Thuiswerken met Autodesk software - ICN Solutions

Thuiswerken met Autodesk software

Autodesk software

Werkt u bijvoorbeeld met Autodesk Inventor of Autodesk Revit, en wilt u thuiswerken? Dat kan, mits u met een aantal zaken rekening houdt. Belangrijk is dat u over een workstation en internetverbinding van voldoende capaciteit beschikt, en een licentie die u in staat stelt buiten het bedrijfsnetwerk met Autodesk software te werken.

Maakt u op het werk gebruik van een multi-user abonnement of heeft uw bedrijf een netwerklicentie, dan heeft u om thuis te kunnen werken een thuisgebruik- of een borrow-licentie nodig. Alleen de administrator van de Autodesk licenties op de bedrijfsserver (meestal is dat de systeembeheerder) kan zulke licenties voor u aanvragen.

Gebruikt u Autodesk software met single-user toegang, zoals een abonnement, of heeft u een single-user kooplicentie, dan heeft u geen aparte thuisgebruik-licentie nodig. Gebruik het seriennummer van de software of uw accountinformatie om de eventueel vooraf gedownloade en geïnstalleerde Autodesk software op een computer thuis te gebruiken. U kunt die software op één computer tegelijk gebruiken, en het maakt niet uit of dat thuis of op het werk is.

Om thuis te werken, stemt u dus met de administrator af welke Autodesk licentie u kunt gebruiken. Komen jullie daar niet uit, of heeft uw bedrijf te weinig licenties, neem dan contact met ons op.


Meld u aan voor onze e-mails