ICN Solutions deelt kennis met Whitepapers - ICN Solutions

ICN Solutions deelt kennis met Whitepapers

ICN Solutions deelt graag kennis, hieronder een overzicht van al onze whitepapers.

BIM in Jip-en-Janneketaal

BIM in Jip-en-JanneketaalOntdek op een eenvoudige en heldere manier wat BIM precies inhoudt en hoe het in de praktijk functioneert. Dit gratis e-book is speciaal ontworpen om complexe concepten begrijpelijk te maken, zodat u direct kunt profiteren van de voordelen.

Gids voor de fabrikant: BIM voor bouw- en infraprojecten

BIM in Jip-en-JanneketaalBIM stelt fabrikanten in staat om op zinvollere manieren deel te nemen aan bouw- en infrastructuurprojecten en meer impactvolle bijdragen te leveren. Steeds meer bedrijven verwachten dat hun leveranciers zich bij het BIM-ecosysteem aansluiten.

40 AutoCAD tips

40 tips voor AutoCAD gebruikersIn dit gratis e-book leert u handige tips & tricks in AutoCAD waardoor u een echte expert zal worden in deze software. U leert o.a. hoe u tijd kunt besparen in AutoCAD en hoe u de bestaande commando’s en tools optimaal kunt gebruiken.

De kracht van AI en Machine Learning in de bouw

De kracht van AI en Machine Learning in de bouwMet alle nieuwe technologieën in de bouw verzamelen we ook steeds meer data. Maar hoe kunnen we deze data optimaal inzetten? Dat is waar kunstmatige intelligentie van pas komt. Ontdek de mogelijkheden van AI in de bouwsector in dit gratis e-book.

De voordelen van Autodesk AutoCAD vs AutoCAD LT

De voordelen van Autodesk AutoCAD vs AutoCAD LTAutoCAD en AutoCAD LT hebben beide dezelfde kernfuncties. AutoCAD biedt echter zowel 2D- als 3D-tekenmogelijkheden, terwijl u met AutoCAD LT alleen 2D kun tekenen. In dit e-book worden enkele van de belangrijkste verschillen tussen AutoCAD en AutoCAD LT onderzocht.

Connected Construction: Een Betere Manier om Samen te Bouwen

Connected Construction: Een Betere Manier om Samen te BouwenAutodesk Construction Cloud™ verbindt workflows, teams, en data in elke bouwfase om risico’s te verminderen, de efficiëntie te maximaliseren, en de winst te verhogen.

Whitepaper Design Automation

Whitepaper Design AutomationDesign automation kan zeker niet gezien worden als een voorbijgaande trend. Het is een benadering die u helpt technische kennis vast te leggen en te hergebruiken. Design automation stelt u in staat om eenvoudig gebruik te maken van het zogenaamde ‘rule based design’, zonder dat u daarvoor moet kunnen coderen.

Werk tot 63% sneller toolsets in AutoCAD

Werk tot 63% sneller toolsets in AutoCADAutodesk AutoCAD is de nummer 1 CAD-software voor het maken van 2d en 3d ontwerpen. Ontdek nu zelf hoe u sneller en efficiënter kunt werken door gebruik te maken van de 7 branchespecifieke toolsets die in AutoCAD beschikbaar zijn. (Engelstalig)

Meld u aan voor onze e-mails