ICN Solutions deelt kennis met Whitepapers

ICN Solutions deelt graag kennis, hieronder een overzicht van al onze whitepapers.


De voordelen van AutoCAD vs AutoCAD LT

De voordelen van Autodesk AutoCAD vs AutoCAD LT

AutoCAD en AutoCAD LT hebben beide dezelfde kernfuncties. AutoCAD biedt echter zowel 2D- als 3D-tekenmogelijkheden, terwijl u met AutoCAD LT alleen 2D kun tekenen. In dit e-book worden enkele van de belangrijkste verschillen tussen AutoCAD en AutoCAD LT onderzocht.

Download whitepaper Voordelen van AutoCAD

Connected Construction: Een Betere Manier om Samen te Bouwen

Autodesk Construction Cloud™ verbindt workflows, teams, en data in elke bouwfase om risico’s te verminderen, de efficiëntie te maximaliseren, en de winst te verhogen.

Download whitepaper Connected Construction

autocad tips voor de power user

34 tips om een AutoCAD Power User te worden

Haal ook het maximale uit uw AutoCAD subscription, ontdek 34 AutoCAD-tips & -tricks die door professionals dagelijks worden gebruikt om tijd te besparen en werk te automatiseren. Het Whitepaper helpt u uw AutoCAD-vaardigheden te verbeteren en het meeste uit uw software te halen.

Download whitepaper 34 AutoCAD tips

Whitepaper praktische toepassingen van Design Automation

Whitepaper Design Automation

Design automation kan zeker niet gezien worden als een voorbijgaande trend. Het is een benadering die u helpt technische kennis vast te leggen en te hergebruiken. Design automation stelt u in staat om eenvoudig gebruik te maken van het zogenaamde ‘rule based design’, zonder dat u daarvoor moet kunnen coderen.

Download whitepaper Design Automation

de waarheid over toolsets

Werk tot 63% sneller toolsets in AutoCAD

Autodesk AutoCAD is de nummer 1 CAD-software voor het maken van 2d en 3d ontwerpen. Ontdek nu zelf hoe u sneller en efficiënter kunt werken door gebruik te maken van de 7 branchespecifieke toolsets die in AutoCAD beschikbaar zijn.

Download whitepaper Design Automation
* Engelstalig

© 2022 ICN Solutions. All rights reserved.