ICN Solutions deelt kennis met Whitepapers

ICN Solutions deelt graag kennis, hieronder een overzicht van al onze whitepapers.


BIM in Jip-en-Janneketaal

BIM in Jip-en-Janneketaal

Ontdek op een eenvoudige en heldere manier wat BIM precies inhoudt en hoe het in de praktijk functioneert. Dit gratis e-book is speciaal ontworpen om complexe concepten begrijpelijk te maken, zodat u direct kunt profiteren van de voordelen.

Download e-book


BIM-gids voor de fabrikant

Gids voor de fabrikant: BIM voor bouw- en infraprojecten

BIM stelt fabrikanten in staat om op zinvollere manieren deel te nemen aan bouw- en infrastructuurprojecten en meer impactvolle bijdragen te leveren. Steeds meer bedrijven verwachten dat hun leveranciers zich bij het BIM-ecosysteem aansluiten.

Download e-book40 AutoCAD tips

In dit gratis e-book leert u handige tips & tricks in AutoCAD waardoor u een echte expert zal worden in deze software. U leert o.a. hoe u tijd kunt besparen in AutoCAD en hoe u de bestaande commando’s en tools optimaal kunt gebruiken.

Download e-bookDe kracht van AI en Machine Learning in de bouw

Met alle nieuwe technologieën in de bouw verzamelen we ook steeds meer data. Maar hoe kunnen we deze data optimaal inzetten? Dat is waar kunstmatige intelligentie van pas komt. Ontdek de mogelijkheden van AI in de bouwsector in dit gratis e-book.

Download e-book


AutoCAD vs AutoCAD LT e-book

De voordelen van Autodesk AutoCAD vs AutoCAD LT

AutoCAD en AutoCAD LT hebben beide dezelfde kernfuncties. AutoCAD biedt echter zowel 2D- als 3D-tekenmogelijkheden, terwijl u met AutoCAD LT alleen 2D kun tekenen. In dit e-book worden enkele van de belangrijkste verschillen tussen AutoCAD en AutoCAD LT onderzocht.

Download e-book


Connected Construction pdf download

Connected Construction: Een Betere Manier om Samen te Bouwen

Autodesk Construction Cloud™ verbindt workflows, teams, en data in elke bouwfase om risico’s te verminderen, de efficiëntie te maximaliseren, en de winst te verhogen.

Download e-book


e-paper AutoCAD 34 tips

34 tips om een AutoCAD Power User te worden

Haal ook het maximale uit uw AutoCAD subscription, ontdek 34 AutoCAD-tips & -tricks die door professionals dagelijks worden gebruikt om tijd te besparen en werk te automatiseren. Het Whitepaper helpt u uw AutoCAD-vaardigheden te verbeteren en het meeste uit uw software te halen.

Download e-book
* EngelstaligWhitepaper Design Automation

Design automation kan zeker niet gezien worden als een voorbijgaande trend. Het is een benadering die u helpt technische kennis vast te leggen en te hergebruiken. Design automation stelt u in staat om eenvoudig gebruik te maken van het zogenaamde ‘rule based design’, zonder dat u daarvoor moet kunnen coderen.

Download whitepaper


ebook the truth about Toolsets

Werk tot 63% sneller toolsets in AutoCAD

Autodesk AutoCAD is de nummer 1 CAD-software voor het maken van 2d en 3d ontwerpen. Ontdek nu zelf hoe u sneller en efficiënter kunt werken door gebruik te maken van de 7 branchespecifieke toolsets die in AutoCAD beschikbaar zijn.

Download e-book
* Engelstalig

© 2023 ICN Solutions. All rights reserved.