Overal veilig toegang tot uw data en bestanden - ICN Solutions

Overal veilig toegang tot uw data en bestanden

Thuis aan het werk

Werkt uw bedrijf nog niet met Autodesk BIM 360 of Vault in de cloud, dan is toegang tot data, werkbestanden en documenten wellicht anders in te richten. We zien twee richtingen. Sommige bedrijven hebben de bestanden waaraan wordt gewerkt op file-servers in een bedrijfsnetwerk staan. Om van buiten toegang tot dat netwerk te krijgen, wordt vaak een VPN-verbinding tot stand gebracht. Een andere manier voor externe toegang tot de bestanden op een server is de inrichting van een Sharepoint-omgeving.

Een tweede richting is die waarbij bedrijven hun data in de cloud opslaan, denk aan het gebruik van Dropbox of meer geavanceerde diensten. De bestanden zijn dan vanuit iedere locatie met een internetverbinding toegankelijk.

Om thuis te werken, stemt u met uw systeembeheerder af welke toegang u tot de bedrijfsdata heeft. Hij of zij kan u verder helpen. Komen jullie daar niet uit, of is de IT-infrastructuur van uw bedrijf nog niet helemaal op orde, neem dan contact op met ICN Systems. Wij helpen met onder meer de inrichting en het onderhoud van bedrijfsnetwerken, VPN-verbindingen, cloudopslag en backup services.


Meld u aan voor onze e-mails