Webinar: Introductie tot SketchUp - ICN Solutions

Webinar: Introductie tot SketchUp

21 december 2023 | 16:00 uur

Wil jij weten wat je allemaal kan met SketchUp, wat de voordelen van deze software zijn en hoe je ermee aan de slag gaat? Volg deze webinar om erachter te komen!

In deze webinar vertelt onze SketchUp expert over de beginselen van deze software: hoe ga je ermee aan de slag en wat is er mogelijk in dit ontwerpprogramma? Interessant voor iedereen die wilt starten met SketchUp, voor beginnende ontwerpers en voor iedereen die nieuwsgierig is naar de mogelijkheden van de software.

Aan het einde van de webinar is er ook de gelegenheid om vragen te stellen. Zo weet je na deze sessie of SketchUp een waardevolle toevoeging kan zijn voor jouw ontwerpproces, en weet je meteen hoe je ermee aan de slag kan gaan.

trainer webinar Mark Jacobs

Mark Jacobs   Autodesk AEC expert

Mark is AEC-consultant en trainer. Bij ICN Training Center geeft hij trainingen in o.a. Autodesk Revit, AutoCAD en Navisworks. Als consultant bij ICN Solutions helpt hij bedrijven om processen te verbeteren. Zijn passie ligt in het lesgeven in technische programmatuur. Hierin neemt hij zijn ervaring in kennisoverdracht en zijn passie voor techniek mee.

Aanmelden

Webinars on-demand

Geen tijd om naar het evenement te komen of een live webinar te volgen? Bekijk onze online presentaties.