18
5232 BC ‘s-Hertogenbosch
Postbus 3302
5203 DH ‘s-Hertogenbosch

info@icn-solutions.nl
+31 73 750 6 750

KvK: 16089072
BTW: NL809917178B01

Partners

Autodesk Gold Partner
HP Gold Partner
CADexpress
BIM Basis

© 2022 ICN Solutions. All rights reserved.