Opleiding BIM Coördinator - ICN Solutions

Opleiding BIM Coördinator

Tegenwoordig worden steeds meer en grotere projecten uitgevoerd in BIM. De coördinatie van deze projecten speelt daardoor een steeds belangrijkere rol. In de praktijk blijkt echter dat hier niet altijd een BIM Coördinator voor wordt ingezet. Vaak komt de rol terecht bij een BIM Modelleur, die niet altijd over de juiste kennis en vaardigheden beschikt om een project te kunnen coördineren. Daarom biedt ICN Solutions in combinatie met Druchtman & Partners een opleiding tot BIM Coördinator aan via haar Training Center.

De opleiding is samengesteld door een team van BIM specialisten met jaren praktijkervaring. Gedurende het opleidingstraject leren deelnemers om als BIM Coördinator op de juiste manier de leiding te houden over de uitvoering van een project, waarbij er aandacht is voor zowel theorie als praktijk. Uiteraard worden ook de nieuwste ontwikkelingen en veelvoorkomende obstakels meegenomen.

Praktijkdagen

In het traject zijn namelijk 2 praktijkdagen opgenomen. Tijdens deze praktijkdagen werken de cursisten aan hun eigen BUP (BIM Uitvoeringsplan). Zo kunnen zij al het geleerde ook meteen in de praktijk brengen. Ook hierbij krijgen ze volop begeleiding.

Intensieve begeleiding

“Wat de opleiding verder uniek maakt is de intensieve begeleiding die we de deelnemers geven. Zowel voor als tijdens de opleiding. Maar juist ook na afloop. Deelnemers kunnen nog 3 maanden gebruik maken van begeleiding van hun ICN mentor. Juist als ze de opgedane kennis toe gaan passen in de praktijk kunnen ze nog rekenen op onze begeleiding”, aldus Ted Onstenk, BIM Sales Consultant bij ICN Solutions.

Iets voor u?

Wilt u weten of de opleiding BIM Coördinator ook iets voor u of uw bedrijf kan zijn? Neem dan een kijkje op de ICN Training Center website. Hier kunt u ook een gratis brochure downloaden. U kunt ook contact opnemen met een van onze adviseurs via +31 73 750 6 750.

Meld u aan voor onze e-mails