Vacature Application Engineer / Trainer | 's-Hertogenbosch | ICN Solutions

Vacature:
Application Engineer / Trainer Werktuigbouw

FULLTIME | ‘S-HERTOGENBOSCH / ROTTERDAM

Als Application Engineer/Trainer van de afdeling Werktuigbouw binnen ICN Solutions ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen jouw werkgebied. Je adviseert de klanten over hoe ze de kennis binnen de organisatie kunnen vergroten, je geeft werktuigbouwkundige trainingen en je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Hoe ziet jouw werkplek eruit?

De Business Unit Werktuigbouw (Product Design) heeft ongeveer 850 klanten die geholpen worden door het volgen van door jou georganiseerde webinars en seminars en door de trainingen die je geeft op het gebied van Autodesk Inventor, Autodesk iLogic en Autodesk Vault. Daarnaast help je de Technisch Consultant met het implementeren van nieuwe tooling bij onze klanten, zoals Autodesk Vault Professional. Ook het beantwoorden van support vragen van onze klanten behoort tot de werkzaamheden om de klanten goed op weg te helpen. Hiermee help je klanten direct hun uitdagingen, doelstellingen en ambitie te overwinnen en te realiseren.

Zelf leer je veel over de verschillende werkprocessen bij klanten, samenwerken met interne en externe partijen, gesprekstechnieken en het overbrengen van kennis op anderen. Op technologisch vlak leer je veel op ontwikkelingen zoals Autodesk Inventor, Fusion, iLogic en Data Management (Vault Professional). Ook leer je processen bij klanten goed te doorgronden en de onderlinge relaties te zien om een juist advies uit te kunnen brengen. Competenties die je hierbij inzet en aanscherpt zijn zoal: communicatie, samenwerking, besluitvaardigheid, strategisch denken, analytisch denken, commercialiteit, resultaatgerichtheid, teamspeler en zelfstandigheid.

Wie we zoeken

De ideale kandidaat voor ons is iemand met gevoel voor humor, klantgericht, het leuk vindt zijn/haar kennis te delen met collega’s en klanten, goede communicatie skills en makkelijk verbinding maakt met collega’s en klanten/prospecten. Daarbij is een technische opleiding met HBO werk- en denkniveau een pre met een aantal jaren werkervaring in de manufacturing.

Als je ervaring hebt met Autodesk software in de vorm van Autodesk Inventor, iLogic of Vault Professional, dan is dat een pre. Als je geen ervaring hebt met Autodesk maar wel met andere software pakketten binnen de werktuigbouw, dan leren we je de Autodesk kennis gewoon aan. Heb je een paar jaar werkervaring en toe aan een volgende stap dat is dit de vacature voor jou!

Kun jij je in bovenstaande vinden en heb je ervaring in de werktuigbouwbranche en wil je groeien in technologische innovaties en adviseren/trainen van organisaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat we bieden

  • Vrijheid voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.
  • 30 vakantiedagen.
  • Doorgroeimogelijkheden.
  • Auto, laptop & telefoon van de zaak.
  • Marktconform salaris.
  • Veel gezellige collega’s en een vrijdagmiddagborrel.
  • Ook bieden wij een werkplek waar jij vooruit kunt lopen op ontwikkelingen binnen de werktuigbouw wereld en je deze kennis kunt vergaren en delen met onze klanten.

Over ICN Solutions

ICN Solutions is onderdeel van ICN Group BV en is opgericht in 1997 en al bijna 25 jaar één van de grootste Autodesk Partners in de Benelux. Als Autodesk Partner zijn we voor onze klanten altijd op zoek naar organisatorische verbeteringen in de vorm van effectiviteit, efficiëntie, samenwerking en communicatie intern en extern. Kort gezegd, onze klanten helpen om te innoveren en kritisch te kijken naar verbetering in hun eigen bedrijfsprocessen. De oplossingen van Autodesk bieden daar een oplossing voor, en wij kijken daarbij welke oplossing het beste bij de behoefte van de organisatie en de uitdaging past. Of dit nu gaat om de oplossingen op het gebied van Autodesk producten, kennis, processen en/of technologische ontwikkelingen; wij adviseren de klant op al deze vlakken.

We zijn echt een Bosch bedrijf met korte lijnen en een informeel karakter waar op zijn tijd een geintje gemaakt wordt, maar ook hard wordt gewerkt.

Geïnteresseerd?

Klinkt dit als een perfecte baan voor jou? Mail dan jouw CV en motivatie naar p.kluin@icn-solutions.nl of neem contact op via 073-7506750 voor vragen of informatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meld u aan voor onze e-mails