Training Autodesk Fusion Basis | ICN Solutions

Training Autodesk Fusion Basis

Deze cursus is bedoeld voor de beginnende tekenaar, engineer of designer in Autodesk Fusion. Na het volgen van deze training kunt u snel en doeltreffend 3D ontwerpen, samenstellingen en 2D werktekeningen maken. Deze complete cursus besteedt extra aandacht aan het effectief werken met Autodesk Fusion waarin vele tips aan bod komen, waardoor u nog sneller uw doelen bereikt. De 3D modelleeromgeving, het samenstellen en de 2D teken omgeving worden in deze cursus compleet toegelicht.

Voorkennis: MS Windows
Certificaat: Autodesk certificaat
Lesmateriaal: Bijbehorende voorbeeldbestanden en Autodesk Fusion boek

Trainingsduur: 4 dagen
Prijs: € 1195 (excl. 21% BTW)

Inclusief lunch en lesmateriaal.

Inhoud cursus Autodesk Fusion Basis

Cursusdag 1 en 2, Modelleren:
Dag 1 en 2 van de training Autodesk Fusion Basis gaat over het 3D modelleren van onderdelen. In deze twee dagen zullen alle aspecten naar voren komen, van het opzetten van een Sketch, tot het modelleren van complexere componenten. Deze onderdelen kunnen gebruikt worden om vervolgens produceren, 3D te printen of om op tekening te zetten. Na deze trainingsdagen bent u in staat zelf 3D modellen op te zetten of bestaande modellen te wijzigen.

Cursusdag 3, Samenstellen:
Dag 3 van Autodesk Fusion Basis gaat over het samenstellen van onderdelen. In deze dag komen alle functies aan bod om componenten goed met elkaar te kunnen verbinden en samen te stellen. Verschillende voorbeelden zullen hiervoor worden gebruikt.

Cursusdag 4, 2D tekenen:
In de vierde cursusdag van Autodesk Fusion Basis leert u alle functies omtrent het maken van 2D tekeningen. Zaken zoals onderdelen en samenstellingen op tekening zetten, de juiste aanzichten plaatsen, maatvoering en centerlijnen plaatsen komen hier aan bod. Tevens zullen functies, zoals het maken van doorsneden en details aan bod komen. Uiteindelijk zullen ook exporteer mogelijkheden aan bod komen, zoals het exporteren van een PDF- bestand.Geplande training(en)


15 05 2024   |   16 05 2024   |   22 05 2024   |   23 05 2024

Autodesk Fusion Basis

ICN Training Center 's-Hertogenbosch

Meer informatie en aanmelden


18 06 2024   |   19 06 2024   |   25 06 2024   |   26 06 2024

Autodesk Fusion Basis

ICN Training Center 's-Hertogenbosch

Meer informatie en aanmelden